Левски в Лига Европа(Статистика, Коментари и Прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Левски в Лига Европа(Статистика, Коментари и Прогнози)

Мнениеот L_Messi » 30 авг 2009 13:21

Понеже гледам, че давате прогнози, ето и моите:
Виляреал - Левски 4:0
ЛЕВСКИ - Лацио 2:2
Залцбург - ЛЕВСКИ 1:1
ЛЕВСКИ - Залцбург 1:1
ЛЕВСКИ - Виляреал 1:3
Лацио - ЛЕВСКИ 3:1
Това ми изглежда умерено-оптимистичен вариант, а при малко повече шанс може и да вземем победа над Залцбург на Герена.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 30 авг 2009 13:50

L_Messi написа:Понеже гледам, че давате прогнози, ето и моите:
Това ми изглежда умерено-оптимистичен вариант, а при малко повече шанс може и да вземем победа над Залцбург на Герена.

Браво на теб. Даде ни от всички загуби с по 3 гола разлика, а в най-добрия случай равенство. Ти явно ни мислиш отбора за адски некадърни? Айде спрете да подценявате Левски. :o
Изображение

vetzy
Контакти:

Мнениеот vetzy » 30 авг 2009 14:00

DukeUnv написа:

Браво на теб. Даде ни от всички загуби с по 3 гола разлика, а в най-добрия случай равенство. Ти явно ни мислиш отбора за адски некадърни? Айде спрете да подценявате Левски. :o

Никой не казва че сме некадърни, но виждал ли си нападението на Лацио и нашата защита...Виляреал...Джузепе Роси вкарва като ненормален, а и халфовата им линия е доста силна и трудно можем да се справим с тях, дори се съмнявам да им вкараме гол, Залцбург имат един играч вкарал 39 гола, така че мисля че с тях мачовете са тройни, защото и те куцат в защита...най-лошата ми прогноза е да имаме 1 точка, най-добрата около 6...без да подценявам Левски, но и без да подценявам Останалите отбори, пр осто групата ни е много тежка...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Лига Европа ~ЛЕВСКИ~ (Официална тема )

Мнениеот delqnski47 » 30 авг 2009 14:51

DukeUnv написа:@angelov и сега като отреди, че от всички ще паднем предполагам ти олекна на душата? Айде спрете малко да подценявате нашия отбор - вече аз виждам, че някои от Левски, говорят по-гадно за отбора и от цска. Как може те да ни пожелават успех (някои от тях), а вие дето сте от Левски да казвате, че ще падаме. Какви Левскари сте ако не подкрепяте отбора. Аз за Лига Европа от Левски очаквам 1 или 2 място и заедно с Лацио се класираме.. ;)

Виж кво пич,хората дето критикуват отборите си означава че те го обичат много повече отколкото тия дето си затварят очите!Това че ангелов казва истината не го прави антилевскар нали така ;) Не е лошо човек да бъде оптимист но донякъде....да не се прекалява! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 30 авг 2009 14:53

Вилереал - Левски 1:1
Левски - Лацио 1:1
Залцбург - Левски 0:0
Левски - Залцбург 2:0
Левски - Вилереал 2:2
Лацио - Левски 2:0
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
vlmaster
Контакти:

Мнениеот vlmaster » 30 авг 2009 15:21

За първия мач с Вилереал трябва да се пуснат в титулярния състав поне 2 дефанзивни халфа , за да може да се подсили защитата на отбора, върху която ще падне тежеста на мача. Може би Симонович и Балтанов и пред тях Тасевски . Мисля , че ако се пусне само един дефанзивен халф испанците ще ни разпилеят .Трябжва да се чака шанса за контраатака по крилата или през центъра чрез Тасевски. Ако тръгнем да се надиграваме с Вилереал най-много да отнесем 4-5 гола. На дясното крило да се пусне Жоазиньо ,който да за мести Зе , а по ляво да играе Ники Димитров. С малко повече късмет може да се докопаме до равен. ;)

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 30 авг 2009 15:24

Bully_Blue написа:Вилереал - Левски 1:1
Левски - Лацио 1:1
Залцбург - Левски 0:0
Левски - Залцбург 2:0
Левски - Вилереал 2:2
Лацио - Левски 2:0

ти пък 7 точки :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Лига Европа и ЛЕВСКИ

Мнениеот vasilev2 » 30 авг 2009 15:26

Изображение

[center]17 септември - Виляреал - ЛЕВСКИ (от 22:05) 1:0
01 октомври - ЛЕВСКИ - Лацио (20:00) 0:0
22 октомври : Залцбург - ЛЕВСКИ (20:00) 1:2
5 ноември : ЛЕВСКИ - Залцбург (22:05) 0:0
2 декември : ЛЕВСКИ - Виляреал (20:00) 0:2
17 декември : Лацио - ЛЕВСКИ (22:05) 0:0
[/center]

Имаме сили. Трябва нашите футболисти само да се раздадат на 100% :!: Левски, обичаме те!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 30 авг 2009 18:38

DukeUnv написа:

Не е вярно че сме адски некадърни и не се опитвам да кажа това с тези прогнози. Просто за мен останалите 3 отбора на този етап са по-добри от нас. Специално за Лацио и Вияреал няма какво толкова да коментираме, а Залцбург засега ги считам за по-силни "на хартия". Като дойде време да играем с тях ще видим. Но всичко това не значи, че няма да подкрепям отбора или че ще тръгна да го оплювам, така че споко ;)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 30 авг 2009 18:48

vlmaster написа:За първия мач с Вилереал трябва да се пуснат в титулярния състав поне 2 дефанзивни халфа , за да може да се подсили защитата на отбора, върху която ще падне тежеста на мача. Може би Симонович и Балтанов и пред тях Тасевски . Мисля , че ако се пусне само един дефанзивен халф испанците ще ни разпилеят .Трябжва да се чака шанса за контраатака по крилата или през центъра чрез Тасевски. Ако тръгнем да се надиграваме с Вилереал най-много да отнесем 4-5 гола. На дясното крило да се пусне Жоазиньо ,който да за мести Зе , а по ляво да играе Ники Димитров. С малко повече късмет може да се докопаме до равен. ;)

Защо толкова много хора си мислят, че Симонович е дефанзивен халф? Това, че го взехме точно когато Гаджев се контузи не значи, че той ще играе точно на неговото място. Най-добрите му мачове в Левски са като офанзивен халф, по времето, когато играехме 3-5-2. Той може да играе ролята на плеймейкър, както беше в Мездра, даже и голове вкарва, но за дефанзивен халф - играч, който да покрива, да разбива атаките на противника и да печели първа топка, Симонович според мен не става. Треньорът ще реши де, но аз не виждам причина да сочим Симонович за заместник на Гаджев и Сърмов.

Върни се в “Архив”