Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: До кога ще търпиме Батков

Мнениеот delpi » 30 авг 2009 11:59

Първо да уточниме за някой... за да се намери купувач на отбора трябва да има и продавач нали? А така, за момента продавач няма така, че не бива да сме толкова уверени, че няма кой да купи отбора ако се наложи.
Но... друго искам да кажа... от доста време да го плюем Ганьо и основно заради това, че не направи точните трансфери на момента за да можем да атакуваме ШЛ а и сега ЛЕ с по-качествен състав. Но... аз малко си примених мнението след като онази вечер гледах ЦСКА в Москва. Реално погледнато като отделни футболисти превъзхождаме ЦСКА и то доста. Но как така стана, че играчите на ЦСКА въреки, че не са кой знае колко класни като отделни еденици, да не говорим, че Пенев залага на 4-5 юноши... излизат спокойни на терена, и мобилизирани точно толкова, колкот е нужно за да натрият носа на надувките от Динамо? И като се замисли човек стига до извода, че подхода към играчите на Левски не е правилен. Работата вътре в съблекалнята преди мач не е правилна. Играчите излизат пренавити и се гипсират във втората минута на мача. Аз само така си обеснявам примерно положението на Г.Христов в Дебрецен когато скри топката на 3-ма защитници с финтове и когато трябваше да вкара толката във вратата едва я ритна ... в аут. Раберете въпреки, че нямахме заместник на Гаджев, даже и момче от школата да извадиш ако подходиш към него с правилните думи и го мотивираш точно толкова, колкото е нужно за даден мач, можеш да очакваш от него чудеса... това исках да кажа, че дори и без колосални трансфери, ако се работеше правилно с отбора резултатите можеха да са доста по-добри! Поне за мен лъсна отвсякъде разликата в работата на Любо Пенев в ЦСКА и тази на изредилите се ръководства на Левски през последните месеци!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Що не си върнем Ричи ?

Мнениеот delpi » 30 авг 2009 12:02

AFC1886 написа:'щото със стари курви нов бардак не се прави!

За съжаление резултатите на Левски и на Мъри с Литекс потвъждават тези думи!

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: КЪДЕ "КУЦА" ЛЕВСКИ!!!!!

Мнениеот Blue_AvalanchE » 30 авг 2009 12:07

Защитата куца. След идънката със Рабех, той вече не играе в най - добрата си форма. Халфовете не си пазят хората. От там тръгват проблемите. За мен Топузаков е най - добрия защитник в Левски, защото си стои на поста, справя се със нападателите и винаги си е на поста. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 авг 2009 12:07

Мда...Ричи беше контузен и заради това.Не можеме да го чакаме да влезне във форма. А можеме да чакаме пенсионера Симонович,който не е водил подготовка да я проведе, да се излекува от контузиите и да влезне във форма. Нещо няма много логика.Истината е,че Ричи няма да е навит на заплатата на Симонович,а както всички знаеме Педерунгел Мустаков не обича да дава пари. Друг въпрос е дали наистина е свободен агент или Химки трябва да вземе някой лев за него. Тук пак се опира до Мустака,а той не обича да дава. С две думи имаме оправдание - контузията,но на фона на футболистите,които взехме това оправдание е смешно. А на тия дето казват,че е пенсионер,вземете се разровете съвсем малко и проверете кога е роден. 20 юни 1984 година. Предполагам,че можете да сметнете на колко години е.
110 години любов!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Славия - Левски

Мнениеот delpi » 30 авг 2009 12:10

groti написа:...Интересно,че Ратко опита нова тактика днес,като след 1вия гол приехме привидно играта в нашето поле и играехме на скоростни контри.

Аз не можах да гледам мача, но това, което казваш за скоростните контри е интересно. За мача в Испания срещу Виляреал само такава тактика може да ни помогне. Да приемем играта в нашето поле и да ги атакуваме с бързи контри, защото имаме футболисти за тази цел. Лошото е, че за да организираш добра контра трябва преди това да отнемеш топката и да можеш да е подадеш точно на точния човек...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 30 авг 2009 12:13

groti написа:Мда...Ричи беше контузен и заради това.Не можеме да го чакаме да влезне във форма. А можеме да чакаме пенсионера Симонович,който не е водил подготовка да я проведе, да се излекува от контузиите и да влезне във форма. Нещо няма много логика.Истината е,че Ричи няма да е навит на заплатата на Симонович,а както всички знаеме Педерунгел Мустаков не обича да дава пари. Друг въпрос е дали наистина е свободен агент или Химки трябва да вземе някой лев за него. Тук пак се опира до Мустака,а той не обича да дава. С две думи имаме оправдание - контузията,но на фона на футболистите,които взехме това оправдание е смешно. А на тия дето казват,че е пенсионер,вземете се разровете съвсем малко и проверете кога е роден. 20 юни 1984 година. Предполагам,че можете да сметнете на колко години е.

Мисля, че за него взехме добри пари(около мильон и нещо) така, че не мисля, че биха се разделили с него за без пари...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 авг 2009 12:27

delpi написа:
groti написа:Мда...Ричи беше контузен и заради това.Не можеме да го чакаме да влезне във форма. А можеме да чакаме пенсионера Симонович,който не е водил подготовка да я проведе, да се излекува от контузиите и да влезне във форма. Нещо няма много логика.Истината е,че Ричи няма да е навит на заплатата на Симонович,а както всички знаеме Педерунгел Мустаков не обича да дава пари. Друг въпрос е дали наистина е свободен агент или Химки трябва да вземе някой лев за него. Тук пак се опира до Мустака,а той не обича да дава. С две думи имаме оправдание - контузията,но на фона на футболистите,които взехме това оправдание е смешно. А на тия дето казват,че е пенсионер,вземете се разровете съвсем малко и проверете кога е роден. 20 юни 1984 година. Предполагам,че можете да сметнете на колко години е.

Мисля, че за него взехме добри пари(около мильон и нещо) така, че не мисля, че биха се разделили с него за без пари...

Съгласен съм.Точно затова да излезнат и да кажат "Ричи струва -200 000/300 00/500 000 лв/евро. Не сме готови да ги дадеме,защото ги нямаме и не смятаме,че играч,който е бил контузен толкова време си заслужава тази рискована инвестиция." Тогава ок. Надали някой от нас ще каже нещо.Ама да излизат с простичкото обяснение "Ами май не е във форма...То никой не го знае в каква форма е" е смешно. Ако това е проблема,да го вземат на проби.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Славия - Левски

Мнениеот groti » 30 авг 2009 12:30

delpi написа:
groti написа:...Интересно,че Ратко опита нова тактика днес,като след 1вия гол приехме привидно играта в нашето поле и играехме на скоростни контри.

Аз не можах да гледам мача, но това, което казваш за скоростните контри е интересно. За мача в Испания срещу Виляреал само такава тактика може да ни помогне. Да приемем играта в нашето поле и да ги атакуваме с бързи контри, защото имаме футболисти за тази цел. Лошото е, че за да организираш добра контра трябва преди това да отнемеш топката и да можеш да е подадеш точно на точния човек...

Ами..явно на Петков ще разчитаме за тази работа :lol: Той им отнема топките..при головите им положения,тогава рита напред,колкото сила има,Зе тича,като че го гони Гатузо или поне някой пернишки защитник и...стигаме до вратата им.Оттам нататъка всичко е късмет :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 30 авг 2009 13:52

Тая тъпа трансферна политика за връщането на стари играчи според мен е напълно излишна. Добре съгласен съм, че Бардон и Топчо бяха най-добрите ни трансфери за момента, ама айде няма нужда да връщаме пак същите играчи. По-добре да купим няколко нови и млади дето имат голямо желание за игра и биха се утрепали за титулярното място в Левски. А не такива дето вече са били в клуба и знаят, че и без да показват игра пак ще ги пуснат..
Изображение

vetzy
Контакти:

Re: КЪДЕ "КУЦА" ЛЕВСКИ!!!!!

Мнениеот vetzy » 30 авг 2009 13:54

Хора, стига с това да налагаме само юноши, една Барселона се хвали, че по-голямата част от отбора им е изграден от юноши на клуба, обаче дадоха сумати пари за Анри, Ибрахимович, преди време за Ето'о, Яя Туре, сега Чигрински, Дани Алвеш...Може един от любимите ми отбори да е Реал Мадрид (разбира се след Левски), но в Барселона има перфектното съчетание между опитни и млади играчи и имат идеалния отбор (въпреки че Ибрахимович е грешка)...Не сравнявам Левски с Барса, но и ние можем да постигнем нещо подобно. Вместо Йовов, Бардон, Топузаков, Петков, защо не играят Ники Димитров (който беше най-перспективният играч в България, но контузии и треньорски решения го провалят), Дарко Тасевски, Жо, Бензукан или Генев, Божката Митрев (защото момчето има бъдеще, а все още Петков може да бъде продаден за добри пари).Връщаме и Иван Цачев да се обиграва в Левски, защото за да си гилям футболист трябва да имаш манталитет на победител, а в Пирин няма как да го придобие.Отделно се привличат 2-3-4 калсни попълнения може би от България, може от Европа (Асус ли беше къф беше все хубави думи съм чувал за него) а и по Еропа има куп класни играчи на сносни цени...но тук се появява и е дин друг проблем, който никой не коментира, проблема със скаутите,защото аз лично не знам какво точно правят в Левски и как си вършат работата.И така с младите момчета и 4те нови попълнения може би нещата ще потръгнат...а старите пупшки остават, за да помагат с каквото могат, когато младите са в безизходица....а и да добавя, че ни трябва задължително дясно крило защото Зе няма алтернатива там...както и дефанзивен халф, защото Саша одавна не е това, което беше....
Та, за нови попълнения трябват пари...а от тук идва проблемът с Батков...Човека не трябва да се маха,защото друг пари няма да дава (може би Лукойл но това е стара история)...Батков има пари т ова е ясно...Но като всеки бос на футболен клуб, иска да печели от отбора....Сега имаме близо 4 млн евро...дава ги за играчи но не повече от 4ма ида са добри, а не Ортега Мортега Бистрон и 50 годишни дядовци....И догодина със свестен треньор ( не мога да дам пример, но според мен трябв ада се дава шанс на младите специалисти в България) влизаме в ШЛ 7 млн евро, плюс около 2 и половина от предварителините кръгове, плюс предполагам около 5-6 млн евто от билети реклами и най-вече ТВ права....общо около 15 млн евро...от там ще дойдат нови спонсорски договори и повече играчи ще искат да играят в България...а печалбата...4млн за да вземеш 14....процентово излиза над 200% печалба (не съм добре с математиката но мисля че е така)...и по този начин Батков печели, Левски печели, България печели...
За сравнение...всички се смяха на ЦСКА, но те обраха всичко добро в Българския шампионат, Иван Стоянов стана ключова фигура за нула време, Тимонов, спас делев ги класира, отделно Данчо Тодоров, Ив. Иванов Котев, Янчев Маркиньос, и за момента се справят отлично, с парите от Европа ще си оправят бакиите, а вече имат отбор...
Съжалявам, ако съм досадил на някой с моето мнение, но просто така ги виждам нещата....
А забравих да спомена, че липсва силната фигура в спортно техническото ръководство...Гонзо е зелен, не става, а Наско Сираков е врял и кипял на този пост в Левски....Така че мисля че схгемата за успеха е ясна...и на терена и финансово Батков дава пари, Сираков за авторитет и връзка със собственика, треньор, който може да нареди отбора и да му каже какво да прави (всички уважения към Достанич, но този провали велик клуб като Цървена звезда, за кво си говорим), и играчи, които знаят за какво са там и ще се борят....и всички печелят...
П.п току-що се събуждам може малко да е несвързано всичко, което казах, но идеята ще я схванете

Върни се в “Архив”