Внукът на треньора в школата на Ботев (Пловдив) Георги Лазаров има огромна нужда от помощ. Само преди два месеца лекари установяват, че 11-годишният Жоро страда от тежката диагноза Hydrocephaluis internus occlusivus (тумор на мозъка). Състоянието на детето се влошава, дори след направените процедури по химиотерапия.
Запалянковците на Ботев призовават всеки, който има възможност, да помогне финансово за лечението на Жоро Лазаров. На всеки вход на стадиона на "жълто-черните" преди мача срещу Черноморец от "А" група в неделя ще има поставени каси, в които ще се събират дарения за спешна операция в чужбина.
Набирателна сметка - Георги Ангелов Лазаров СИБАНК ЕАД:
BG32BUIB 9888 1032 9261 00
http://botev.gong.bg/view_article.php?article_id=292649
[offtopic]Въпреки че сега ще последват куп обиди и коментари, че фенове, които не са от Ботев нямат право да пишат тук (което изобщо не е така), смятам, че точно тук е мястото за подобни теми. С желанието, това да достигне до повече хора.[/offtopic]
Фенове на Ботев събират пари за лечението на малкия Жоро
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Фенове на Ботев събират пари за лечението на малкия Жоро
Модераторите не са ви враг!
Re: Фенове на Ботев събират пари за лечението на малкия Жоро
stenly -тази благородно кауза за детето е достигнала до феновете на Ботев.ИМАМЕ СИ ФОРУМ
.Ако искаш да е популяризираш -постави темата във футбол България или във важни,така,че да е има във всеки форум и повече хора да дарят парички за малкият.
Не разбра ли,че не искаме да има теми в нашият форум и да използвате името на клуба ни
Колко по ясно трябва да се напише?

Не разбра ли,че не искаме да има теми в нашият форум и да използвате името на клуба ни

Колко по ясно трябва да се напише?
г-н глобален мод ,защо продължавате да пускате теми във нашия подфорум???
След като намирате въпросната тема като полезна и трябва да и се даде трибуна,
защо не я пуснахте в общия форум ,а я слагате точно тук знаейки каква реакция ще последва???
И трябва да знаете ,че ние нямаме никакво намерение да нарушаваме правилата и знаем ,че
всеки има право да пише и пуска теми ,но след като Вие продължавате да толелирате джигитите
на които сте дали власт да колят и бесят в подфорум Ботев не очаквайте ние да не реагираме!!!
След като намирате въпросната тема като полезна и трябва да и се даде трибуна,
защо не я пуснахте в общия форум ,а я слагате точно тук знаейки каква реакция ще последва???
И трябва да знаете ,че ние нямаме никакво намерение да нарушаваме правилата и знаем ,че
всеки има право да пише и пуска теми ,но след като Вие продължавате да толелирате джигитите
на които сте дали власт да колят и бесят в подфорум Ботев не очаквайте ние да не реагираме!!!
- 1912plovdiv
- Контакти:
[offtopic]" Модераторите не са ви враг! "
Хубав подпис Стенли, а този който обяснява как трябва "да се мачкат жълтурите на всички фронтове " и двете му приятелчета по комплекси, които колегата по-горе е споменал като не-врагове ли трябва да ги възприемаме
Жалко е да използваш подобна статия като якакъв опит за реанимиране подфорума на Ботев . Много жалко.
[/offtopic]

Хубав подпис Стенли, а този който обяснява как трябва "да се мачкат жълтурите на всички фронтове " и двете му приятелчета по комплекси, които колегата по-горе е споменал като не-врагове ли трябва да ги възприемаме

Жалко е да използваш подобна статия като якакъв опит за реанимиране подфорума на Ботев . Много жалко.

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
-
- Контакти:
[offtopic]Мод Стенли много се изложи...[/offtopic]
Днес ме заплашвахте със саморазправа и че не се знаело какво може да ми се случи. Сега поставяте условия? Сложих ви модератор, фен на Ботев Пд, предполагам, че и него сте го заплашвали, за да се откаже след 20 часа модериране. Не мога да ви разбера, съжалявам.
-
- Контакти:
stenly написа:Днес ме заплашвахте със саморазправа и че не се знаело какво може да ми се случи. Сега поставяте условия? Сложих ви модератор, фен на Ботев Пд, предполагам, че и него сте го заплашвали, за да се откаже след 20 часа модериране. Не мога да ви разбера, съжалявам.
[offtopic]Махни темата за черноморец и болното момче от подраздела и ще разбереш[/offtopic]
stenly написа:Днес ме заплашвахте със саморазправа и че не се знаело какво може да ми се случи. Сега поставяте условия? Сложих ви модератор, фен на Ботев Пд, предполагам, че и него сте го заплашвали, за да се откаже след 20 часа модериране. Не мога да ви разбера, съжалявам.
Много йезуитски ,но Вие си знаете. Bсе пак ако наистина памета ви изневерява припомнете си тази тема:
botev/viewtopic.php?f=61&t=110517&st=0&sk=t&sd=a&start=230
Третия пост от линка с автор westside го прочетете много внимателно и ще разберете за какво иде реч.
Няма да се притесняваш

Ситуацията е следната '' ние не пишем , те няма с кой да се ебават ''
Всеки има право да пише където и каквото иска, знаеш много добре. Всеки е добре дошъл, да коментира теми, проблеми и въпроси, които засягат всички, както и такива, които засягат конретните отбори, в това число и Ботев Пд. Единственото, което се изисква е спазване на правилата. За съжаление, след днешните случки просто не знам какво да мисля, явно като му счупите ръцете или краката нещата ще се оправят?