Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Що не си върнем Ричи ?
Последно май беше контузен Ричард. Той е интересен играч. Като цяло движенията му са настрани и назад, а пасовете на 5 метра, но от друга страна така Гуардиола направи голяма кариера. Не мислете, че е случайно обаче, че нищо не се знае за него откакто си замина от Левски.
-
Re: КЪДЕ "КУЦА" ЛЕВСКИ!!!!!
Sunway написа:THE G.A.M.E написа:"Куца" е силно казано......не играем толкова лошо, колкото се опитват да ни изкарат някои "разбирачи". Кройф беше казал на времето: ' Първо играта, после резултатите ' ! Аз виждам в момента някаква игра.....на моменти бих казал, доста добра. Дори схемата и разбирането на Достанич за футбола, започват вече да се виждат......но до окончателният вид на Левски приятели, има още не малко време......според мен, поне 2-3 месеца. Единствено като проблем в момента, бихме могли да посочим- идивидуалните грешки на някои от играчите.......но това са поправими неща, и то в кратък срок ! По важното е, че "Сините" създават не малко положения в мачовете си.....както в Европа, така и в нашето първенство. Истинският проблем би бил, ако не се създаваха положения......така както в повечето ни мачове от миналото първенство. Аз лично виждам, че във всеки следващ мач, Левски е прибавил нещо ново тоест- върви нагоре.....преди месец примерно, можеха да тичат едва 60-65 мин. сега виждам, че от към физика нещата определено са по добре.....и вярвам че след двете седмица пауза......Левски ще е вече на асолютно нужното физическо ниво !
П.П. Абе няма ли най после да се намери някой, който да играе вместо Сърмов ?
Куца е точната дума да.Вземи си свали сините очила и погледни реално на нещата.Какво значи, че били по-добре откъм физика-РЕЗУЛТАТИ ИМА ЛИ ОТ ТОВА ПОЛОЖИТЕЛНИ???? Загуби в Европа.Кой нормален левскар ще е доволен на победи в България.Тук у нас е ясно.Нека погледнем в Европа.В днешно време, в съвременния футбол не е важно, колко положения създаваш, А КОЛКО РЕАЛИЗИРАШ В ГОЛОВЕ.ГЛЕДА СЕ РЕЗУЛТАТА.Точно в това отношение куца Левски-няма резултат от играта, затова и казваме, че играта не върви.Какво се случва всеки път с Левски.Идва мач от първенството в който Левски естествено бие с 3-4-5 гола примерно и следват изказвания от спортно-техническият щаб или от Батков, нещо от сорта: Ето момчетата навлизат във форма, играем със самочуствие вече, атмосферата в отбора е отлична и ще покажем добри игри и в Европа.....ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ.................ДОКОГА....................
Гледам абсолютно реално на нещата, щом се отнася до моят отбор ! Това, че Левски има игра, теб сигурно те дразни.....но това не е мой проблем ! Повярвай ми.....съвсем скоро "Сините" ще започнат да си вкарват голяма част от положенията си.....и тогава ще се стъжни живота на всички техни съперници в България......и не само !
- ludost
- Контакти:
и дано няма контузии повече че без живко и гаджев нещата не вървят добре
Re: До кога ще търпиме Батков
Какво пак ви е виновен Батков?Тези дето пишат против него не разбират и капка от бизнес,финансий,буравене със средства и тн.камо ли от издръжка на футболен или какъвто и да е тим.Какво искате да доиде ниакои си Х и лека полека да забатачи всичко.Тогава неможем се оправи близките 10-15 години.Ще тънем в мизерия като "нашите" хора кадето ще ги изядат змийте на собствения им стадион.В тази криза все пак тряабва да сме доста разумни иначе се потъва страшно бързо.
THE G.A.M.E написа:Sunway написа:THE G.A.M.E написа:
Гледам абсолютно реално на нещата, щом се отнася до моят отбор ! Това, че Левски има игра, теб сигурно те дразни.....но това не е мой проблем ! Повярвай ми.....съвсем скоро "Сините" ще започнат да си вкарват голяма част от положенията си.....и тогава ще се стъжни живота на всички техни съперници в България......и не само !
Не ме дразни, че Левски играе, а че не може да реализира положенията си от тази игра.ЕТО ТОВА Е ДРАЗНЕЩОТО.Щото хората искат резултати не само игра.Вземи го разбери най-накрая това и докато не се получи това хората ще са недоволни.И стига ми говори за България как Левски ще бие наред.Да ще бие, но България не е мерило за Левски, тук отдавна се е доказал.Европа там е истината, там трябва да се докаже.Пак ти казвам едва ли вече истинските левскари ги топли това, че сте сложили 3-ка на Славия, 5-ца на Ботев или 10-тка на Бела.Това не ги интересува.Те искат освен игра и резултат.И некакви тъпи изказвания на Батков и сравнения с Барселона направо дразнят и ви правят за смях.Публиката на Левски не заслужава такова отношение на футболист и ръководство към нея.Това ти го казва напълно неутрален фен.Евала за подкрепата в Унгария.Моята идея е, че всеки бг отбор в Европа трябва да се подкрепя, но на черното не може да кажеш бяло, защото идва Видов ден.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Does it matter
-
Sunway Пак ти казвам.....въпрос на време е ( и можеби трансфер ) тези положения които се създават, да бъдат вкарвани. Е не всичките естествено.....но една голяма част.
И отново ще го напиша......важното е, че ги има тези положения......другото е поправимо !
Иначе си прав.....аз като фен на Левски, не ме топли че сме разбили поредният отбор в България. Но се радвам, че и в Европа се създават положения.....и то немалко, и то срещу тактически грамотни отбори.....при това наредени по 8-9 човека в защита !
В по преден пост бях написал също, че и индивидуалните грешки които се допускат могат, и вероятно ще бъдат сведени до минимум. Всичко е въпрос на време !
Лично мнение.....не ангажирам никого с него !
И отново ще го напиша......важното е, че ги има тези положения......другото е поправимо !
Иначе си прав.....аз като фен на Левски, не ме топли че сме разбили поредният отбор в България. Но се радвам, че и в Европа се създават положения.....и то немалко, и то срещу тактически грамотни отбори.....при това наредени по 8-9 човека в защита !
В по преден пост бях написал също, че и индивидуалните грешки които се допускат могат, и вероятно ще бъдат сведени до минимум. Всичко е въпрос на време !
Лично мнение.....не ангажирам никого с него !
Първо намерете алтернатива на Батков и тогава говорете за гонене.Защото да си представим, че го изгоните и тогава какво става???? Кой ще дава парите???
What about my broken heart
Does it matter
Does it matter
Re: Що не си върнем Ричи ?
Нека да си върнем всички пенсии и отбора ще проработи като нов!
Титлата е синя 

Той вече коментира мачовете с доста професионално мнение и знае къде са грешките... Скоро може да стане и треньор на отбора!
Титлата е синя 

vesodoc написа:Аре стига сте броили парите на хората.
Баткоф е досаден и стиснат. Факт!
Обаче не може да се отрече, че успя да се отърве от пиявиците Наско Сираков и Мъри Стоилов. Само преди една година Левски се мъчеше с правилния футбол, не си ли спомняте!?
Мисля, че истинското летоброене на Батков в Левски трябва да се изчислява точно от тази година - 2009 г. Просто наистина в момента май само той е на топа на устата, както и само негови кинти са заложени. Управлението е подчинено единствено и само на него. (Ратко и Гонзо), така че Батков НЯМА ИЗВИНЕНИЯ ОТТУК НАТАТЪК ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ ПО-НОРМАЛЕН!!!!
Оставете го, дайте му шанс още един сезон, па да видим догодина как ще стоят нещата.
О.к. Ще започна ново летоброене за ДЕВЕТНАДЕСЕТИ път. Дано доживея верното начало на летоброенето.