Ситуацията в Лефски според мен е следната:
НАПАДЕНИЕТО-като в Ирак положението,
ОТБРАНАТА-като на Кенеди охраната.
Състава е само от "куци коне".
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Славия - Левски
Gateca написа:Това , че нямаме дефанзивен халф от мач на мач личи с все по голяма сила. До кога ще го търпим Сърмов . Това е футболист , който не може да си спре една топка , не може един точен пас да даде , тромав , бавен абе пълна трагедия.
Централен нападател така и не разбрахме дали има първото полувреме , но и второто бе същото.
Рабех беше под всякаква критика.
Дарко Тасевски просто не знам това момче как е мисли. Един мач играе , десет не играе и това е така от както е дошъл .
Според мен Левски не се напрегна много , но щом проблемите ни личат в мачове с противници като Славия , който е в катастрофално положение и с мега некадърен треньор , някой да помисли как ще лъснат с Лацио и Виляреал.
Тази пауза Ратко и Гонзо да се заемат и да измислят нешо , защото в противен случай в ЛЕ лошо ни се пише.
Видяло се е , че Батков няма да даде и стотинка за селекция .
Абсолютно точен коментар, аз мисля точно по същия начин...

Re: КЪДЕ "КУЦА" ЛЕВСКИ!!!!!
Левски куца във всички линии и най-лошото е, че няма изглед да се подобри с това мислене и управление.Падаш 2 пъти от Дебрецен и после разправяш, че добре си играл.Да ама не.Не става така работата.Добре играл ама паднал е ДОКОГА??? Най-лошото е, че идва мач срещу жълтата подводница(Виляреал), а от това което виждам тия не се базикат и там Левски ще отнесе най-малко четворка (4).Единственият шанс е срещу австрийците като домакини, щото и те се надяват май само да бият Левски, понеже нямат сили срещу другите.Факторът домакинство натежава в полза на сините, но да не забравяме, че това НЕ Е КАТО ДА ИГРАЕШ СРЕЩУ СЛАВИЯ.Европа в последно време се превърна в лошо място за изява за синият отбор.Не мразя Левски а изказвам лично мнение.Искаше ми се Левски да бяха направили нещо(като българин), но уви това не стана и имам чуството че ще има и нови резили

What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Does it matter
Re: Що не си върнем Ричи ?
'щото със стари курви нов бардак не се прави!
-
"Куца" е силно казано......не играем толкова лошо, колкото се опитват да ни изкарат някои "разбирачи". Кройф беше казал на времето: ' Първо играта, после резултатите ' ! Аз виждам в момента някаква игра.....на моменти бих казал, доста добра. Дори схемата и разбирането на Достанич за футбола, започват вече да се виждат......но до окончателният вид на Левски приятели, има още не малко време......според мен, поне 2-3 месеца. Единствено като проблем в момента, бихме могли да посочим- идивидуалните грешки на някои от играчите.......но това са поправими неща, и то в кратък срок ! По важното е, че "Сините" създават не малко положения в мачовете си.....както в Европа, така и в нашето първенство. Истинският проблем би бил, ако не се създаваха положения......така както в повечето ни мачове от миналото първенство. Аз лично виждам, че във всеки следващ мач, Левски е прибавил нещо ново тоест- върви нагоре.....преди месец примерно, можеха да тичат едва 60-65 мин. сега виждам, че от към физика нещата определено са по добре.....и вярвам че след двете седмица пауза......Левски ще е вече на асолютно нужното физическо ниво !
П.П. Абе няма ли най после да се намери някой, който да играе вместо Сърмов ?
THE G.A.M.E написа:"Куца" е силно казано......не играем толкова лошо, колкото се опитват да ни изкарат някои "разбирачи". Кройф беше казал на времето: ' Първо играта, после резултатите ' ! Аз виждам в момента някаква игра.....на моменти бих казал, доста добра. Дори схемата и разбирането на Достанич за футбола, започват вече да се виждат......но до окончателният вид на Левски приятели, има още не малко време......според мен, поне 2-3 месеца. Единствено като проблем в момента, бихме могли да посочим- идивидуалните грешки на някои от играчите.......но това са поправими неща, и то в кратък срок ! По важното е, че "Сините" създават не малко положения в мачовете си.....както в Европа, така и в нашето първенство. Истинският проблем би бил, ако не се създаваха положения......така както в повечето ни мачове от миналото първенство. Аз лично виждам, че във всеки следващ мач, Левски е прибавил нещо ново тоест- върви нагоре.....преди месец примерно, можеха да тичат едва 60-65 мин. сега виждам, че от към физика нещата определено са по добре.....и вярвам че след двете седмица пауза......Левски ще е вече на асолютно нужното физическо ниво !
Куца е точната дума да.Вземи си свали сините очила и погледни реално на нещата.Какво значи, че били по-добре откъм физика-РЕЗУЛТАТИ ИМА ЛИ ОТ ТОВА ПОЛОЖИТЕЛНИ???? Загуби в Европа.Кой нормален левскар ще е доволен на победи в България.Тук у нас е ясно.Нека погледнем в Европа.В днешно време, в съвременния футбол не е важно, колко положения създаваш, А КОЛКО РЕАЛИЗИРАШ В ГОЛОВЕ.ГЛЕДА СЕ РЕЗУЛТАТА.Точно в това отношение куца Левски-няма резултат от играта, затова и казваме, че играта не върви.Какво се случва всеки път с Левски.Идва мач от първенството в който Левски естествено бие с 3-4-5 гола примерно и следват изказвания от спортно-техническият щаб или от Батков, нещо от сорта: Ето момчетата навлизат във форма, играем със самочуствие вече, атмосферата в отбора е отлична и ще покажем добри игри и в Европа.....ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ.................ДОКОГА....................
What about my broken heart
Does it matter
Does it matter
- Бижутера
- Контакти:
Re: Що не си върнем Ричи ?
+ тва еромоигбе се лекува от много тежка контузия и докато влезе в оптимална форма ше дойде началото на другия сезон 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Славия - Левски
Играхме толкова,колкото да бием.
а пък в тая жега напълно оправдавам играчите,наистина бе много топло,така няма как да искаме високо темпо.
Славия е слаб отбор и победихме по-лесно от колкото очаквах, но най-важното е,че още сме с пълен актив от точки
а пък в тая жега напълно оправдавам играчите,наистина бе много топло,така няма как да искаме високо темпо.
Славия е слаб отбор и победихме по-лесно от колкото очаквах, но най-важното е,че още сме с пълен актив от точки

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
според мен трябва да се вземе един опорен халф , защото не става само с Сърмов и Гаджев ако така все единия е контузен ... все Бардон ли ще запълва дупките ... и разбирасе един нападател от типа на ГОНЗО ! 

Сашо Томов ПРЕЗИДЕНТ !
- ludost
- Контакти:
според мен требе да се пуска титуляр Еньо,а христов и ѝовов резерви