Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: До кога ще търпиме Батков

Мнениеот vesodoc » 30 авг 2009 06:17

Аре стига сте броили парите на хората.
Баткоф е досаден и стиснат. Факт!
Обаче не може да се отрече, че успя да се отърве от пиявиците Наско Сираков и Мъри Стоилов. Само преди една година Левски се мъчеше с правилния футбол, не си ли спомняте!?
Мисля, че истинското летоброене на Батков в Левски трябва да се изчислява точно от тази година - 2009 г. Просто наистина в момента май само той е на топа на устата, както и само негови кинти са заложени. Управлението е подчинено единствено и само на него. (Ратко и Гонзо), така че Батков НЯМА ИЗВИНЕНИЯ ОТТУК НАТАТЪК ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ ПО-НОРМАЛЕН!!!!
Оставете го, дайте му шанс още един сезон, па да видим догодина как ще стоят нещата.

Потребителски аватар
Blue_World_Order
Контакти:

Re: Славия - Левски

Мнениеот Blue_World_Order » 30 авг 2009 06:21

Делибаш написа:
Blue_World_Order написа:
Делибаш написа:Фамозна победа?!... :oops: Слава богу, мача свърши! :( С тоя антифутбол и точица няма да вземем в Лигата!!! :mrgreen:

ти луд ли си,къв си? кво искаш в такъв измислен мач срещу такъв съперник неква супер игра ли? важни са единствено трите точки,а ги взехме на стадион,на който попринцип ни е доста трудно.

до дербито и ние и свинете няма да загубиме точки...

Не съм луд! Лудоглав съм!!! В тая връзка, щом ти е харесал мача, ти трябва да си малоумен?! :mrgreen:
Като е измислен мач да си играят на Плей Стейшън и да не ми се правят на футболисти на "Левски"! Защото срама е и мой - за разлика от такива лешпери като тебе!!! :geek:

Делибашче,внимавай какво ми пишеш,че интернет ше ти се стори тесен ;)

К*Р за такива "фенове" като тебе,които са вечно недоволни и при първата загуба освиркват отбора,а в случая дори и след победа...
СИН ТЕРОР!

Потребителски аватар
Blue_World_Order
Контакти:

Мнениеот Blue_World_Order » 30 авг 2009 06:31

roknrolla написа:
veidar73 написа:Тази история много започва да ми прилича на една пловдивска, ботевска. Батков осра отбора.

Това го знаем отдавна че БАЙ ГАНЬО БОРАТКОВ съсипва ЛЕВСКИ,но за сметка на това си е купил СОФИЯ ЗАПАД И SOUTH DIVISION и те си правят каквото искат-издигат правилни плакати, изгониха Кокала,само че тези лекенца изгониха публиката на ЛЕВСКИ от провинцията и въпреки това в БУДАПЕЩА левскарите от провинцията бяха много повече от софиянци.

тоя па,кво пишеш некви неща наизуст,чул-недочул отнекъде некакви кафенящини? АМАН от такива форум филмарчета!

Кокала си го изгони не някой друг,а Баткофф,щото видя,че с него нямаме шанс за нищо и отбора беше супер зле,също и дисциплината. вижда се при Достанич за кратко време има голяма промяна. миналия сезон ЛЕВСКИ стана шампион не благодарение на Кокала,а ВЪПРЕКИ него... дори Баткофф много късно го разкара,това трябваше да стане още след края на сезона за да има време новия треньор да си направи подготовката...

а това че Баткофф е нещастник и разби отбора всички го знаеме. но ситуацията в България е такава,че за момента няма кой да купи Левски,а Баткофф къвто и да е,все пак е човека,който го издържа тоя отбор... докато не се намери сериозен купувач,това е положението. или кво искаш - да станеме като свинете през 2год. с нов собственик и постоянно в дългове,изхвърлят ги от евротурнирите и ги съдят отбори и играчи от цял свят... поне при нас тия циркове за момента ги няма и всичко е изрядно.
СИН ТЕРОР!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: Що не си върнем Ричи ?

Мнениеот comorad » 30 авг 2009 06:44

Защото до скоро беше контузен. Като Гонзо и Гаджев скъсани кръсни връзки. Сега май вече е ОК , но докато навлезе във форма, ще мине полусезона :(. А и имаме един като него, Сърмата е същив умее да отнема топката, но не може един точен пас да даде.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 30 авг 2009 06:58

messi7 написа:^^
Имаше други варианти - Газпром, Лукойл, ама Батков не искаше да го продава. Особено за Лукойл доста се говореше май... :roll:

Лукойл при това управление което правят на баскетболният си отбор за какво ти са? Сашо Везенков и Златев само се месят в работите на тренерите. Защо мислиш нито един чужденец не се задържа дълго там. Да не говорим , че УЕФА щеше да ни накава всяка година, Лукойл третира играчите като крепостни роби, докато играе добре е ОК , паднели му формата у хайде заминаваи си , ама няма значение, че имаш контракт махат те и това и нищо гледат да не ти плятят. Да не говорим, че повечето егенти на играчи реват от отбора.

Ако не питаш Мен, ако въобще някой ме пита де, най-добре е Черепа да вземе отбора, той е левскар а и има пари. С неговите пари можем да напрвим доста неща, все пак в организацията сме години напред пред всички останали в БГ

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 30 авг 2009 07:00

Sorry за правописа ама е доста късно и ми се спи като заклан.

Хайде със здраве и САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
nikipep
Контакти:

Мнениеот nikipep » 30 авг 2009 07:03

Абе кой какво прави вие само връщате бе,няма ли да я смените тая политика най-сетне?

svis2ov
Контакти:

Re: КЪДЕ "КУЦА" ЛЕВСКИ!!!!!

Мнениеот svis2ov » 30 авг 2009 07:59

Левски има 2 проблема: един МАЛЪК и един ГОЛЯМ! Малкият е, че нямаме дефанзивни халфове. Големият е, че нямаме тренер, който да вдъхне самоувереност на играчите, които са напълно депресирани от безкрайната смяна на трениори, кой от кой по-главанак! Единствените, които са малко над общото ниво са бразилците, щото като не разбират добре български си мислят, че тренера е добър, но вече и те си дават сметка.
Трябва им човек, с голям авторитет, който да ги накара да си повярват. Неизвестници, като Достанич, на този етап, не вършат работа!
Батков - тренер, голям авторитет ! Това е решението, но знам че няма да го направиш и за това съм си приготвил хапчетата... :!:

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 30 авг 2009 08:04

roknrolla написа:само че тези лекенца изгониха публиката на ЛЕВСКИ от провинцията и въпреки това в БУДАПЕЩА левскарите от провинцията бяха много повече от софиянци.

Ами то, ако се позамислиш малко, провинцията е по-голяма от Столицата - кво се чудиш!

А що се отнася до Батков, това е най-противният човек в тази част на Галактиката... Затова най се кефя като му натрият мустака разни Батета, Каки, Жилини, Тамперета и Дебрецени - когато започне да гъгне неразбираемо и да уволнява всьо и вся... Те, затова си струва да живее човек! :lol:

А, щях да забравя - споко, скоро няма да ви се махне от главите!
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
napalm
Контакти:

Мнениеот napalm » 30 авг 2009 08:10

Верно няма смисъл да връщаме Ричи,защото като се въстанови Гаджев тогава к'во правим,единия трябва да отива на пейката,а не знам кой ще е доволен от тая ситуация. Вместо това нали постоянно разправят колко добра ни била школата,толкова ли няма кой да дръпне от нея Достанич на тоя пост вместо да прави постоянно някакви тъпи рокади!? А сега има и пауза заради националния,точния момент да се използват няколко момчета и то не само на тоя пост ами да се потърси и някой в атака,щото номерата ни в БГ още минават,но на ония от Виляреал и Лацио не знам как ще им обясняваме,че някакси не сме свикнали да ни наказват грешките... на унгарците не успяхме!

Върни се в “Архив”