Направи един силен мач и го взехте за Бог... Аз съм гледал неговите първи мачове за Евъртън и смея да твърдя, че до средата на миналата кампания беше много, ама много посредствен играч. А това, че Лампард щял да се чувства по-добре с Фелайни зад гърба си, отколкото с Есиен например е адски комично за мен. Вярвам в Микел и според мен той може да се представи на много високо ниво през този сезон. Имаме 12 халфа, ако не се лъжа и едва 2-ма нападатели, от които само 1 е таран, а другият твърди, че трябва да бъде таран. Ако взимането на халф е наложително, тогава защо взимането на нападател да е "глезотийка"?
  Направи един силен мач и го взехте за Бог... Аз съм гледал неговите първи мачове за Евъртън и смея да твърдя, че до средата на миналата кампания беше много, ама много посредствен играч. А това, че Лампард щял да се чувства по-добре с Фелайни зад гърба си, отколкото с Есиен например е адски комично за мен. Вярвам в Микел и според мен той може да се представи на много високо ниво през този сезон. Имаме 12 халфа, ако не се лъжа и едва 2-ма нападатели, от които само 1 е таран, а другият твърди, че трябва да бъде таран. Ако взимането на халф е наложително, тогава защо взимането на нападател да е "глезотийка"?  
За мен в халфовата линия имаме играчи за 3 сезона напред. Трябва да се купи десен бек+поливалентен централен нападател.

Особено, ако си гигант! По-добър е от Ромеу (на този етап), но поне за мен е по-слаб от Есиен и Микел. А конкретно тази позиция е много неблагодарна и много трудно един футболист е винаги на макс на нея. Дори Алонсо от Реал М миналата година имаше един период от около 2 месеца, в които игра под възможностите си, но това не променя факта, че е сред най-добрите нали?  На Микел му трябва по-добра концентрация (е може и да не е толкова муден в дадени ситуации
 Особено, ако си гигант! По-добър е от Ромеу (на този етап), но поне за мен е по-слаб от Есиен и Микел. А конкретно тази позиция е много неблагодарна и много трудно един футболист е винаги на макс на нея. Дори Алонсо от Реал М миналата година имаше един период от около 2 месеца, в които игра под възможностите си, но това не променя факта, че е сред най-добрите нали?  На Микел му трябва по-добра концентрация (е може и да не е толкова муден в дадени ситуации   ), а на Есиен увереност, защото си личи притеснението в играта му при единоборства!
 ), а на Есиен увереност, защото си личи притеснението в играта му при единоборства!

РДМ ще бере ядове тоя сезон - футболът одавна не се играе само с десетки
 РДМ ще бере ядове тоя сезон - футболът одавна не се играе само с десетки