Фен тема -Мариан Огнянов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

beast
Контакти:

Re: Фен тема -Мариан Огнянов

Мнениеот beast » 25 юни 2011 17:21

Много постове много нещо ;) явно този футболист ви е идол и звезда щом имате чак фен тема за него ;) :lol: БРАВО

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 юни 2011 17:25

aisogludingfioler написа:Изумен съм от мненията на първата страница... Не мога да проумея как има хора, които виждат нещо футболно в този мургавелко... Не знам какви връзки трябва да има в Левски след като при няколко подред треньора бива налаган най-редовно. :shock:

Аз се чудя за какво ти беше да ъпваш тая идиотска тема в която не беше писано 1 месец :0 щеше да си слезне надолу и постепенно изобщо да изчезне :0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 26 юни 2011 17:28

Огнянов не може да отнема с физика, да прави груби фаулове/слава богу/, но без да се замисля може да подаде точно на 30м..нещо което само Дарко може и то когато се е наспал и отпочинал хубаво. Сравненията между Огнянов и Димов са напълно безпочвени. Димов може да скочи за висока топка и да подаде точно на неповече от 5м /по земя и то ако преди това си е спрял и укротил топката/
Да, Огнянов е най-грозния играч в А група, но това не е конкурс за красота, а само една игра колкото и клиширано да звучи :x

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 авг 2012 14:53

Мариан Огнянов вече не е при нас! Относно него в темата за бивши играчи и треньори! Архив!

Върни се в “Архив”