ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vasko1
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Мнениеот vasko1 » 20 авг 2012 14:16

80 страници за мач, който са гледа 7-8 човека от форума :lol: :lol:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Браво на всички за представлението на Герена

Мнениеот ilian12 » 20 авг 2012 14:19

1912plovdiv написа:
v.s. написа:Най-изумен останах от Перфектната организация и отношение на полицията.

Е чак пък перфектна силно казано. При положение, че им е ясно колко билета са изкупени, виждат че хората се бутат и не могат да влезнат повече, трябваше да минат 20 минути от мача да се сетят че секторът е претъпкан и да отворят другия сектор. Цяла седмица се говори , че ще дойдем доста хора от Пловдив , да имат готовност, и накрая пак разправии и нерви за толкова елементарни неща.

Това трябва да се има предвид безумията които видяхме от селските полицаи във "В" и "Б" група. Иначе доста нерви похабихме докато ги накараме да отворят и 2-рия сектор. Преди това не можеше да се диша и ако бяхме вкарали гол в началото щяхме да се изпогазим. Глупаво бе и това , че ни държаха 30 мин. след края на мача без да ни кажат, че ще има такова забавяне и се сгъчкахме в прохода към изхода вместо да си стоим в сектора. Зад мен на едно момиче и прилоша имаше и хора с деца ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Срам за истинските левскари - расистки скандал

Мнениеот Blue1914 » 20 авг 2012 14:20

Това вярващите си превзети псевдохулиган кежуал яките расисти и копелета да държат цялата власт във фенската организация очевидно не е никак добре...

Може да се измислят нови песни, може да се правят нови и хубави артикули, да се поддържат фондове, но като цяло "отговорните" фактори гонят много повече хора от сектора отколкото привличат. За класата на тръгващите си и оставащите и за възпитаването на малките в сектора направо не ми се говори- всичко дето има над 5 в дипломата за средно образование се е пенсионирало преждевреминно или сериозно се замисля да го стори, на тяхно място идват 12-13 годишни кежуалчета... :roll:

Няма как да е по друг начин, когато във всеки втори мач правиш крайно грозни изцепки! Хората в един момент отказват да служат за масовка на действията на тези хора! :roll:

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 20 авг 2012 14:25

deepblue написа:Какво го жалите некъв африкански емигрант, дето се мотка и прибира по 20 000 € месечно, че му хвърлили банан? Ми да си ходи в субсахара да му хвърлят луканки ...
Пеуничани пребиха ръководител на футболен клуб в ложата и нямаше такова пискане ....
Аре спрете се малко !

Заради такива малоумници, които разсъждават като теб и такива дето мятат банани и други работи, по-голямата част от истинските левскари които обичаме Левски, ходим по 1-2 пъти в годината на стадиона. Нали ако го видя това лекенце как мята, щото съм убеден, че е някое малко лекенце, ще го разкостя след мача отвънка в тъмното! И винаги в "най-подходящите" моменти ги правят такива изцепки, селяндурите мръсни, също както и на мача със Сиони преди години, когато без малко да ни лишат от удоволствието ШЛ (без значение 1-17, защото поне играхме срещу най-добрите отбори в света) така и сега по време на една от най-големите кризи в клуба, точно след първия силен мач гарниран с хубав футбол и 3 гола, точно когато ни трябва спокойствие и единение между отбор,фенове и ръководство. Нямам думи просто!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 20 авг 2012 14:25

И Карвальо изобщо не се е гаврил фланелката!!! Гавра беше отношението към него в онзи трансферен прозорец! След това момчето просто искаше да покаже, че е можел да вкарва голове с тази фланелка! Трябва или да си доста ограничен, или да изкривяваш реалността по твой вкус за да говориш за някаква гавра! :roll:

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 20 авг 2012 14:29

К'во не му харесват на Карвальо- човека се старае. Сигурен съм че ще вкара 20-тина гола тоя сезон.

bouscule
Контакти:

Re: Расистки скандал пред Сектор "Б" след Левски - Ботев (Пд)

Мнениеот bouscule » 20 авг 2012 14:31

българският футболен любител никога не се е славел с висока интелигентност, така че не виждам нищо изненадващо в поредната простотия, и за Левски и за ЦСКА няма разлика

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 20 авг 2012 14:33

Blue1914 написа:И Карвальо изобщо не се е гаврил фланелката!!! Гавра беше отношението към него в онзи трансферен прозорец! След това момчето просто искаше да покаже, че е можел да вкарва голове с тази фланелка! Трябва или да си доста ограничен, или да изкривяваш реалността по твой вкус за да говориш за някаква гавра! :roll:

+1

Върни се в “Архив”