Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Акциите на ЦСКА са под запор, собственикът не може да се сме
Само да питам къде видяхте, че става дума за 500 000 лв./евро , според мен сумата е доста по голяма от това.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
1:1 са нещата като Ботев,запорирани акции и милиони дългове,фалитът е неизбежен и необратим,интересното оттук нататък е как ще излезат чорбарите от ситуацията,при нас Ботев важното беше да останем най-стария клуб и се намери врътка това пак да е така,докато при чорбата не виждам как ще претендирате с едно ново начало пак да сте незнам си колко пъти шампиони и т.н глупости

bsokolov написа:Само да питам къде видяхте, че става дума за 500 000 лв./евро , според мен сумата е доста по голяма от това.
цитирах се по памет

- Синьо сърце
- Контакти:
Те Газпром от месеци за това мислят само-как да вадят пари, та да платят на ЦСКА борчовете... Ама 500 000, милион-два,директно от джеба ги вадят и хвърлят по кредиторите, белким се удостоят с превеликата чест да рекламират на Армията! От нетърпение да грейне надписът им на гърдите на Прису не могат да спят, заваллиите...
Шо си говорите с г..а?
Шо си говорите с г..а?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
DrAvalanche написа:vaskonti написа:DrAvalanche написа:При смяна на собствеността в едно търговско дружество, новият собственик поема дружеството с всичките му активи и пасиви. Така че от момента в които Титан са станали собственост на ПФК ЦСКА АД този дълг вече не е "чужд". Всъщност той никога не е бил "чужд", а винаги си е бил на ПФК ЦСКА АД.
Така е, но не Титан е натрупал този дълг, а е наследен.
Може да не са го натрупали, но са го приели. Както са приели и спонсорските договори от които е имало постъпления.
Ама аз не оспорвам дълга, само казвам, че поне този път Титаните не са изцяло отговорни. Особено на фона на факта, че покриха други над 2 милиона чужд дълг към министерството.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
DrAvalanche написа:vaskonti написа:Този път вината на боклуците не е чак толкова голяма, защото този дълг е от времето преди те да вземат ЦСКА. Нали Живаго беше единият от кандидатите за ЦСКА след напускането на Томов и уж беше капарирал клуба с тия пари. Вината на Титан е, че просто не са покрили този чужд дълг.
При смяна на собствеността в едно търговско дружество, новият собственик поема дружеството с всичките му активи и пасиви. Така че от момента в които Титан са станали собственост на ПФК ЦСКА АД този дълг вече не е "чужд". Всъщност той никога не е бил "чужд", а винаги си е бил на ПФК ЦСКА АД.Beck's написа: Търговска компания праща писмо до БТА![]()
![]()
, като каква се явява тази компания ? Супер са ми смешни такива търсачи на внимание и реклама и то използвайки марката ЦСКА .
Тази компания се явява кредитор на ЦСКА и поради тази причина има запор, който видно от текста е обжалван и потвърден. Ако аз ти дължа сериозна сума пари, ти няма ли да се опитваш по всякакъв законен начин да си ги върнеш, или ще си мълчиш за да не изглеждаш "супер смешен"?
И как по точно ще си ги взема тези пари с обръщение към БТА ? Ако имам да взимам пари и акциите на клуба са запорирани, то и на ПАПАТА да пиша, нещата няма да се променят!
Изплащат ми дълга и акциите са освободени от запор , също така не ми се вярва новите акционери да нпямат застъпени в бюджета средства за погасяване на неотложни плащания.
А доколкото знам, става въпрос за 1 000 000 Е ако не се лъжа към Жеваго ?
smith12 написа:1:1 са нещата като Ботев,запорирани акции и милиони дългове,фалитът е неизбежен и необратим,интересното оттук нататък е как ще излезат чорбарите от ситуацията,при нас Ботев важното беше да останем най-стария клуб и се намери врътка това пак да е така,докато при чорбата не виждам как ще претендирате с едно ново начало пак да сте незнам си колко пъти шампиони и т.н глупости
не си наясно, с парите от живаго са закупени 500 000 папагала навремето, сега папагала е 5лв

Синьо сърце написа:Те Газпром от месеци за това мислят само-как да вадят пари, та да платят на ЦСКА борчовете... Ама 500 000, милион-два,директно от джеба ги вадят и хвърлят по кредиторите, белким се удостоят с превеликата чест да рекламират на Армията! От нетърпение да грейне надписът им на гърдите на Прису не могат да спят, заваллиите...
Шо си говорите с г..а?
Ти защо не спреш да сереш чрез клавиатурата ?
Синьо сърце написа:Те Газпром от месеци за това мислят само-как да вадят пари, та да платят на ЦСКА борчовете... Ама 500 000, милион-два,директно от джеба ги вадят и хвърлят по кредиторите, белким се удостоят с превеликата чест да рекламират на Армията! От нетърпение да грейне надписът им на гърдите на Прису не могат да спят, заваллиите...
Шо си говорите с г..а?
Да, това очакваме в общи линии