trakia написа:ми кво да се каже то се вижда тръгнали сте да биете Лацио и Виляреал на сгъстен цикъл а съдията решил ,че времето било тежко и дал на левскарите почивка посред полувреме да пийнели водичка милите . Срамна работа е тва ,поне да се беше затичал по някое време съдията да вкара и той гол за Левски та току виж им помогне на левскарите и ги понаучи как се вкарват голове...То бива ,бива ама тва вече е върхът на всичко !!! После що отпадате от смешници като Дебрецен, ами ето за тва играчите ви са свикнали на брутални аванти от страна на съдиите. Ей затва ше си сотанете без точка даже в теази група.
Тамън леко взехте да ми ставате симпатични и некой рефер левскар по душа ще обърка нещата .Аман от такива аванти!!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Aut vincere aut mori
- Контакти:
Re: Как оценявате играта ни?
Момчета, имате линк за мача да го гледам на запис?
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
същите дето говориха че трагедията наречена сърмов е най-добрия играч на Левски се оплакват, че никой не изнасял топката..... е да опитва се момчето вече му връзват 2 паса от 10.
- Делибаш
- Контакти:
Re: Славия - Левски
Blue_World_Order написа:Делибаш написа:Фамозна победа?!...Слава богу, мача свърши!
С тоя антифутбол и точица няма да вземем в Лигата!!!
ти луд ли си,къв си? кво искаш в такъв измислен мач срещу такъв съперник неква супер игра ли? важни са единствено трите точки,а ги взехме на стадион,на който попринцип ни е доста трудно.
до дербито и ние и свинете няма да загубиме точки...
Не съм луд! Лудоглав съм!!! В тая връзка, щом ти е харесал мача, ти трябва да си малоумен?!
Като е измислен мач да си играят на Плей Стейшън и да не ми се правят на футболисти на "Левски"! Защото срама е и мой - за разлика от такива лешпери като тебе!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Гонзо: Играхме добре
Гонзо напук на Батков: Играхме добре, имахме много положения
29 август 2009 | 19:37
От: SportLine.bg
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Спортният директор на Левски Георги Иванов има друго мнение в сравнение с Тодор Батков за представянето на отбора при победата с 3:1 над Славия. "Играхме добре и създадохме доста положения", заяви Гонзо, след катго преди това президентът изрази мнение, че "сините" са слаби и нищо хубаво не ги очаква. Иванов не отрече, че сред футболистите има натрупана умора, но я отдаде на тежкия двубой с Дебрецен във вторник. "Най-важното беше да спечелим. Иначе е безумие мачът да започва в 16,45 часа при 30 градуса жега", добави Гонзо.
Гонзо май е гледал друг мач.Томислав няма ли да го покани в радиото и да го пита защо играчите ни трудно спират и още по трудно си подават топката.Само на това ми е интересно какво ще отговори той а и г-н Велев също може да се пита това.
29 август 2009 | 19:37
От: SportLine.bg
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Спортният директор на Левски Георги Иванов има друго мнение в сравнение с Тодор Батков за представянето на отбора при победата с 3:1 над Славия. "Играхме добре и създадохме доста положения", заяви Гонзо, след катго преди това президентът изрази мнение, че "сините" са слаби и нищо хубаво не ги очаква. Иванов не отрече, че сред футболистите има натрупана умора, но я отдаде на тежкия двубой с Дебрецен във вторник. "Най-важното беше да спечелим. Иначе е безумие мачът да започва в 16,45 часа при 30 градуса жега", добави Гонзо.
Гонзо май е гледал друг мач.Томислав няма ли да го покани в радиото и да го пита защо играчите ни трудно спират и още по трудно си подават топката.Само на това ми е интересно какво ще отговори той а и г-н Велев също може да се пита това.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Re: Гонзо: Играхме добре
Разкарай този надпис отдолу! Най-слабото класиране на чорбата е през 1949-та година, когато изпадат! Искаме пак това!
се тъи добре да си играете ,и все тъи ЦСКА да ви мие срама из европа.
Заключвайте темата,почва се

Fichango написа:В уговорен мач каква игра оценявате? Втория гол видяхте ли?
Също като втория гол срещу цска.То и тогава мача беше уговорен.