siniq_fen написа:Трябва да се страхуваме от Ботев?!![]()
![]()
Ако има отбор в България, от когото наистина ме е страх и треперя, то това е ЦСКА.
Брат ти ебаваш ли се ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Трябва да се страхуваме от Ботев?!![]()
![]()
Ако има отбор в България, от когото наистина ме е страх и треперя, то това е ЦСКА.
DaNi_mLaDeNoV написа:siniq_fen написа:Трябва да се страхуваме от Ботев?!![]()
![]()
Брат ти ебаваш ли се ?
Blue Mind написа:DaNi_mLaDeNoV написа:siniq_fen написа:Трябва да се страхуваме от Ботев?!![]()
![]()
Брат ти ебаваш ли се ?
Тоя па трепери от ЦСКА.... дето даже Стойчо каза,че в момента са най-зле откакто е създаден отбора . Всички отбори са пълни дупки единствено Лудогорец имат по-европейски вид.
lastsentinel написа:Подробна статистика и анализ преди Левски - Ботев Пд
Insomnia написа:lastsentinel написа:Подробна статистика и анализ преди Левски - Ботев Пд
Браво за много добрия анализ и особено за извадените резултати в последните години, не мислех, че чак толкова ги мачкаме майните. Дано се сбъдне прогнозата тиСАМО СИНИТЕ и никакъв страх от папагалите, бе, никакъв. МАЧКАМЕ ГИ както ги мачкаме в последните години, всички на стадиона да ги смачкаме и на трибуните. НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ, колкото и да сме зле, колкото и да сме слаби, винаги главите горе!!!
forumx3 написа:Еми колега от 1998 до 2010 дербито е фамозно...
evro12 написа:Поразрових се във форума не Ботев и видях, че те срявняват качествата на футболистите на двата отбора по постове и реших и аз да питам кой според вас е по-добър:
Ернестас Шеткус - Пламен Илиев
Стефан Станчев - Александър Башлиев
Асен Караславов - Димитър Везалов
Бобан Грънчаров - Ромен Ели
Артур Енрике - Дъстли Мюлдер
Рубен Паласуелос - Станислав Ангелов
Томаш Иршак - Владимир Гаджев
Вандер Виейра - Марсиньо
Тодор Неделев - Симеон Райков
Костадин Дяков - Роман Прохазка
Иван Цветков - Базил де Карвальо
botevist1912 написа:Потребителя "КРАСОТА ВЯРА БОРБА" да спре да пише, че се излага като кифлаждия с малумните си постове. Ти ако си на повече от 18 години, с лекота мога да ти кажа, че си супер ограничен тип. Ако утре отпуснат 2 500 билета, ще се извиниш ли бе провокатор?
Прогнозите за мача на терена и представянето по трибуните преди двубоя е пълно лаладжийство. Подценяват ни и на двата фронта, което е повече от добре.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта