ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kanara22

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот kanara22 » 14 авг 2012 22:24

Синьо сърце написа:Моето уважение към феновете на Ботев и това, което направиха ! Казвал съм го много пъти, и ще го казвам!
Относно билетите-нито един фен на Ботев няма да остане извън стадиона, ако ще 4000 да дойдете... Лошо няма, напротив-писна ми да гледам срещу мене по 30-40 човека. Не разбирам каква е тази истерия, нас ни било страх, 10 % някакви-що слушате посрани сайтове? Заповядайте, добре сте дошли, аз даже повече зарад вас ще ида на мача, отколкото за нашите звездички, но това е друга тема... Знаете прекрасно, че проблеми няма да има.
Колкото до мача, аз вече не знам какво да очаквам, но няма да е лесен. Може и да паднем-сефте! Каквото-такова!

Но ако се стигне до сблъсъци може, да пострадат доста невинни левскари ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 авг 2012 22:30

kanara22 написа:
Синьо сърце написа:Моето уважение към феновете на Ботев и това, което направиха ! Казвал съм го много пъти, и ще го казвам!
Относно билетите-нито един фен на Ботев няма да остане извън стадиона, ако ще 4000 да дойдете... Лошо няма, напротив-писна ми да гледам срещу мене по 30-40 човека. Не разбирам каква е тази истерия, нас ни било страх, 10 % някакви-що слушате посрани сайтове? Заповядайте, добре сте дошли, аз даже повече зарад вас ще ида на мача, отколкото за нашите звездички, но това е друга тема... Знаете прекрасно, че проблеми няма да има.
Колкото до мача, аз вече не знам какво да очаквам, но няма да е лесен. Може и да паднем-сефте! Каквото-такова!

Но ако се стигне до сблъсъци може, да пострадат доста невинни левскари ;)

Така е, но ние повечето не сме невинни! :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 14 авг 2012 22:33

Дивака1912 написа:Ще помоля Ботевистите да не разясняват какъв ние отбора и кой играе в него.Нека левскарите се милсят за фаворити ,а ние да го играем умрялата лисица.А ,колкото до публиката в гостуващия сектор на Герена(ХУБАВО ДА ЧЕТАТ ИСТИНСКИТЕ МАЙНИ)до момента(вторник) има 5 рейса и 17 микробуса организирана екскурзия!

и 10 самолета :lol:

Имате записани 4 рейса
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 14 авг 2012 22:57

На този пост мога да кажа само браво.Не отиваме на война и най-ме е яд,че дори някой споменава зблъсаци.Нека си направим футболния празник,май всички и сини и жълти са зажаднели за него.Стига с тия глупости колко ще идем.Колкото толкова.Много хора отиваме с коли и съзнателно избягваме екскурзиите по ред причини.Най вече казармения режим в автобусите,така,че нека те не са критерий.Бройката билети ще бъдат изкупени а за повече нека домакините кажат когато направят финансовия си баланс.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 авг 2012 23:03

Съвсем се омазахме, щом започна и спор между фенове на Локо Пд и Ботев...няма значение.
Настина мачът ще бъде труден, но само защото Левски не е във форма, което не е новина...този път обаче имаме треньор, който следи внимателно мача...
Може да напипва ритъм и състав и да отиграе тактически нещата...видя се срещу Черноморец.
Мачът не се печели само то играчите, често пъти се печели от треньора.
Ферарио също не е за подценяване, добър е, но аз съм наблюдавал поне два мача с отбори под негово ръководство, в които той лично е бил причината тези отбори да загубят.
Иначе Ферарио може да се похвали с не една победа срещу Левски, но повече са му равните и загубите, да видим сега.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 14 авг 2012 23:03

Добре де, с изключение на пет-шест сини тинейджъра, всички останали казват: елате и ние не сме доволни от състава, ще седнем и ще гледаме мача рамо до рамо! (само уважение за което!) Така че, няма какво повече да го раздухваме ( и без това май всичко тръгна от едно мое неволно подмятане :( ) В неделя отиваме, гледаме мача и нека по-добрия отбор победи. Без съдийски тесли (и в двете посоки), без театри, без уговорки. Чист, истински футбол!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 авг 2012 23:08

Стига, бе, ей! Има 4 публики в БГ, стига мерили пишки, всеки си има достойнствата, мен ми е кеф да ходя в Пловдив на мач! То футбол няма, кой къде с колко буса отишъл... Ма вий верно бетер нас с червените, кво толкоз делите, наистина идвам на дербито ви, ще ми е много интересно! Ем да изпия по 3-4 бири и с едните, после с другите и да ви чуя... :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 14 авг 2012 23:10

Синьо сърце написа:Стига, бе, ей! Има 4 публики в БГ, стига мерили пишки, всеки си има достойнствата, мен ми е кеф да ходя в Пловдив на мач! То футбол няма, кой къде с колко буса отишъл... Ма вий верно бетер нас с червените, кво толкоз делите, наистина идвам на дербито ви, ще ми е много интересно! Ем да изпия по 3-4 бири и с едните, после с другите и да ви чуя... :) :) :)

Лично аз те каня.Решиш ли драсни едно лично

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 15 авг 2012 00:05

Мачът определено, ще е труден и за двата отбора, като това предполага за най-вероятен знак Х нещо от рода на 1:1
Обаче другият сбълсък- по трибуните мисля, че ще го вземем ;)

Върни се в “Архив”