Pupper_ написа:0:2 за Ботев. Цветков и Станчев.
2500 билета са отпуснати за Ботев, младежа по-горе, да не си прави свободни съчинения!
Ще видим дали са 2500 или 1500!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pupper_ написа:0:2 за Ботев. Цветков и Станчев.
2500 билета са отпуснати за Ботев, младежа по-горе, да не си прави свободни съчинения!
Avanti_Ragazzi написа:Pupper_ написа:0:2 за Ботев. Цветков и Станчев.
Ще видим дали са 2500 или 1500!!!![]()
![]()
Аз залагам на тая бройка, пък ти се надявай на друго!
terata написа:Хм, много "бойкотиращи" жълти са изпълзяли тук. По последни спомени се пускаха камара теми с призиви за бойкот на форума и то от 90% от писалите канарчета в тая тема:) Ма май разбраха, че никой така или иначе не им обръща съществено внимание и решиха да поотложат бойкота:)
Относно мача..хм някои тука се изразяват с гръмкото "дерби", ама кво дерби може да е мач Левски - Ботев. От едната страна кандидата за шампионската титла и вечен фаворит за отличието, от другата отбор-асансьор между А и Б група, до скоро и В. Тъй че дерби е само в дълбоко заблудените души на жълтите фенове. Прогноза резонна победа за Левски с 2:0Гледам и с оправданията вече сте готови, съдията тва онова:)
evro12 написа:Avanti_Ragazzi написа:Pupper_ написа:0:2 за Ботев. Цветков и Станчев.
![]()
Абе то 1500 или 2500 да им отпуснат, няма значение, най-много стотина заблудени фена да дойдат.
evro12 написа:Avanti_Ragazzi написа:Pupper_ написа:0:2 за Ботев. Цветков и Станчев.
![]()
Абе то 1500 или 2500 да им отпуснат, няма значение, най-много стотина заблудени фена да дойдат.
Sunway написа: Смятайте левскари за какво иде реч, вие толкова гостуваща агитка не сте виждали от години (с изключение дербитата ви с ЦСКА)...Аз лично не виждам проблем да се отпуснат и повече дори билети, при положение, че вие НЯМА ДА НАПЪЛНИТЕ ГЕРЕНА...е тогава за какво да седи стадиона празен, поне ние да го напълним малко
Pupper_ написа: Ако не ви бяха насрочили мача поръчково в неделя от 20:00, щяхте да сте гости на Герена
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта