ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- the priceless
- Контакти:
Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/
Левскарите си мисля,че "ерата" на митьо селския ще е вечна.Само,че Ботев започва да си възвръща традициите и очаквайте много труден мач за вас/нали сте фаворити/и великолепна жълто-черна публика.
В исторически план сме може би най-неудобния за вас противник.

БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ

the priceless написа:Левскарите си мисля,че "ерата" на митьо селския ще е вечна.Само,че Ботев започва да си възвръща традициите и очаквайте много труден мач за вас/нали сте фаворити/и великолепна жълто-черна публика.В исторически план сме може би най-неудобния за вас противник.
Няма лошо, аз мисля, че и на вас ще ви е трудно. По-добре да има повече подобни мачове, че ми писна да ни бият като тъпани по Европа... ОК, имате добра публика, но и нашата не е пада по-долу!

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Мача е твърдо за Левски,отново с минимална победа!
Ботев са корав съперник и мисля, че мача няма да е лесен за двата отбора. Според мен крайния резултат ще е 1:1
Срещу Черноморец се получи добър мач и отбора показа много по-добра игра и желание за победа. Отбора на Херо играеше добър футбол, както винаги и сърдитите пропуснаха като не дойдоха.
Срещу Ботев очаквам голям мач и истинско дерби. Тази година големите дербите в А група ще бъдат между Левски, Лудогорец и Ботев. Сигурен съм, че който не дойде на мача ще съжалява. Не се предава по ТВ, а със сигурност ще бъде един от най-качествените двубои в А група за сезона. За мача очаквам да 3:2, двата гола за Ботев разбира се ще бъдат за Цветков - голмайстора на А група за 2012-2013. Изгонихме отличен играч.
Срещу Ботев очаквам голям мач и истинско дерби. Тази година големите дербите в А група ще бъдат между Левски, Лудогорец и Ботев. Сигурен съм, че който не дойде на мача ще съжалява. Не се предава по ТВ, а със сигурност ще бъде един от най-качествените двубои в А група за сезона. За мача очаквам да 3:2, двата гола за Ботев разбира се ще бъдат за Цветков - голмайстора на А група за 2012-2013. Изгонихме отличен играч.
Мачовете между Левски и Ботев наистина са дрби, но само и единствено на стадиона в Пловдив.Още като минат табелката на София, краката на канарите омекват и следва 6-1,6-0, 2-0 и тн. 3-1 за Левски!
- the priceless
- Контакти:
roperio написа:Мачовете между Левски и Ботев наистина са дрби, но само и единствено на стадиона в Пловдив.Още като минат табелката на София, краката на канарите омекват и следва 6-1,6-0, 2-0 и тн. 3-1 за Левски!
Най-голямата ви загуба е от нас с 1:6 в София.

БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ

- 1912chaflio
- Контакти:
roperio написа:Мачовете между Левски и Ботев наистина са дрби, но само и единствено на стадиона в Пловдив.Още като минат табелката на София, краката на канарите омекват и следва 6-1,6-0, 2-0 и тн. 3-1 за Левски!
Верно -доста шестици си написал, ама 1-6 нещо си го пропуснал или така ти изнася.Мача си е твърда двойка 1-2 или 1-3
vhpvhp написа:Първо искам да изразя задоволство , че се възобновява най-стойностното ДЕРБИ в БГ - Левски-Ботев , по-възрастните левскари , мисля са съгласни с това. Второ - БОТЕВ в момента като отбор няма нищо общо с представата за закъсалия отбор от последните 10-15 години , ерата на Митьо Селския. БОТЕВ дори няма нищо общо в игрови облик о това , което беше до преди 3 месеца. БОТЕВ има изиграни вече 9 мача в новия си състав , от които 8 контроли и един официален. 9 мача са достатъчни за едни начални впечатления - какво представлява отбора , и какво може да се очаква от него. БОТЕВ в момента е класен тим от прилично европейско ниво , който без никакъв проблем ще влезе в четворката на крайното класиране у нас 2012/2013 и ще излезе на ЕКТ. Като стойност е нещо сходно с Лудогорец , като подкрепа и публика - по десет. Повечето фенове на отбори в БГ засега нямат никаква представа за това и хвърлят изказвания и прогнози на базата на някакви стереотипи , или бегли информации от последните години... Толкова по-добре за насКонкретно за мача. И като класа , и като фенска подкрепа - БОТЕВ в момента е едно ниво над Левски . Аргументите на Левски са познати - домакинските стени /информационното затъмнение/ и съдийската бригада. В българските условия това изравнява силите ... и все пак ,и все пак... Аз залагам на футболната логика . А тя казва
1-3 за БОТЕВ .
Искан всички трезвомислещи левскари да вникнат и да прочетат БАВНО и ВНИМАТЕЛНО това мнение.Това е най-точното мнение за Ботев Пловдив в момента.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
- blue avalanche
- Контакти:
Sunway написа:vhpvhp написа: Конкретно за мача. И като класа , и като фенска подкрепа - БОТЕВ в момента е едно ниво над Левски . Аргументите на Левски са познати - домакинските стени /информационното затъмнение/ и съдийската бригада. В българските условия това изравнява силите ... и все пак ,и все пак... Аз залагам на футболната логика . А тя казва1-3 за БОТЕВ .
Искан всички трезвомислещи левскари да вникнат и да прочетат БАВНО и ВНИМАТЕЛНО това мнение.Това е най-точното мнение за Ботев Пловдив в момента.
Аз съм един бавносхващащ и тъп левскар и моля да ми обясниш откъде стана ясно,че Ботев е едно ниво над Левски?Да не би,защото основен стълб в защитата е Ст.Станчев?

И коя е тази "футболна логика",дето казва 3-1 за Ботев?