Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Програмата на Левски до Декември !

Мнениеот slavi_1914 » 28 авг 2009 22:29

Престанете да пишете глупости в темите! На левскаритте ще им кажа да не се заяждат за да не им дават Бан-ове. Като влизат в нашия форум и провокират само сигнализирайте. Модераторите са затова !

ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
angellevski
Контакти:

Re: повече от 3 часа футбол

Мнениеот angellevski » 28 авг 2009 22:33

Много ясно, че трябва да сме стадиона. Аз лично мисля на всичките домакински да отида. Обаче поне гостуванията определено предпочитам да са по Ринг. Не искам пак тоя малоумник да коментира наш мач. Да си коментира мачовете на неговите. Борето Касабов е в пъти по-компетентен, не само защото е от Левски просто е с класа над оня.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Как ще се отрази Рамазана на мароканците?

Мнениеот slavi_1914 » 28 авг 2009 22:38

Не всички мюлсюлмани спазват точно каноните. По принцип пиенето в арабските държави си е забранено,но въпреки сухия режим ... В някои държави (за Сирия съм сигурен например) ако хванат пиян да шофира го бесят на най близкия стълб и го оставят 3 дни да виси за да дава урок на другите ! Иначе това че не работели не е вярно !
Мароканците са професионалисти и не им пречи религията на играта. Все пак ако визираме Рабех трябва да не забравяме какво ни е обещал: Да отслабне, Да бъде най-добрия и да не пие ! Ние държим да си спазва обещанието защото "преглътнахме голям залък" с него !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 авг 2009 22:50

Мароканците са професионалисти и не им пречи религията на играта. Все пак ако визираме Рабех трябва да не забравяме какво ни е обещал: Да отслабне, Да бъде най-добрия и да не пие ! Ние държим да си спазва обещанието защото "преглътнахме голям залък" с него !
"Аз тебе мноооо та уважавам. И няма да къркам повече" казал Рабех, влязъл в чалга клуба, излязъл към 6 сутринта и се натресъл на мантинелата
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот Gateca » 28 авг 2009 22:58

Истината е , че имаме шансове само ако привлечем централен нападател и дефанзивен халф .
Огромна дупка зее в средата на терена . Това го вижда всеки от нас . Създаваме много положения , а реализираме малко или изобщо не го правим . Георги Христов не става . Маймуната Ортега няма място в отбора . Сърмов не е и за втория състав.
Ще кажете да не плюем по футболистите и , че не съм никакъв левскар щом се изказвам против тримата господа , но с тях сме обречени .
1. Да не бележим нито един гол след 16 удара и почти 70 % владеене на топката .
2. Изключителни пробойни в отбрана поради липсата на качествен дефанзивен халф.
Веха 3.5 млн евро . Да извади мустака 1. 5 за двама играчи , иначе за какво да ходим. Само с чудеса не става , докога ще чакама само чудото да ни спаси и класира.
Най идиотското нещо за мен е преотстъпването на Цачев в Пирин .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Групата за мача утре

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 28 авг 2009 23:14

Някой има ли инфо каква е групата на Левски за мача със Славия ако искате след това ми трийте темата ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Програмата на Левски до Декември !

Мнениеот Делибаш » 28 авг 2009 23:14

Не ме тревожи толкова програмата, колкото играта на отбора?! Ратко в най-кратки срокове трябва да ги "излекува" от всичко вменено им като начин на игра от Стоилов! Защото ми писна от "Цък, цък - язък!" Снощи за пореден път видяхме и ни хвана съклетът от антифутбола на "Правилният"!!! :oops: :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
trueblue
Контакти:

Мнениеот trueblue » 28 авг 2009 23:24

vesodoc написа:Пичове,
замислих се нещо, като гледах тук таме новини.
Почна Рамазанът - свещеният празник на мюсюлманите. Той тече един месец. През това време религиозните мохамедани НЕ ПИЯТ ВОДА, НЕ ЯДАТ, НЕ ПРАВЯТ СЕКС, ДОРИ МАЙ И НЕ РАБОТЯТ (най - ревностните).
В нашия отбор има ТРИМА!!! Как ще им се отрази, не знам. Но знам, че е абсурд един добър футболист да остане обезводнен преди мач. УВАЖАВАМ ЧУЖДИТЕ РЕЛИГИИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ИСЛЯМА. Все пак обаче съм притеснен за нашата защита.
Моля вашето мнение и коментар, като предварително моля БЕЗ РАСИСТКИ ЗАБЕЛЕЖКИ И ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА. Те няма да помогнат.

аз мисля че даже алкохола е забранен,а те го консумират и то в доста големи количества.. така че може и да не спазят някое друго нещо
Нашата любов е по-силна от вашата омраза!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот unist_gp » 28 авг 2009 23:32

аз очаквам за Левски Дарко Тасевски да направи много силни мачове и да подава по добри пасове на Г.Христов, за да може и той да се разиграе. йовов може да помогне в един мач, бардон може да помогне във втори, но трябва играчи за всеки мач. сега Тасевски ще влезе в по-добра форма и Ратко ще го пуска редовно. иначе силно се надявам Ортега да не е такова дърво,на каквото прилича досега. щом сте го гледали в БГ в Славия,че става.... Г.Христов може да играе и като халф, той е много добър играч, но му липсват няколко гола за увереност. Важното е Левски да играе така както в реванша с Д. и няма да имат проблеми да взематпоне две победи и два равни. в защита също не стоят толкова зле. Залцбург биха купили веднага Г.Христов, Тасевски, Рабех, Бензукан и т.н. Сърмов също не е чак толкова лош.Трябва да внимават повече, иначе могат да играят. за сравнение в А група има отбори като черно море, които три паса един след друг не могат да си подадат, да не говорим за точен пас над 10 метра :) Левски сега ще играят по концентрирано и ще има яки мачове. със сигурност не са обречени.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 28 авг 2009 23:39

помня миналата година играхме с Литекс и Рабех много слабо и изнемощяло се движеше по терена. Това ми беше единствения спомен от техния празник, но дано все пак не спазват много традициите, защото колкото и да са безотговорни (поне Юсеф), все пак са нужни.

Върни се в “Архив”