Мнениеот zlobul » 11 авг 2012 14:16
мето ,
не вярвам на нито една приказка на тара от поне 3-4 години . Иначе тази селекция беше направена за да се източат пари от спонсорите . Ясно е , че са завишили сумите многократно , а по каква схема те си знаят най-добре . Вярно е , че Левски изкуствено се държи в това положение , а аз вече сериозно се съмнявам и във феърплея след всеки мач .
Миналия сезон играхме за Лудогорец , а тая година не се знае как са се играли мачовете в официалните ложи .
И последно ще кажа , за "мачкането" . Тара и компания могат да мачкат само тия , които се унижават да взимат пари от тях за да си мълчат . Те се знаят , кои са ...последно им правеха шпалири на някаква измислена среща в общежитието и се радваха на махането на Иво иванов вместо да искат изгонването на шишков заради емблемата , изгонването на тоньо и доньо , заради калпавата селекция и резила срещу поредния анонимник ! Що се отнася до мен , след казанската афера ,която си беше чиста проба предателство към клуба и всеки уважаващ себе си фен , не съм стъпнал на мач на Левски от бг-шампионата , нямам и намерение да стъпвам докато тара има нещо общо с отбора .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !