Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Жребия за Лига Европа!
Дано първия мач мине поносимо,защото ако отнесем 5-6 парцала от Виляреал,ще се отрази лошо за по-нататък!Вярвам обаче,че можем да се представим достойно!За мен Достанич и Гонзо работят добре,де да можех да кажа същото и за Батков... 

Re: Колко точки са изкарали БГ отборите в ЕКТ
BGarmy написа:LPFC_36 написа:ni_ki87 написа:Е сега кво излиза,ЛЕВСКИ пак е донесъл най-много точки!!!!!Тогава прасетата за какво грухтят толкова?Цифрите говорят достатъчно-ЛЕВСКИ-3,5т. Цска-3т.!
КАК НЕ ВИ Е СРАМ, БЕ! Поне се научете да понасяте загубите с достойнство! Стига с тия коефициенти- ВИЕ ВКАРАХТЕ В ШЛ ОТБОРА С НАЙ-НИСЪК КОЕФ. и имате наглостта да се тупате в гърдите
Те и миналата година вкараха отбор с най-нисък коеф. от Европа в ШЛ.Заеби ги тия рогати Ев......
Ей, кретен такъв... Точно това са фактите... Колкото и вие да се тупате в гърдите, ние носим повече на България. Писна ми от промити комунисти!
Re: повече от 3 часа футбол
unist_gp написа:абе хора, мачовете са по едно и също време и няма начин да ги дава само една телевизиямисля че чак последните два кръга са разпределени в два различни дни, но каква е гаранцията,че и тогава няма да играят в един ден.
Всички мачове са им разминати по начален час, не се вълнувай
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Откъде да си намеря билет за Виляреал-Левски,пиша от Испания .Пов4е инфо ,градът Виляреал е колкото Лове4 4е и по-малък ,побира се цялото население на стадиона ,но това не пре4и да са сериозен отбор,дано не ни напукат 5-6 гола ,ама поне се знае 4е откъм агитка ще ги надвикаме.
- unist_gp
- Контакти:
БАТЭ написа:unist_gp написа:абе хора, мачовете са по едно и също време и няма начин да ги дава само една телевизиямисля че чак последните два кръга са разпределени в два различни дни, но каква е гаранцията,че и тогава няма да играят в един ден.
Всички мачове са им разминати по начален час, не се вълнувай
а да видях, така е. ама то е като тест за интелигентност. на сайта пък така са го написали все едно играят по едно и също време. да го напишат като хората. тука се сменяме трима души на компа и става хаос,че всеки разбрал нещо друго

Re: НЕ искам на Герена!
tprodanov написа:Няма много нужда от тези седалки. Съвсем видно е в историята,че атмосферата при 20 000 е доста по-хубава от при 40 000.
Ще ви светне ама пак да се оплачете първо. Винаги е по- добре на домашния стадион
OBI4AM LEVSKI написа:Дано първия мач мине поносимо,защото ако отнесем 5-6 парцала от Виляреал,ще се отрази лошо за по-нататък!Вярвам обаче,че можем да се представим достойно!За мен Достанич и Гонзо работят добре,де да можех да кажа същото и за Батков...
Прекалено мн.се притеснявате...Следя испанските отбори и мога да ви кажа,че Виляреал не е кой знае какво страшилище.Дори помнете ми думите Лацио са много по-добри от тях и ще го разберете в последствие.
Прогнозата за мача ми е 1:1,Или в най-лошият случай 2:1!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Разликата с националният е,че ще има 12-13 хил. семкаджии повече....Тъй,че по-добре на Герена!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
е чети УЕФА какво дума де
Където и да играем важното е да напълним стадиона и да подкрепяме отбора здраво