Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 авг 2009 18:29

Дано първия мач мине поносимо,защото ако отнесем 5-6 парцала от Виляреал,ще се отрази лошо за по-нататък!Вярвам обаче,че можем да се представим достойно!За мен Достанич и Гонзо работят добре,де да можех да кажа същото и за Батков... :twisted:

heckler
Контакти:

Re: Колко точки са изкарали БГ отборите в ЕКТ

Мнениеот heckler » 28 авг 2009 18:29

BGarmy написа:
LPFC_36 написа:
ni_ki87 написа:Е сега кво излиза,ЛЕВСКИ пак е донесъл най-много точки!!!!!Тогава прасетата за какво грухтят толкова?Цифрите говорят достатъчно-ЛЕВСКИ-3,5т. Цска-3т.!

КАК НЕ ВИ Е СРАМ, БЕ! Поне се научете да понасяте загубите с достойнство! Стига с тия коефициенти- ВИЕ ВКАРАХТЕ В ШЛ ОТБОРА С НАЙ-НИСЪК КОЕФ. и имате наглостта да се тупате в гърдите :o

Те и миналата година вкараха отбор с най-нисък коеф. от Европа в ШЛ.Заеби ги тия рогати Ев...... :evil:

Ей, кретен такъв... Точно това са фактите... Колкото и вие да се тупате в гърдите, ние носим повече на България. Писна ми от промити комунисти!

БАТЭ

Re: повече от 3 часа футбол

Мнениеот БАТЭ » 28 авг 2009 18:32

unist_gp написа:абе хора, мачовете са по едно и също време и няма начин да ги дава само една телевизия ;) мисля че чак последните два кръга са разпределени в два различни дни, но каква е гаранцията,че и тогава няма да играят в един ден. ;)

Всички мачове са им разминати по начален час, не се вълнувай
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
zdravomir
Контакти:

Мнениеот zdravomir » 28 авг 2009 18:42

Откъде да си намеря билет за Виляреал-Левски,пиша от Испания .Пов4е инфо ,градът Виляреал е колкото Лове4 4е и по-малък ,побира се цялото население на стадиона ,но това не пре4и да са сериозен отбор,дано не ни напукат 5-6 гола ,ама поне се знае 4е откъм агитка ще ги надвикаме.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 авг 2009 18:43

БАТЭ написа:
unist_gp написа:абе хора, мачовете са по едно и също време и няма начин да ги дава само една телевизия ;) мисля че чак последните два кръга са разпределени в два различни дни, но каква е гаранцията,че и тогава няма да играят в един ден. ;)

Всички мачове са им разминати по начален час, не се вълнувай

а да видях, така е. ама то е като тест за интелигентност. на сайта пък така са го написали все едно играят по едно и също време. да го напишат като хората. тука се сменяме трима души на компа и става хаос,че всеки разбрал нещо друго :) до преди един час играехме първо с Лацио, после стана Залцбург, сега Вияреал..... заеби

БАТЭ

Re: НЕ искам на Герена!

Мнениеот БАТЭ » 28 авг 2009 18:44

tprodanov написа:Няма много нужда от тези седалки. Съвсем видно е в историята,че атмосферата при 20 000 е доста по-хубава от при 40 000.

Ще ви светне ама пак да се оплачете първо. Винаги е по- добре на домашния стадион

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 28 авг 2009 18:45

OBI4AM LEVSKI написа:Дано първия мач мине поносимо,защото ако отнесем 5-6 парцала от Виляреал,ще се отрази лошо за по-нататък!Вярвам обаче,че можем да се представим достойно!За мен Достанич и Гонзо работят добре,де да можех да кажа същото и за Батков... :twisted:

Прекалено мн.се притеснявате...Следя испанските отбори и мога да ви кажа,че Виляреал не е кой знае какво страшилище.Дори помнете ми думите Лацио са много по-добри от тях и ще го разберете в последствие.
Прогнозата за мача ми е 1:1,Или в най-лошият случай 2:1!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 28 авг 2009 18:48

Разликата с националният е,че ще има 12-13 хил. семкаджии повече....Тъй,че по-добре на Герена!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 28 авг 2009 18:49

е чети УЕФА какво дума де

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 28 авг 2009 18:50

Където и да играем важното е да напълним стадиона и да подкрепяме отбора здраво ;)
Изображение

Върни се в “Архив”