Sardukar написа:Кавани, ако бъде взет ще е с цел дублиране на ШЛ![]()
Е това няма да е лошо.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Кавани, ако бъде взет ще е с цел дублиране на ШЛ![]()
fireblood написа:RDM accepts his pursuit of Hulk is over & has targeted Cavani with Napoli willing to sell him for a cut price €35 fee.(Via Daily Star) #CFCПисна ми. Има 2-ма играчи, които съм искал адски много в Челси. Единия е Агуеро, който го изпуснахме супер тъпо, а другия е именно Хълк. Винаги съм мислел, че са сигурни...
![]()
zaqwsxd написа:Frankie Lampard написа:За какво ни е Кавани WTF?
Frankie Може ли да обновиш малко темата ? Смисъл информацията за трофеите , за играчите , за ръководството...
tatusindo написа:fireblood написа:RDM accepts his pursuit of Hulk is over & has targeted Cavani with Napoli willing to sell him for a cut price €35 fee.(Via Daily Star) #CFCПисна ми. Има 2-ма играчи, които съм искал адски много в Челси. Единия е Агуеро, който го изпуснахме супер тъпо, а другия е именно Хълк. Винаги съм мислел, че са сигурни...
![]()
Това да не ти е детска игра бе човек ... Тоя искам и оня искам ..... Искал бил само двама играчи .... Абсолютно всички фенове на Челси миналата година не искаха и Раул Мейрелеш,ама ето на момчето изигра доста мачове ...
Frankie Lampard написа:tatusindo написа:fireblood написа:RDM accepts his pursuit of Hulk is over & has targeted Cavani with Napoli willing to sell him for a cut price €35 fee.(Via Daily Star) #CFCПисна ми. Има 2-ма играчи, които съм искал адски много в Челси. Единия е Агуеро, който го изпуснахме супер тъпо, а другия е именно Хълк. Винаги съм мислел, че са сигурни...
![]()
Това да не ти е детска игра бе човек ... Тоя искам и оня искам ..... Искал бил само двама играчи .... Абсолютно всички фенове на Челси миналата година не искаха и Раул Мейрелеш,ама ето на момчето изигра доста мачове ...
Което не променя факта, че не струва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта