на тези дето и срещу тази инициатива роптаят ще им кажа да си дигнат заспалите за д ници и да излязат на мирни протести пред футболният съюз за да защитят ЦСКА И ИСТИНАТА . не може само да искаме и да си мислим,че някой ни е длъжен ........вчера юридическият отдел нагледно ни показа конспирацията срещу ЦСКА, ОБАЧЕ НИЕ ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА НИ СВЪРШИ РАБОТАТА ,НИЕ ИСКАМЕ ВЧЕРА ДА БЯХА ИЗЛЯЗЛИ 10 ЧОВЕКА С КУФАР ЧЕТА И ДА КАЖАТ НА иван,драган,сулю и ...ето ги милионите момченца а титан другата седмица ще ги обесим .
предложението е хубаво и това е пътя,няма да е лесно но ще дам всичко от себе си ,като човек ,който обича ЦСКА И БЪЛГАРИЯ ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА .
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
stannn написа:Вие гледахте ли пресконференцията въобще? Нищо не били казали. На всички въпроси които задавате тук имаше отговор. Структурата е ясно. Президент Стоичков и той си избира екипа. Фирмите разделят акциите за да не се получи чорбаджийския модел. Един командва и прави какви ли не глупости. Дават пари, а Стоичков и тия под него ръководят клуба. Говореше се и конкретно за структурата. Финансист, спортен директор, старши треньор. КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ? Да извадят куфарите с парите пред вас? Моля хора които не са гледали или са гледали с едното око пресконференцията просто да не коментират. Изгледайте внимателно цялата пресконференция от началото до края и после коментирайте. Ако това което беше казано вчера стане най после ще тръгнем нагоре. А вие ако сте от тия за които се говори, че Борисов ги е почерпил за да викат за него моля да ни спестите хвалбите по титан. Дори и най търпеливите привърженици вече не издържат на простотиите на Борисов и Иванов.
+1948 Изгледах всички видеа с участието на Емил Димитров и те подкрепям. Ако не сте ги гледали, не се изказвайте непотготвени. Човека даже даде повече от необходимата информация, за тоя етап от проекта. Вие какво искате, да си мълчат още месец, докато траят преговори и всичко, през това време титан да дерибействат, феновете да скандират "вън боклуците", да има забавени заплати, симулации, да нахлуем на терена в Ловеч, каквито предложения все още има, отбора да го накажат с точки, домакинства и т.н. и тотално да си сринем шансовете тая година за добро представяне. Сега поне знаем че има алтернатива и можем да си продължим със скандиранията и протестите срещу титаните, но няма да правим простотии, които да ни пратят в А окръжна или да ни отнемат точки или да наказват играчи и т.н.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
PR_CSKA написа:Защото ми се струва че има и други желаещи да вземат клуба, но им се пречи здраво това да стане.
Някой пречи ли им да излязат публично и да заявят интереса си?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
При положение, че 10 фирми влизат къде е логиката да се пречи на още една, две или 10? Разбирам да има да се делят едни 10 милиона евро ама тук става дума за даване. Едва ли тия които са изявили желание до момента ще откажат на някой да се присъедини. Друг е въпроса ако някой иска да продължи да се прави на чорбаджия. Мисля, че е време да пробваме нещо ново. Явно тоя модел не работи много добре при нас.
[center]
[/center]

[/center]-
гражданин от село
Там е работата,че няма желаещи по собствена воля да вземан клуба.И Титан и новите сега го взимат под външен натиск и с/у някакви други дивиденти,които ще получат.Не знам от къде този оптимизъм,че и Стоичков го направихте президент,а той си каза,че не влизаме в плановете му.
гражданин от село написа:Там е работата,че няма желаещи по собствена воля да вземан клуба.И Титан и новите сега го взимат под външен натиск и с/у някакви други дивиденти,които ще получат.Не знам от къде този оптимизъм,че и Стоичков го направихте президент,а той си каза,че не влизаме в плановете му.
Абе хора вие не следите ли новините??? Стоичков пред Канал 3 си призна, че идва в ЦСКА в момента в който се смени собственика.
[center]
[/center]

[/center]Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
гражданин от село написа:Там е работата,че няма желаещи по собствена воля да вземан клуба.И Титан и новите сега го взимат под външен натиск и с/у някакви други дивиденти,които ще получат.
Ти да не мислиш, че това важи само за ЦСКА? Ами Ботев, Левски, Локо Пд, Лудогорец? Да не мислиш, че там шефовете имат безрезервна любов към отборите и за това са в тях?
-
гражданин от село
В такъв случай от къде идва тази еуфория,че ще е по-добре?
Ми на пръв поглед е абсолютно невъзможно да е по-зле. Както казах, в случая няма какво да губим - най-много нещата да се окажат верни и да се оправим, ако пък не...няма да стане нищо по-различно от сегашното положение.
Ще видим. Аз имам едни подозрения какво ще стане и дано не съм прав. Прекомерното фрагментиране има и доста минуси. Не случайно народът е казал: "Много баби, хилаво бебе".
Въобще не ми се мисли как ще се вземат решения в този формат. И какви скандали ще има при някои трансферен провал.