Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До Тодор Батков...
Аре стига с тия простотии вече. Цял живот за Мъри ли ще тъгувате ако не се върне в Левски? То не може вечно да си с един треньор. 

Re: Колко точки са изкарали БГ отборите в ЕКТ
LPFC_36 написа:ni_ki87 написа:Е сега кво излиза,ЛЕВСКИ пак е донесъл най-много точки!!!!!Тогава прасетата за какво грухтят толкова?Цифрите говорят достатъчно-ЛЕВСКИ-3,5т. Цска-3т.!
КАК НЕ ВИ Е СРАМ, БЕ! Поне се научете да понасяте загубите с достойнство! Стига с тия коефициенти- ВИЕ ВКАРАХТЕ В ШЛ ОТБОРА С НАЙ-НИСЪК КОЕФ. и имате наглостта да се тупате в гърдите
Те и миналата година вкараха отбор с най-нисък коеф. от Европа в ШЛ.Заеби ги тия рогати Ев......

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
-
- Контакти:
Може-МАН ЮНАЙТЕД -СЪР АЛЕКС
)

Re: Батков, дай властта на народа!
сини човеко,ако Левски отиде на борсата и бъде взет от "народа" си отива.Май имаше в историята на футбола такива примери.При това доколкото помня в Англия.Феновете на един отбор го купуват...и малко след това той фалира и отива да играе в 3 дивизия. За съжаление и с Левски ще е същото.Трябват сериозни пари,които аз,ти и целия сектор Б + А,няма да можеме да събереме.Много романтична мечта,но си остава утопия в материалистичния свят в който живееме.Лесно нема.Хем Батков е капут и нещастник,хем изобщо не се вижда някой по-добър на хоризонта 

110 години любов!
batureto написа:Сценарии за следващите 10 дена:
1.Гонят Мъри от Литекс;
2.Славия бие Левски - под давление на публиката гонят Ратко от Левски и връщат Мъри;
3.Падаме от Черна гора - Мъри го гонят и от национала;
4.Назначават Вили за треньор на националния и той напуска Славия;
5.Ратко застава начело на Славия.
Мрачни приказки говориш

Мъри се разкри що за треньор е. Благодариме ти Мъри за прекрасните мигове в Европа и ти пожелаваме късмет извън Левски.
110 години любов!
- levskarinvt
- Контакти:
Re: Жребия за Лига Европа!
DukeUnv написа:13.45 Ring.BG - Жребий Лига Европа - всички пред телевизорите!
И стискайте палци!

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?
Лоша дума да нема за Топчо и Бардон.Топчо си остава най-стабилния ни защитник.Бардон може да реши всеки мач.Както и Йовов.НО...тук трябва да се помисли,дали последните двама могат да играят всеки мач на 100%,като титуляри или пък да влизат,като златни резерви.Тъпото е,че играчи,като Цачев и Огнянов се разхвърлят по селските отбори,вместо да се налагат. На 20 години играч трябва да се налага като титуляр,а не да се праща да се обиграва.
110 години любов!
Re: Късмета на Левски ще ги изпрати в една група с
soccer написа:tprodanov написа:викаш винаги? Я си напиши наум групата ни от шл и преди това от уефа и се опитай да го осмислиш.
От групата на ШЛ изкарахте най-големите пари, с тях Батков още плаща заплати на футболисти и купува такива, така че от финансова гледна точка групата беше уникална, а таз за Уефа, отборите не бяха по-силни от Динамо Москва
Хаха, към динамо бе, не ставай смешен!!!
CHELSEA
Аз за Баткоф съм изгубил надежда отдавна. Аз съм 101% сигурен, че ако купим млади играчи и пускаме нашите млади резултатите ще ни се повишат. Аз не виждам след 3 години като почти всички от сегашните ни титуляри издъхнат какво ще правим?! Баткоф ще трябва да вади яко пари да купува играчи и да взимаме юноши..

Re: Колко точки са изкарали БГ отборите в ЕКТ
BGarmy написа:Те и миналата година вкараха отбор с най-нисък коеф. от Европа в ШЛ.Заеби ги тия рогати Ев......
Ти за какво седиш в нашия форум бе чорбар?! Да се дразниш ли или обичаш да те псуват?? Гледай си твоя отбор и толкова.