Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Президентите на двата "гранда".Мечтите са безплатни.

Мнениеот POPCORN » 28 авг 2009 10:33

Petar_Levskara написа:Пичове, Батков е голям в "приказките", ама Лупи беше най-голям! :lol:
Тоя никога не беше виновен за нищо. И сега като го разследват, пак е най-невинният!
Вие поне се отървахте от него, ама ние от нашия...

хаха така е.Никога не е виновен за нищо тоя
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2009 10:39

marmi52 написа::mrgreen:

Аз пък си мисля, че с последните си мачове срещу "Дебрецен" и "Динамо -Москва" нашите грандове подсказаха, че възможностите им са далеч по-големи от това, което мислехме досега ! Защо пък да се задоволяваме само с едното участие в групите ? Нека помечтаем за нещо по-значимо независимо дали ЦСКА или "Левски" ще го сторят ! Защо не ?!?!
Мечтите са безплатни ...и понякога се сбъдват !
Първо да видим жребия ...

Абсолютно! И аз така мисля. Ако беше някой казал на фен на Хетафе, че един ден любимия им отбор ще смачка Байерн, едва ли щеше да го повярва. А сега предполагам, че само чакат отново да получат шанс да играят в евротурнирите, за да видят как ще смачкат някой гранд. Все пак може да се окаже колос на глинени крака.

shammi
Контакти:

Re: Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот shammi » 28 авг 2009 10:39

Аз съм от Левски, но винаги е имало разлика в играта на ЦСКА навън.
Те винаги играят по - добре от нас в Европа и като че ли имат психика за това.
Друг момент е, че Левски им беше малко все тая дали ще влязат в ШЛ защото вече имат сигурно участие в ЛЕ, докато ЦСКА дадоха всичко за да играят добре и да влязат в лигата.

Ако искате ме оплюйте, но определено не мога да премълча истината и поздравявам ЦСКА за успеха и дано имат шанс по - напред. В крайна сметка сме преди всичко българи и трябва да се подкрепяме. А и така ни се вдига клюбния коефициент.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2009 10:44

gong написа:
metodito написа:Ами той отговорът се съдържа във въпроса бе, пич. Гонзо например, преди първия мач с Дебрецен, се беше изказал неподготвен, че мястото на Левски е в Шампионската лига, а не в Лига Европа. Собственикът ви пък казва точно обратното... Докато в ръководството ви са орел, рак и щука и всеки си говори простотии без никаква ясна визия за нещата, така ще си падате от средняшки отбори (както вие ги наричате) и ще се излагате... Докато не си махнете сините очила и не погледнете реалността, така ще бъде!
А що се отнася до Димитър Борисов и неговото изказване за Купата на Лигата... Ами донякъде, чисто математически, си е прав човекът - не мислиш ли? Всеки преодолян етап до нещо, те приближава до това нещо... Защо пък да не мечтаят хората? Той и Мъри продължаваше да мечтае, ама снощи пак го качиха на трактора. И то как! :lol:

Няма да отговоря на заяждането ти, само ще ти кажа, че много фенове на "Левски" са с черни очила от известно време. Сините ги слагаме като играем с Цска :mrgreen:

nikito81
Контакти:

Мнениеот nikito81 » 28 авг 2009 10:49

metodito написа:
gong написа:
metodito написа:...
Той и Мъри продължаваше да мечтае, ама снощи пак го качиха на трактора. И то как! :lol:

:mrgreen:

Не мога да разбера защо се радваме толкова когато един български отбор загуби в европа!!! даже сме по-щастливи от загубата на чуждия отбор отколкото от победата на любимия!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2009 10:52

nikito81 написа:
metodito написа:...
Той и Мъри продължаваше да мечтае, ама снощи пак го качиха на трактора. И то как! :lol:

Ей, така цитираш, все едно последното аз съм го казал. Моля, поправи се ! И между другото вчера ми стана много харно след мача на цска, за съжаление Литекс ми посговни настроението.
Последна промяна от metodito на 28 авг 2009 10:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 28 авг 2009 10:54

Борисов не искам да го коментирам.
Колкото до Батков, той го каза още след мача с Миньор (а то беше видно за всички). Това се видя в пълна степен на Герена, когато маджарите ни смачкаха. Втория мач, макар и да контролирахме мача, се видя че противника седи много правилно тактически и единствено слабата им защитна линия ни позволи да направим толкова положения. А те си разчитаха на оръжието и от първия мач, далечните удари (не си спомням да съм гледал отбор с по-добра ефективност при далечните удари).
Така че Батков, поне с това изказване е бил прав. Наистина хубаво е да се мечтае, но трябва да сме и реалисти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2009 10:57

Ми хубаво. И заради това някакви батковци - сервитьори на ски ще ни сервират развалени дебърцини.

БАТЭ

Re: До Тодор Батков...

Мнениеот БАТЭ » 28 авг 2009 10:59

Така е късмета е много важен като цяло в живота!Съдята не свири чиста дузпа 1 мин по-късно ЦСКА вкарва гол и мача свършва :)[/quote]

Окей, 2:2 е мача и продължаваме. Пукни се
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

БАТЭ

Re: Батков, дай властта на народа!

Мнениеот БАТЭ » 28 авг 2009 11:02

Той гусина е адвокат, не е свикнал да дава, така че ... приказката продължава кофти и мъчително
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Върни се в “Архив”