Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Pichichi » 03 авг 2012 21:01

който е прекратил своя договор (състезателни права) без основателна причина, е причина професионалистът да извърши нарушение на договора.

Каква основателна причина ?
ЦСКА разтрогва с тези футболисти по взаимно съгласие. Те са футболисти и трябва да упражняват професията си !!!
Тези футболисти отново са свободни агенти и могат да подпишат с всеки клуб, това че им е отказано картотекиране в ЦСКА
защото има забрана клуба да картотекира до 31.08.2012 не може да им попречи да бъдат картотекирани в друг клуб
ако тези играчи сключат договор с новия си клуб !!! А на 01.09 нищо не пречи новия им клуб да е ЦСКА !!!

Ясно ли ти е какво означава един трансферен период?

Трансферните периоди в годината са 2 за календара на нащо първенство :
01.07.2012 - 31.08.2012
01.01.2013 - 31.01.2012 за наще дори е до 28.02.2012 !!!
ЦСКА е наказан да не картотекира в трансферния период до края на 31.08.2012 !!!

Извън трансферните периоди футболисти които са свободни агенти могат да бъдат картотекирани !!!
При селекцията която се прави в ЦСКА общо взето само от свободни агенти единственото което
постига това наказание е че играчите от Локо Пд и Пакурар ще пропуснат мачовете до 31.08.2012.

Трансферни периоди.
Чл. 21. (1) Установяват се следните трансферни периоди в една календарна година:
1. летен трансферен период – от 1 юли до 31 август;
2. зимен трансферен период – от 1 до 28 февруари.
(2) Трансферните периоди по ал. 1, не се отнасят за състезания, в които участват само футболисти-аматьори.
(3) Когато трансферният период изтича в неработен ден срокът се продължава до края на първия работен ден след него, освен ако с указание на ФИФА не е установено друго.

Периоди на картотекиране.
Чл. 22. Футболист-професионалист може да бъде картотекиран само по време на трансферен период, установен в чл. 21.

Картотекиране извън трансферен период.
Чл. 23. По изключение от правилото на чл. 22, футболист-професионалист, чийто договор е изтекъл или прекратен до края на трансферен период, може да бъде картотекиран извън този трансферен период.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 03 авг 2012 23:45

http://gong.bg/view_article.php?article_id=288313 заповядайте ъпдейт каквото се случва в момента
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 авг 2012 00:01

Pichichi написа:
който е прекратил своя договор (състезателни права) без основателна причина, е причина професионалистът да извърши нарушение на договора.

Каква основателна причина ?
ЦСКА разтрогва с тези футболисти по взаимно съгласие. Те са футболисти и трябва да упражняват професията си !!!
Тези футболисти отново са свободни агенти и могат да подпишат с всеки клуб, това че им е отказано картотекиране в ЦСКА
защото има забрана клуба да картотекира до 31.08.2012 не може да им попречи да бъдат картотекирани в друг клуб
ако тези играчи сключат договор с новия си клуб !!! А на 01.09 нищо не пречи новия им клуб да е ЦСКА !!!

Ясно ли ти е какво означава един трансферен период?

Трансферните периоди в годината са 2 за календара на нащо първенство :
01.07.2012 - 31.08.2012
01.01.2013 - 31.01.2012 за наще дори е до 28.02.2012 !!!
ЦСКА е наказан да не картотекира в трансферния период до края на 31.08.2012 !!!

Извън трансферните периоди футболисти които са свободни агенти могат да бъдат картотекирани !!!
При селекцията която се прави в ЦСКА общо взето само от свободни агенти единственото което
постига това наказание е че играчите от Локо Пд и Пакурар ще пропуснат мачовете до 31.08.2012.

Трансферни периоди.
Чл. 21. (1) Установяват се следните трансферни периоди в една календарна година:
1. летен трансферен период – от 1 юли до 31 август;
2. зимен трансферен период – от 1 до 28 февруари.
(2) Трансферните периоди по ал. 1, не се отнасят за състезания, в които участват само футболисти-аматьори.
(3) Когато трансферният период изтича в неработен ден срокът се продължава до края на първия работен ден след него, освен ако с указание на ФИФА не е установено друго.

Периоди на картотекиране.
Чл. 22. Футболист-професионалист може да бъде картотекиран само по време на трансферен период, установен в чл. 21.

Картотекиране извън трансферен период.
Чл. 23. По изключение от правилото на чл. 22, футболист-професионалист, чийто договор е изтекъл или прекратен до края на трансферен период, може да бъде картотекиран извън този трансферен период.

Прав си по чл.23, спор няма.

Забравил си обаче, че при нарушение, като вашето, се забраняват картотеките за целият трансферен период.Явно и от БФС не правят разлика между трансферен прозорец и трансферен период, което изобщо не ме учудва :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 04 авг 2012 00:27

Дано всичко, което се случва, е за добро. Да подкрепим новите управници. :)

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 04 авг 2012 00:33

Кашчей написа:
vaskonti написа:Представили сме били фалшив документ :lol: В днешното решение не пише ли, че то е взето въз основа именно на база на документите, предоставени от СТК? Как при едни и същи документи едната комисия решава едно, а другата не само, че решава друго, а дори обявява първото решение за незаконно? :?:

Мога да ти отговоря на въпроса само, ако знам какви са представените документи.Понеже не знам-нямам и отговор.

Това, което знам е, че нямахте никакво право да картотекирате Анисе, ама абсолютно никакво.Защо е картотекиран и дали това не е игра на БФС, аз не мога да знам.

Я ми кажи, господин играч, защо да сме нямали право? Кажи ми причина а не ми се прави на юрисдически грамотен........

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 авг 2012 01:11

Прав си по чл.23, спор няма.

Забравил си обаче, че при нарушение, като вашето, се забраняват картотеките за целият трансферен период.Явно и от БФС не правят разлика между трансферен прозорец и трансферен период, което изобщо не ме учудва

Ами в документацията на БФС такова нещо като "прозорец" не намирам !!!
Ако ти мислиш че трансферен период е от началото на лятото до 01.01.2013 дай да го прочетем някъде
та да се образоваме и да не сме заблудени.
Аз от това което видях в документацията на БФС трансферния период е до 31.08.2012 -та !!!
И ако това е така то тези наказания да не картотекираш в един трансферен период са си почти без последствия
в нащо ненормално първенство. За отборите от читавите първенства си е наказание защото те се движат по план и
правят селекция от набелязани играчи които искат за които плащат трансферни суми. В общия случай на тях свободни
агенти не им вършат работа !!!
Но в БГ и по точно в ЦСКА където се търси само евтиното и свободни агенти то това наказание почти няма ефект
ако изтича с датата която са дали от БФС. Че дори и на решението от днес на комисията на БФС го пише =>"до 31.08.2012-та".
Ако това е така сценария който ти описах е напълно изпълним, даже е изпълним и за футболисти които имат
договор с други клубове. ЦСКА дава сумата по трансфера който иска клуба на адвокат той преговаря
с клуба на играча преди 31.08.2012 да разтрогнат договора на играча с/у неустойка(сумата за тарнсфера)
и ето ти още един свободен агент !!!
В крайна сметка на мен би ми било интересно да изгледам един полусезон на ЦСКА с 5/6 от младежите в състава
примерно и да видя как "екзекутора" се справя с такова положение.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 авг 2012 01:20

Pichichi написа:В крайна сметка на мен би ми било интересно да изгледам един полусезон на ЦСКА с 5/6 от младежите в състава
примерно и да видя как "екзекутора" се справя с такова положение.

Айде нема нужда :lol: .Да е Пената или някой от поколението треньори,а не само селекционери на готови и скъпо платени,но не задължително качествени играчи,да.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 авг 2012 01:23

Кашчей написа:
Забравил си обаче, че при нарушение, като вашето, се забраняват картотеките за целият трансферен период.Явно и от БФС не правят разлика между трансферен прозорец и трансферен период, което изобщо не ме учудва :mrgreen:

Мен ме учудва как не проумя, че това решение е взето, за да затворят устата на Черноморец! :mrgreen: Даже Киряков си каза човека, че е доволен, а и си казва същото- един трансферен прозорец ;) :lol:

Освен това наскоро не смениха ли комисиите с по-компетентни лица, кои сме ние да им оспорваме решенията! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 авг 2012 06:40

biser4o написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Представили сме били фалшив документ :lol: В днешното решение не пише ли, че то е взето въз основа именно на база на документите, предоставени от СТК? Как при едни и същи документи едната комисия решава едно, а другата не само, че решава друго, а дори обявява първото решение за незаконно? :?:

Мога да ти отговоря на въпроса само, ако знам какви са представените документи.Понеже не знам-нямам и отговор.

Това, което знам е, че нямахте никакво право да картотекирате Анисе, ама абсолютно никакво.Защо е картотекиран и дали това не е игра на БФС, аз не мога да знам.

Я ми кажи, господин играч, защо да сме нямали право? Кажи ми причина а не ми се прави на юрисдически грамотен........

Омръзна ми да обяснявам на хора, които ги мързи да четат!Има Правилник за статута и трансферите на футболистите-има го и в сайта на БФС има го и в сайта на ФИФА-иди и го прочети!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

omax
Контакти:

Мнениеот omax » 04 авг 2012 08:33

БФС отново си нанасят решителен удар. С решение от 13.07. същата комисия излиза с решение "Състезателя Абел Анисе може да бъде картотекиран за първенство 2012/2013"
Достатъчно е ЦСКА да загуби първите три мача на старта, кел файда,че после можел да картотекира със свободни агенти. ЦСКА ще обжалва но апелативната ще отложи заседанието си поради не явяване на някои член и така до коледа. Този филм сме го гледали.
Нещастници!

http://bfunion.bg/bg/55?news_id=3114&month=7&year=2012

Върни се в “Архив”