zlostar написа:Винаги на екипите ни е стояло Л-то и от гледна точка на традициите това, че се запазва е правилно. Срещата с Тонев е била отворена за всеки един и не съм чул някой да е върнат. Като толкова искаш да покажеш позиция, защо не отиде на срещата вместо да ревеш по форуми и да обиждаш други Левскари. И като не си бил на срещата как така изчисли процента на "наркоманите" с такава точност. Мен познаваш ли ме? Хората от срещата познаваш ли ги? Това, че Л-то се запазва и за мен е добро решение прави ли ме наркоман? Що преди да изсерете някоя глупост не помислите малко?
[offtopic]Въй как не се сетих да отида...тц тц тц. Трябваше да кажа- "Шефе, ай да ме пуснеш 5 часа по-рано от работа, че имаме сбирка на левскарите в София, а" ? Той сигурно с радост щеше да ме пусне, нали преди ден пусна един колега 5 часа по-рано, защото щял да играе карти с приятели, че мен ли няма да ме пусне...[/offtopic]
sostenere написа:Те са да ! Това са всички фенове на Левски плюс още 200-на, които ходят на всеки мач на отбора и трошат пари и нерви да ги гледат навсякъде по цяла България и Европа, а не си седят вкъщи пред ТВ на ракия и салатка, а след това коментари във форума на гонг.

[offtopic]Сега мачовете на стадиона ли ще си броим ?[/offtopic]