Вердер
Селтик
Насионал
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Президентите на двата "гранда".Мечтите са безплатни.
Какво мислите за изказванията на Димитър Борисов: ПРИБЛИЖАВАМЕ СЕ ПО-БЛИЗО ДО КУПАТА НА ЛИГА ЕВРОПА и на Батко : "Не сме за ШЛ, мястото ни е в ЛЕ" (последното малко свободен преразказ). А според мен да мечтеш е безплатно. Мъри беше казал продължаваме да мечтаем. На полувремето с Удинезе, тука си помечтах за крайния резултат и...Аз не говоря за максимализъм, за на гол тумбак, чифте пищови, а за отношението на президента към отбора. Ако родителя (доста метафорично) не вярва в детето си, какво самочувствие би си изградило то? Ако не му се занимава на Батков, вече да си взема шапката и... Но разбира се не е само Батков. Влизането в групите на ШЛ не беше задължителна. Но добрата игра на тима - беше. Пет шайби ни набутаха Барса в Испания, ама тичаха като коне нашите. А как игра Живко срещу Роналдиньо Не, не казвам, че го е надиграл, просто се виждаше, че беше важно за него да му вземе топката от краката. Ако беше Батко сигурно щеше да мине оттрани някъде да го подпитва "Е, туй как го направи, а? Я-я?" Ми то какъв беше смисъла да ставаме шампиони като не ставаме ШЛ. Аз като работник във фирмата, к'ъв ми е кяра като няма да стана BIG BOSS. Ми най-малкото да се развивам, да упражнявам волята си и разни такива неща. То иначе ей го де е строежа!
Или друга метафора: Като си се хванал на хорото - го играеш!
Или друга метафора: Като си се хванал на хорото - го играеш!
Re: До Тодор Батков...
krum_kravov написа:Господин Батков,
днес Станимир Стоилов ще бъде освободен като старши треньор на Литекс. Получавате уникалната възможност да поправите грешката си от преди година и да го върнете в Левски като помощник треньор на Ратко Достанич. така нашият любимец отново ще е тук- където му е мястото, а като помощник на Достанич ще се научи докрай на треньорската професия.
А как си представяте да изглежда в очите на съперниците ни в световните квалификации, а и като цяло в чужбина: "Националният селекционер на България - помощник треньор в клубен отбор"

- POPCORN
- Контакти:
Enravota написа:POPCORN написа:Вярно дано и националния, нямам нищо против него , ама напсоледък не се представя добре, видя се че просто Левски беше случил на футболисти и дух и Мъри така стана тренер!Е сега го виждаме националния и в Литекс!Дан оси го вземат и за националния да вземем един чужденец
Вчера си мислех и аз как успя да направи този поход с нас. Ако си спомняш повреме на мачовете викахме че от никви футболисти е направил отбор, като мина време казваме че е случил. Доста необяснимо ми е какво става с Мъри. Още повече че в Литекс купиха доста скъпи футболисти.
А тия БАТЕ са ебаси късметлийското отборче. Щеше да е хубаво 3 отбора в ЛЕ
Значи не се заяждам с никой!Тия Бате когато играха с Левски бяха много по-добър отбор отколкото са сега!Второ Бате вчера бяха абсолютни смешници!Трето Левски игра добре, нещо като националният 94 и тогава Пенев стана тренер!Е така и Мъри стана тренер!Левски имаше футболисти, бяха се сработили и играха добре, затова и дойдоха резултатите!Е сега се лъсва дупето на Мъри!В Литекс пак купиха най-много футболисти и пак нищо и вчера пълна трагедия като с Пирин.Това не е футбол, а разхождане по терена!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Не казвам че се заяждаш. Просто съм учуден от Мъри
Ама тогава сякаш футболистите ни не бяха кой знае какво. А сега мечтая за халфове като Ричи, За нападател като Домо
.
Не знам ама вчера проведения от Любо Пенев мач ми напомни за Мъри в оня сезон. Имаха идея какво да правят. И малко шанс който винаги е нужен (ние най добре знаем)

Ама тогава сякаш футболистите ни не бяха кой знае какво. А сега мечтая за халфове като Ричи, За нападател като Домо

Не знам ама вчера проведения от Любо Пенев мач ми напомни за Мъри в оня сезон. Имаха идея какво да правят. И малко шанс който винаги е нужен (ние най добре знаем)
- POPCORN
- Контакти:
Enravota написа:Не казвам че се заяждаш. Просто съм учуден от Мъри![]()
Ама тогава сякаш футболистите ни не бяха кой знае какво. А сега мечтая за халфове като Ричи, За нападател като Домо.
Така е късмета е много важен като цяло в живота!Съдята не свири чиста дузпа 1 мин по-късно ЦСКА вкарва гол и мача свършва

Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: Президентите на двата "гранда".Мечтите са безплатни.
Хех, ако ЦСКА не се бяха класирали, нямаше да се мисли така
metodito написа:Какво мислите за изказванията на Димитър Борисов: ПРИБЛИЖАВАМЕ СЕ ПО-БЛИЗО ДО КУПАТА НА ЛИГА ЕВРОПА и на Батко : "Не сме за ШЛ, мястото ни е в ЛЕ"
Ами той отговорът се съдържа във въпроса бе, пич. Гонзо например, преди първия мач с Дебрецен, се беше изказал неподготвен, че мястото на Левски е в Шампионската лига, а не в Лига Европа. Собственикът ви пък казва точно обратното... Докато в ръководството ви са орел, рак и щука и всеки си говори простотии без никаква ясна визия за нещата, така ще си падате от средняшки отбори (както вие ги наричате) и ще се излагате... Докато не си махнете сините очила и не погледнете реалността, така ще бъде!
А що се отнася до Димитър Борисов и неговото изказване за Купата на Лигата... Ами донякъде, чисто математически, си е прав човекът - не мислиш ли? Всеки преодолян етап до нещо, те приближава до това нещо... Защо пък да не мечтаят хората? Той и Мъри продължаваше да мечтае, ама снощи пак го качиха на трактора. И то как!

Когато си прост, то е завинаги!
- POPCORN
- Контакти:
Мисля следното , не искам да обидя някой просто така мисля.За Борисов!Значи просто е вил щастлив и затова така е казал.Той сам знае, че няма как да спечелиме лигата.може да го е казал и на майтап.Така като го четеш не може да се разбере!За Батков, тука работта е по сложна!Той всеки ден бълва нови изцепки , така че при него няма оправия.като изказването за Барселона!Винаги съм се питал , дали тоя човек си вярва на това което говори?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- krum_kravov
- Контакти:
Стоилов е слаб треньор, но като помощник на Достанич има сериозен шанс да успее. И няма да ни провали, просто защото ще е помощник.