Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Pro-European
- Контакти:
Re: До Тодор Батков...
Искаш да вземем треньор, който се провали с гръм и трясък в Европа !?
Авторът на темата: Ще спре ли..
Pro-European написа:Искаш да вземем треньор, който се провали с гръм и трясък в Европа !?
То това му се случва за първи път. Вземете си го. Дано освободи и националния отбор
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Стоилов

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- POPCORN
- Контакти:
Вярно дано и националния, нямам нищо против него , ама напсоледък не се представя добре, видя се че просто Левски беше случил на футболисти и дух и Мъри така стана тренер!Е сега го виждаме националния и в Литекс!Дан оси го вземат и за националния да вземем един чужденец 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Ама ще трябва да вземе и Сираков, защото сега лъсна д..то на Станимир Стоилов, видя се че като не се манипулират съдии и БФС-та разни всъщност като треньор е ГОЛА ВОДА!А без Наско Сираков резултата в левски ще е същия като в Литекс, :стиска си ръчичките пред слабините и мига на парцали- ВЕЛИК ТРЕНЬОР! Ама се чудя на акъла на момчето от село Микре, толкова ли не можа да го разкрие още миналата година, кагота за малко да остане с калъфките!
- Бижутера
- Контакти:
Мъри Стоилов е абсолютен некадърник!
Пълен бездарник, провали се навсякъде с Литекс за какво ни е в Левски?
Пълен бездарник, провали се навсякъде с Литекс за какво ни е в Левски?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
POPCORN написа:Вярно дано и националния, нямам нищо против него , ама напсоледък не се представя добре, видя се че просто Левски беше случил на футболисти и дух и Мъри така стана тренер!Е сега го виждаме националния и в Литекс!Дан оси го вземат и за националния да вземем един чужденец
Вчера си мислех и аз как успя да направи този поход с нас. Ако си спомняш повреме на мачовете викахме че от никви футболисти е направил отбор, като мина време казваме че е случил. Доста необяснимо ми е какво става с Мъри. Още повече че в Литекс купиха доста скъпи футболисти.
А тия БАТЕ са ебаси късметлийското отборче. Щеше да е хубаво 3 отбора в ЛЕ
krum_kravov написа:Господин Батков,
днес Станимир Стоилов ще бъде освободен като старши треньор на Литекс. Получавате уникалната възможност да поправите грешката си от преди година и да го върнете в Левски като помощник треньор на Ратко Достанич. така нашият любимец отново ще е тук- където му е мястото, а като помощник на Достанич ще се научи докрай на треньорската професия.
Да се учи от Достанич

Това е вица на деня

Тоя Достанич не знае къде се намира, не че и Мъри снощи знаеше, но все пак е играл в ШЛ, а Ратко пиратко е пълен галфон
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
Re: Батков, дай властта на народа!
Това с властта на народа ми намирисва на национализация малко... А национализацията я правеха комунягите навремето... Странно - вие, левскарите винаги сте свързвали ЦСКА с комунисти, партизани, БКП и прочее сволоч, а сега искате, точно по комунистически, национализация на Левски... Човек да ви се чуди какво точно искате!
По-зле сте и от капризна жена!

Когато си прост, то е завинаги!
Какъв треньор е Стоилов, стига глупости. Видяхме го снощи, както и в много други мачове. Благодарим му, че беше начело на Левски по времее на успешни мачове, но повече нямаме нужда от него. Балона скоро ще се спука, той не е добър треньор, просто имаше късмет. Не знам дали Ратко е добър, но така и така е начело на Левски - нека да му дадем време. Иначе поклон пред ЦСКА, левскар съм, но вчера бях горд с тях и естествено вътре в себе си завиждах и ме беше яд, че Левски се борят непрекъснато за титлата "Евроидиоти".