Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Plamenator
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Plamenator » 03 авг 2012 13:18

Хаха.. И кои са тези 11 души гласували, че ТИТАН управлява добре... 'Айде ясно първите двама са Димитър Борисов и Иво Иванов, ами останалите... Със сигурност не са армейци!
И без готин аватар, и без готин подпис, и без 10000 мнения, и без снимки на играчите, и без да съм от сектор А, В или Г, аз съм фен на ЦСКА!!!

[strike]Батков[/strike], [strike]Борисов[/strike], [strike]Иванов[/strike], [strike]Живков[/strike], [strike]Домусчиев[/strike]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 авг 2012 13:28

ЦСКА с испански модел на управление, свърши господството на “Титан”

Консорциум от български бизнесмени, общественици, политици и фенове ще поеме управлението на ЦСКА, научи БЛИЦ. Идеята е подкрепена от възможно най-високия етаж на българското правителство, а един от основните инициатори е депутатът от ГЕРБ Емил Димитров. Както нашата агенция първа съобщи, вчера се проведе историческа среща, на която присъстваха част от бизнесмените, включили се в инициативен комитет за спасяването на “червения” клуб, който в последните месеци се гърчи от финансова криза, налегнала собствениците от фирма “Титан”. Разговорите се състояха в Евксиноград и продължиха до 2 часа след полунощ.

Тези дни по-голяма част от бизнесмените ще излязат на светло, давайки пресконференция, на която ще бъдат разкрити много подробности относно бъдещето на ЦСКА. Преди това (още днес) предстоят разговори с Димитър Борисов и с Иво Иванов, които почти сигурно ще се оттеглят от “Армията”, оставайки “армейската” власт в ръцете на новия консорциум. Кръгът от бизнесмени е готов да осигури 5 млн. лева на полусезон за издръжката на ЦСКА и да поеме оперативното ръководство.

Начело на клуба няма да има еднолични собственици, а властта ще премине в ръцете на широк кръг от хора – не само бизнесмени, но даже и фенове. Т.е. ще бъде наложен испанският модел на управление и по-специално този в Барселона.

“Титан” вече няма възможност да управлява ЦСКА. Вярваме, че Димитър Борисов и Иво Иванов ще проявят разбиране и предстоящите разговори с тях ще преминат гладко и без спънки. Т.е. – надяваме се, че няма да има опит за извиване на ръце от тяхна страна. При положение, че съвсем скоро ЦСКА премине към новия модел на управление, в клуба ще се появят няколко основни спонсора. Единият от тях е “Газпром”, а другият е американски инвестиционен фонд. Техни представители заявиха на разговорите, че няма шанс да помагат финансово, докато документално собственик на клуба се води “Титан”. Що се отнася до консорциума – в него има над 10 мощни бизнесмени от България, които ще осигурят началния капитал. Това са истински привърженици на ЦСКА, чийто бизнес не е бюджетен като този на “Титан”, заяви пред БЛИЦ сигурен източник.

Той потвърди друга новина на БЛИЦ – че Христо Стоичков е дал съгласието си и при новата промяна ще бъде назначен за президент на ЦСКА.

май е изпекло над армията
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 авг 2012 13:35

Това е истината в съвременния футбол. Не искам да се радвам предварително, защото все пак живеем в България. Но съм убеден, че АКО това стане, ние ще се превърнем в истински хегемон в България до 2-3 години.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Plamenator
Контакти:

Мнениеот Plamenator » 03 авг 2012 13:40

Де да можеше като Честър или АФК Уимбълдън- Там феновете са собственици на отбора... Имат си тръстове, тръстовете си имат ръководство и така си управляват отбора.
И без готин аватар, и без готин подпис, и без 10000 мнения, и без снимки на играчите, и без да съм от сектор А, В или Г, аз съм фен на ЦСКА!!!

[strike]Батков[/strike], [strike]Борисов[/strike], [strike]Иванов[/strike], [strike]Живков[/strike], [strike]Домусчиев[/strike]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 03 авг 2012 14:35

Нека първо видим кои са тези бизнесмени и кои ръководители. Защото ГА И ДУЧе за сега са лицата на консорциума.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 авг 2012 14:39

Ето ти го човека който явно движи нещата.

Sportal написа:Какво каза Емил Димитров пред Sportal.bg за бъдещето на ЦСКА

Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров е един от инициаторите за нова структура на управление в ЦСКА. По този повод Sportal.bg го потърси да коментира последните събития в клуба. Ето какво каза Емил Димитров пред нашата медия:
"Да, проведоха се разговори с определени хора за ЦСКА. Идеята ни е да създадем инициативен комитет. В него ще влязат бизнесмени, легенди и фенове, които да участват в управлението на клуба. Аз, като фен на ЦСКА, ще съм един от хората в този комитет. Мога да ви уверя, че ще осигурим бюджет за една година напред. Конкретно за Христо Стоичков, мога да ви кажа, че нашата идея е той да е лицето на ЦСКА. Най-вероятно ще стане президент, но не и ако има еднолично управление на "Титан".
До колкото знам, "Титан" няколко пъти обяви, че няма проблем да има нови акционери, а те да са само спонсори на клуба. Нека го кажа така - в инициативния комитет ще има хора с достатъчно добри финансови възможности, които могат да осигурят издръжката на ЦСКА. Не е проблем сред тях да са и от "Титан", ако, разбира се, имат желание да дават пари.
Ако "Титан" откаже да се оттегли като едноличен собственик на ЦСКА, агонията ще продължи, защото е видно, че изпитват трудности с издръжката на клуба. Това е, което мога да кажа. Повече яснота ще има през следващата седмица. Хората, които ще влязат в инициативния комитет ще бъдат обявени когато има нещо конкретно. Едва след това може да се говори за спонсори от нивото на "Газпром" и за ангажименти, които определени хора са поели в тази насока", заяви Емил Димитров.

[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

ЦСКА ще се управлява като Барселона

Мнениеот deepblue » 03 авг 2012 14:54

Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров, който издържа втородивизионния Чавдар (Етрополе) разкри, че има идея ЦСКА да се превърне в акционерно дружество по модела на Барселона и да се създаде инициативен комитет, в който да влязат заможни бизнесмени, фенове, общественици и политици.

"Да, имаше среща в Евксиноград, на която коментирахме бъдещето на ЦСКА. За самото събитие няма да говоря подробно. Целта ни е да помогнем на клуба. Идеята е да привлечем спонсори за отбора, които да вливат пари, дори и сред тях да не е споменаваният "Газпром". Искаме ЦСКА да няма главен акционер, а да бъде акционерно дружество. Целта е клубът да се управлява по модела на Барселона", сподели Димитров.

"Христо Стоичков иска да се завърне в ЦСКА, готов е да влезе в клуба, стига всичко да се развие по нашия план. А той е сегашните собственици от фирма "Титан" да се оттеглят. Днес ще имам среща с господин Димитър Борисов, след която ще има повече яснота за бъдещето на ЦСКА", допълни той.

"Надявам се сегашното ръководство да отстъпи, а нашите идеи да се реализират. Всичко друго ще бъде пагубно за клуба", каза още депутатът, който според източници от Борисовата градина ще изпълнява на "Армията" функции подобни на тези, които има Иво Тонев в Левски.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 авг 2012 14:57

От всичките хиляда инвеститора,които ''ще идват'',някак си не ми се връзва Ицето президент,не знам защо :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 авг 2012 14:59

Дълго чакахме някой да излезе и да каже, че иска да ни спаси от Титан. Обещахме, че ще го подкрепим.
Сега почнахме да се присмиваме...

Това е България.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

vayk
Контакти:

Re: ЦСКА ще се управлява като Барселона

Мнениеот vayk » 03 авг 2012 15:02

Дано подобни неприятни типове като този депутат да не влезнат в ЦСКА. Този е такъв наглец, че не се посвени да вкара закон в парламента, който забранява производството на т.нар. хартиени цигари. При положение, че е собственик на едни от най-големите дистрибуторски фирми за цигари. А това за "Газпром" е такава партенка, че даже не си струва да се коментира.

Върни се в “Архив”