До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plamen_ch
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот plamen_ch » 26 юли 2012 18:36

yuuki написа:ДИНАМО-ЛУДОГОРЕЦ 3-2...

Хърватската мафия си каза думата.....този съдия да ти даде 5 мин продължения и и след това да го удължиш до тогава докато домакините вкарат гол (чак във 8 мин се случи това) и да сложиш край на мача ....ееееееееееее...и най големия тъпанар който дори и хабер да си няма от футбол би се усъмнил и даже би си казал абе аджаба тука има нещо не редно !!!!!! Явно си мислим ,че само във България мирише на корупция във футбола но всъщност ТЯ МИРИЗМАТА ИДВАЛА ОТ ЕВРОПА даже и от тъй-наречената КОМЕРСИАЛНА шампионска лига !!!???
Да живееее МАФИЯТА...................

Само като инфармация:
1.Показаните на табелката минути са минимума проължение което се дава.
2.Ако по време на продължението бъде показан жълт картон за забавяне на времето то същотосе удължавая с една минута.
3.Снощи на мача освен картон през добавената време имаше още две прекъсвания включително и влизането на носилката.....
Така ,че не разбирам каква е виновен съдията.
Коя мафия накара същия съдия да признае гола на Сандриньо?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 юли 2012 17:31

Г-н Русев, слушам в дискусията ви в студиото, като стана дума отново за намаляване на А група. Аз съм твърдо ЗА подобно действие, но си мисля, че в случая не точно в това е проблемът. Крахът според мен за тазгодишното участие в Европа дойде от това, че отборите ни не влязоха достатъчно подготвени. За какво говоря. Левски все още се разтъпкваха и играха "квадрат", а отбори от Словакия, Словения, Швейцария, Румъния, Украйна и т.н. вече играха втори сериозни контроли.
Ето за това ви говоря. Ние, защото сме много отворени, големите евробойци, позволяваме с една лека подготовка да се пуснем в Европа и накрая виждаме, какво се случи. Левски вчера изглеждаха гроги, бавни.
Има нещо сбъркано в цялата ни футболна философия - говоря за формат на първенството, подготовки, продължителност на зимна и лятна пауза...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 юли 2012 17:39

Г-н Русев преди да се подигравате на Саид Хюсеинович от Сараево погледнахте ли въобще този футболист къде е бил за колко е бил купен, къде е тренирал футбол 3 години и т.н.?
Изображение

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 27 юли 2012 17:47

Томе, защо няма минутка на водещия?

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 27 юли 2012 18:50

ehh написа:Г-н Русев, слушам в дискусията ви в студиото, като стана дума отново за намаляване на А група. Аз съм твърдо ЗА подобно действие, но си мисля, че в случая не точно в това е проблемът. Крахът според мен за тазгодишното участие в Европа дойде от това, че отборите ни не влязоха достатъчно подготвени. За какво говоря. Левски все още се разтъпкваха и играха "квадрат", а отбори от Словакия, Словения, Швейцария, Румъния, Украйна и т.н. вече играха втори сериозни контроли.
Ето за това ви говоря. Ние, защото сме много отворени, големите евробойци, позволяваме с една лека подготовка да се пуснем в Европа и накрая виждаме, какво се случи. Левски вчера изглеждаха гроги, бавни.
Има нещо сбъркано в цялата ни футболна философия - говоря за формат на първенството, подготовки, продължителност на зимна и лятна пауза...

Еми точно това е смисъла на намаляването на "А" група. С 36 или за мен още по-добре 44 мача ние вече ще трябва да играеме 2 кръг. И с по-дълги скамейки ще сме, защото това са много мачове и не може само едни и същи да играят. И така ще се получи хубава ротация, ще излезнат от школите децата и ще станат футболисти. А ние какво правиме? Взимаме едни футболисти с надеждата да играят в Европа и тука няколко мача от дъжд на вятър и сме и с останалите ивоивановци и не правиме нищо.
Докато ей така 3-мата си говорят нищо няма да стане. Нищо. Каниш Боби, Емо, Наско в студиото, но преди това пускаш 1 тема тука във форума с въпроси към тях и да отговарят на феновете. Ей сега имат и по 2 часа и нищо не им пречи, но приятелството си е приятелство. Това е положението.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2012 19:46

vasko1 написа:
ehh написа:Г-н Русев, слушам в дискусията ви в студиото, като стана дума отново за намаляване на А група. Аз съм твърдо ЗА подобно действие, но си мисля, че в случая не точно в това е проблемът. Крахът според мен за тазгодишното участие в Европа дойде от това, че отборите ни не влязоха достатъчно подготвени. За какво говоря. Левски все още се разтъпкваха и играха "квадрат", а отбори от Словакия, Словения, Швейцария, Румъния, Украйна и т.н. вече играха втори сериозни контроли.

Еми точно това е смисъла на намаляването на "А" група. С 36 или за мен още по-добре 44 мача ние вече ще трябва да играеме 2 кръг. И с по-дълги скамейки ще сме, защото това са много мачове и не може само едни и същи да играят. И така ще се получи хубава ротация, ще излезнат от школите децата и ще станат футболисти. А ние какво правиме? Взимаме едни футболисти с надеждата да играят в Европа и тука няколко мача от дъжд на вятър и сме и с останалите ивоивановци и не правиме нищо.
Докато ей така 3-мата си говорят нищо няма да стане. Нищо. Каниш Боби, Емо, Наско в студиото, но преди това пускаш 1 тема тука във форума с въпроси към тях и да отговарят на феновете. Ей сега имат и по 2 часа и нищо не им пречи, но приятелството си е приятелство. Това е положението.

В кой кръг ще играе Ред Бул Залцбург, след като първенството на Австрия е с 10 отбора?
Вие се побъркахте с тия 10 отбора бре!Шотландия цъфти и върже с 10 отбора, нали?

А Томислав дали може сам да си отвори форума и да прочете темата е друг въпрос 8-) Както е друг въпрос и възможността, той някога да зададе неудобен въпрос на футболен човек, ако е от БФС или от кръга Левски-ЦСКА.Виж, на Венци Стефанов сигурно може 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 юли 2012 23:50

Кашчей, ти сега се хвана за това отпадане на Ред Бул, но докато при тях това е инцидентно, при нас е правило. С малките проблясъци, които направи Левски в предните сезони. Спомням си сезона, когато Левски отпадна от БАТЕ. Преди това БАТЕ отстрани Андерлехт и в Белгия също имаше трагедии. Там си казаха, че ще трябва да се гради отново, явно го направиха, защото отново си играят на познатото ниво. А какво стана с нас? Отпадаме, отпадаме и пак отпадаме от бате-вски отбори, правим трагедии, палим се по телевизии, радиа и форуми и нищо.
Колкото е виновен Боби М. толкова и нашите шефове, особено на големите отбори. Трябва да има промени, трябва да има промени в структурата на шампионат и като цяло нагласа към футбола в България. Нещо трябва да се направи да се съкратят тези идиотски паузи, особено през зимата. Мама му стара, все пак това са спортисти, как може да не са натоварени толкова време в годината. Не знам... казах по-горе, че има нещо генерално сбъркано. Не знам дали има смисъл и да се пише повече от нас. Ние сме никой, никакъв фактор, нашето мнение никой няма да го вземе предвид.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 30 юли 2012 18:10

Томе,не си прав за това момче щангиста Валентин! Ами ако Назарян вземе медал за България той кое знаме вдига! Когато Макссим Ставийски беше шампион руско знаме ли вдигаше?Елис Гури кое знаме да целува ако вземе медал? Или ние като натурализираме спортисти ,тогава може,обратното не може?! Стойте по-високо...!Федерацията по щанги съсипва всичко у нас в този спорт-от допинга за 2 лева от аптеката до продажбата на състезатели...Но момчето си е право да се радва! И да е благодарно на тези,които са му осигурили възможността да се състезава нормално!

tchefo
Контакти:

Мнениеот tchefo » 02 авг 2012 15:27

Правилно каза един слушател от Лай кучка че това предаване е една ''семейна чалга" слушаме някаква денс помия където се пее за някакви свирки, толкова ли няма една песен от саундтрака на Олимпиада която да харесва на Ирина Русева явно Томислава е мъж по чехъл, жена му определя музиката в предаването му :)

Потребителски аватар
fcw
Контакти:

Мнениеот fcw » 03 авг 2012 17:26

Г-н Русев,знаете ли какво е rimjob.Ако НЕ-вижте интернет.Харесвам Ви като журналист ,НО "Здравейте г-н ГЕНЕРАЛ........"Поне с премиер да го бяхте заместили.Спомням си в шоуто на Слави му показаха визитката.Там пишеше ,че е доктор по незнам си кви науки.защо не му казахте"Здравейте г-н докторе....".Изплакнете си устичката след предаването.Няма лошо да се "лигавите",но не в национален ефир,ако обичате.Когато сте на кафе му казвайте както си искате.Аз съм фен на гонга ,но не и на премиера.СРАМОТА!Утре пак ще ви слушам анализите как спортната журналистика пропадала.Отвратих се-честно Ви казвам.От Вас не го очаквах.Жалко!
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".

Върни се в “Архив”