Програмата на Барселона за сезон 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Re: Програмата на Барселона за сезон 2012-2013

Мнениеот FCBarcelona7 » 31 юли 2012 02:51

FC Barcelona accept the proposal put forth by the Catalan Football Federation to play the Catalan Super Cup on September 26
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 31 юли 2012 12:37

Тогава ще я вземем на 95% съм сигурен, ако е тогава :twisted:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 авг 2012 00:23

Не изтърпях да изчета всичките коментари в темата, но май само аз съм на мнение, че програмата е ужасна за нас! Меко казано ужасна! Първият полусезон, когато все още няма голяма натрупана умора сме домакини на повечето отбори, от които принципно бихме могли да загубим точки. Домакини сме на Реал, Валенсия, Атлетико, Атлетик и Еспаньол. Това означава, че вторият полусезон, когато вече ще има натрупана умора и когато ще дойдат и важните мачове за ШЛ, т.е. ще трябва и да се пазят сили в някои мачове ние ще трябва да гостуваме на тези отбори! А това никак не е добре. Докато те са свежи имат някакви шансове да ни се опънат на Камп-а и да измъкнат някой Х (знаем как повечето от тези отбори ще паркират автобуса на гол линията и цял мач ще дебнат да вкарат някое голче на контра), да шансовете са малки, но ги има, но когато напредне сезона и умората си каже думата, това, че ще играем като гости, а част от тези стадиони са доста негостоприемни за нас... това може и да ни струва бая точки! Аз лично много повече бих се радвал, ако първият полусезон бяхме гости на тези отбори, а вторият те да ни гостуват на Камп-а!

Дано есента да не сгрешим срещу нито един от тези отбори, че да можем да си позволим някой Х пролетта, защото и този сезон ще бъде луда гонитба с Реал и пак ще гледаме рекордни точки...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 02 авг 2012 00:35

megan fox написа:Не изтърпях да изчета всичките коментари в темата, но май само аз съм на мнение, че програмата е ужасна за нас! Меко казано ужасна! Първият полусезон, когато все още няма голяма натрупана умора сме домакини на повечето отбори, от които принципно бихме могли да загубим точки. Домакини сме на Реал, Валенсия, Атлетико, Атлетик и Еспаньол. Това означава, че вторият полусезон, когато вече ще има натрупана умора и когато ще дойдат и важните мачове за ШЛ, т.е. ще трябва и да се пазят сили в някои мачове ние ще трябва да гостуваме на тези отбори! А това никак не е добре. Докато те са свежи имат някакви шансове да ни се опънат на Камп-а и да измъкнат някой Х (знаем как повечето от тези отбори ще паркират автобуса на гол линията и цял мач ще дебнат да вкарат някое голче на контра), да шансовете са малки, но ги има, но когато напредне сезона и умората си каже думата, това, че ще играем като гости, а част от тези стадиони са доста негостоприемни за нас... това може и да ни струва бая точки! Аз лично много повече бих се радвал, ако първият полусезон бяхме гости на тези отбори, а вторият те да ни гостуват на Камп-а!

Дано есента да не сгрешим срещу нито един от тези отбори, че да можем да си позволим някой Х пролетта, защото и този сезон ще бъде луда гонитба с Реал и пак ще гледаме рекордни точки...

Да, но поне мачовете срещу Реал М, Севиля и Валенсия са изтеглени по към началото на втория полусезон и няма пак да стане като миналия сезон между двата мача от полуфинала да се играе Класико с Реал в което да хвърлиш всички сили : )
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 авг 2012 00:46

FCBarcelona7 написа:
megan fox написа:Не изтърпях да изчета всичките коментари в темата, но май само аз съм на мнение, че програмата е ужасна за нас! Меко казано ужасна! Първият полусезон, когато все още няма голяма натрупана умора сме домакини на повечето отбори, от които принципно бихме могли да загубим точки. Домакини сме на Реал, Валенсия, Атлетико, Атлетик и Еспаньол. Това означава, че вторият полусезон, когато вече ще има натрупана умора и когато ще дойдат и важните мачове за ШЛ, т.е. ще трябва и да се пазят сили в някои мачове ние ще трябва да гостуваме на тези отбори! А това никак не е добре. Докато те са свежи имат някакви шансове да ни се опънат на Камп-а и да измъкнат някой Х (знаем как повечето от тези отбори ще паркират автобуса на гол линията и цял мач ще дебнат да вкарат някое голче на контра), да шансовете са малки, но ги има, но когато напредне сезона и умората си каже думата, това, че ще играем като гости, а част от тези стадиони са доста негостоприемни за нас... това може и да ни струва бая точки! Аз лично много повече бих се радвал, ако първият полусезон бяхме гости на тези отбори, а вторият те да ни гостуват на Камп-а!

Да, но поне мачовете срещу Реал М, Севиля и Валенсия са изтеглени по към началото на втория полусезон

Което пак не е добре за нас! Визирам най-вече мача на Местая + домакинството ни на Еспаньол, които са във възможно най-неподходящото време за нас. По традиция Януари и до средата на Февруари е времето, когато отбора прави серия от по-слаби мачове, така наречената миникриза в представянето винаги се прави да дойде по това време, за да бъде отбора в топ кондиция в края на сезона. Поне последните 3-4 сезона винаги беше така. ФАКТ е, че миналият сезон титлата я загубихме точно в този интервал от време, когато инкасирахме най-голямата загуба от точки - от началото на Януари до средата на Февруари. За Еспаньол си знаем, че те винаги ни скачат на кръв, независимо на кой стадион е мача, а това, че играем в началото на Февруари на Местая е всичко друго, но не и радващо. Като сложим, че за капак в предпоследният кръг гостуваме на Естадио Корнелия Ел Плат, т.е. на Еспаньол това никак не е добре за нас. Писна ми в заключителната фаза на сезона все да гостуваме на папагалчетата и те точно тогава да правят мача на сезона, точно срещу нас! Мачовете с Еспаньол определено са във възможно най-неподходящото време за нас.
Дано Тито и неговият екип така да направят кондиционната подготовка на отбора, че Януарската миникризи да е възможно най-кратка и за мачовете с Еспаньол и Валенсия да сме в топ форма. Като добавим и "проклятието" ФИФА, а винаги по това време на годината има официални мачове в календара на ФИФА (все пак следват световни квалификации) нещата поне на мен никак не ми харесват.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Архив”