2.Аустрия Виена
3.Левски
4.Шериф Тираспол
Левски винаги има късмет при жребиите и ако това се запази, нещо подобно ще им е групата, какво мислите ще има ли нови европоходи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
soccer написа:Blue World Order написа:2005-та пак беха с "равен старт",пък ЛЕВСКИ стигна 1/4-финал,а свинете отпаднаха в групата си като 5-ти от 5 отбора
Тогава не е сега, а и реално на 1/16 финала играхте с много слаб отбор дошъл от ШЛ с разпродаден отбор, после Удинезе доидойа с резервите в София, но все пак имахте по-добър отбор от сегашния, който при нормално съдйство няма да завърши и в 10-ката, но това е друга тема
mimyto написа:Идеалната група за цецека
Хамбургер
Фенербахче
АЕК
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:mimyto написа:Идеалната група за цецека
Хамбургер
Фенербахче
АЕК
Е не мое 2 отбора от една страна (Фенербахче и ЦОКА)
soccer написа:1.Стяуа
2.Аустрия Виена
3.Левски
4.Шериф Тираспол
Левски винаги има късмет при жребиите и ако това се запази, нещо подобно ще им е групата, какво мислите ще има ли нови европоходи
soccer написа:Blue World Order написа:2005-та пак беха с "равен старт",пък ЛЕВСКИ стигна 1/4-финал,а свинете отпаднаха в групата си като 5-ти от 5 отбора
Тогава не е сега, а и реално на 1/16 финала играхте с много слаб отбор дошъл от ШЛ с разпродаден отбор, после Удинезе доидойа с резервите в София, но все пак имахте по-добър отбор от сегашния, който при нормално съдйство няма да завърши и в 10-ката, но това е друга тема
radkata_cskar4eto написа:Blue World Order написа:mimyto написа:Идеалната група за Левски:
Стяуа, Лацио, Левски и Шериф
искам Рома, Лацио за чорбарите
Ми супер аз искам и Селтик вместо Лацио . И няма да засрамим БГ както вие с прословутите : Тампере, Бате, Жилина, Дебърцини, Олимпиии тн. да не изреждам, че ще ме заболи ръката.
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта