Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Честно да ти кажа хич и не ми пука дали са на печалба или не. Въпроса е ЦСКА да върви. Ако мислят да продължават като до момента за всички ще е по добре да се махнат. Ако решат, че им е дошъл акъла и си назначат човек който да им ръководи футболния бизнес и допира до футболния клуб им е идването на мач тогава може и да стане работата. Незнам защо продължават да тъпчат на едно място. Само това е съмнително за мен. Когато виждаш, че една твоя фирма не постига успехи явно бъркаш някъде и трябва да намериш решение което да донесе успехите. Ако аз бях на тяхно място щях да сложа Майкъла за президент и да му дам пълната власт. Не, че ми вдъхва чак такова доверие. Просто щях да го направя заради приказките му по медиите. Нека да го видим. Това е страхотен тактически ход. Така отговорността отива при друг, а и аз си оставам собственик и печеля от името ЦСКА извън футбола. Задавам му един бюджет , примерно 6 милиона лева и му казвам така. Парите влизат в сметките на клуба до 15 януари примерно за следващата година. Ако реши, че парите не стигат да търси други спонсори. Всичко зависи от него. Той да си назначи екипа, изпълнителния директор, треньора и всички служители в клуба. От него ще искам да се постигнат успехи, примерно за първата му година спечелена поне една от купите. За втората задължително шампион на България и достигане поне до плейофите на Лига Европа и така. Всяка година се повишават изискванията. Ако не постигне успехите след втората година или почне да затъва финансово отбора го ритам и идва друг.
[center]
[/center]

Re: ЦСКА продаде играчи за €10 млн при "Титан"
Абе то ако ги беше продал ЦСКА, сега клубът нямаше да има и лев задължения, но за жалост парите постъпиха при пернишките боклуци.
- modor
- Контакти:
Re: ЦСКА продаде играчи за €10 млн при "Титан"
Сега с парите от трансферите, ще сменят 1000 седалки на Армията 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
ти върви си гледай "руската" банка и чичко Борат Доносников.
[center]
[/center]

шивача написа:това го приеми като последно, ако искаш го вярвай, но за тазгодишната титла, участието ни в ле и над 15 интересни мача дотук, официални и контроли, още над 10 000 000 милиона лева
тва не го разбрах

Според мене правите некви много тъпи сметки...Смятате ми тука продажбата на Зику за 2,3 милиона?!?!?! Вие добре ли сте бе? Чистата печалба е 1,2 милиона защото около 50% отидоха при Бекали, същото важи и за Мораеш. Какви ги дрънкате не знам....парите от Аланя, от Мерсин и Анортозис, не са получени ОЩЕ. Като ще правите сметки поне мислете с тия глави....НАЗАД СА ТИТАН И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ В ПРОТИВНОТО!!!!
Ако управляваха добре нямаше да са назад, но като са бавни да си еВат майките....... сами са си го направили..Сметнете и колко пари са дали само за наем на базите през тия години
Постоянно вървят дела за които също се плаща на адвокати. Като загубят, плащат цялото дело и парите за които са ги осъдили....сметнете месечните "заплатки" на тия "звезди" дето идват тука ....
Ако управляваха добре нямаше да са назад, но като са бавни да си еВат майките....... сами са си го направили..Сметнете и колко пари са дали само за наем на базите през тия години

biser4o написа:Според мене правите некви много тъпи сметки...Смятате ми тука продажбата на Зику за 2,3 милиона?!?!?! Вие добре ли сте бе? Чистата печалба е 1,2 милиона защото около 50% отидоха при Бекали, същото важи и за Мораеш. Какви ги дрънкате не знам....парите от Аланя, от Мерсин и Анортозис, не са получени ОЩЕ. Като ще правите сметки поне мислете с тия глави....НАЗАД СА ТИТАН И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ В ПРОТИВНОТО!!!!
Ако управляваха добре нямаше да са назад, но като са бавни да си еВат майките....... сами са си го направили..Сметнете и колко пари са дали само за наем на базите през тия годиниПостоянно вървят дела за които също се плаща на адвокати. Като загубят, плащат цялото дело и парите за които са ги осъдили....сметнете месечните "заплатки" на тия "звезди" дето идват тука ....
и билети и билети за самолети, нов вратар идва, надали е с колело дошъл

п.п. за питането ти по горе-не, не бих пояснил
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Благодаря ти........ много си мил, не очаквах да си толкова отзивчив.
И да ти кажа, че има 100 дребни разходчета, които като ги събереш става доста голяма сума.Ти си говори подигравателно, то си ти е за главата
. Гледате ми некви нереални суми, които ви показал някое говедо в интернет и правите сметки без кръчмар.......я си гледайте работата и бройте парите когато са във вашата касичка. Шивач, мислех те за човек на доста по-високо ниво, дано да не съм сбъркал(не че моето мнение трябва да е важно за теб). 

biser4o написа:Благодаря ти........ много си мил, не очаквах да си толкова отзивчив.И да ти кажа, че има 100 дребни разходчета, които като ги събереш става доста голяма сума.Ти си говори подигравателно, то си ти е за главата
. Гледате ми некви нереални суми, които ви показал някое говедо в интернет и правите сметки без кръчмар.......я си гледайте работата и бройте парите когато са във вашата касичка. Шивач, мислех те за човек на доста по-високо ниво, дано да не съм сбъркал(не че моето мнение трябва да е важно за теб).
не ми се дразни, малко съм нервен тия дни, не съм искал да те обидя, но явно съм успял, за което ти се извинявам, както и на всеки цска-р, който съм засегнал

иначе ми е през оная работа за къв ме мислиш тук, има кой да ме оценява, където си трябва, когато си трябва
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Абе чудя се как може Негово Величество Б.Б. за 5 минути да накара един такъв бизнесмен като Марешки да вземе Локо Пловдив, при положение че бизнесмена е от Варна, а във Варна спорта е цъфнал и вързал. Май започнаха предизборните кампании. Че и кмета на Пловдив беше на представянето.