Kallachew написа:сподели още Ром Гурлей.
Аз като казвам, че това не е нашия Челси. Иначе съм се нагледал на статии с грешки на всяка втора дума и понякога даже не ми правят впечатление.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Kallachew написа:сподели още Ром Гурлей.
fireblood написа:След моята скромна сметка се оказва, че остават 34 милиона, с които трябва да се вземат десен бек и Хълк, според мен няма да са достатъчни.
fireblood написа:След моята скромна сметка се оказва, че остават 34 милиона, с които трябва да се вземат десен бек и Хълк, според мен няма да са достатъчни.
ChelseaTheBest написа:fireblood написа:След моята скромна сметка се оказва, че остават 34 милиона, с които трябва да се вземат десен бек и Хълк, според мен няма да са достатъчни.
Десния бек ще е Азпиликуета най-вероятно,който уж сме го договорили за 8 млн.паунда.Мен ме притеснява това,че може да се разминем с Хълк!Ако вземем Моузес вместо него,не мисля,че ще се вдигне класата на отбора!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Борусия искаха 35 млн паунда за Ливадата мисля....![]()
Иначе имаме 34, 8 за Азпи, остават 26, но като продадем примерно Юската и Малуда ще добавим 10тина млн и би трябвало да стигнат точно за Зеления![]()
CHELSEA_FOREVER написа:Есиен за първи път го чувам като десен бек.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта