Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2012 18:26

GOLEADOR написа:
TheOnly1 написа:Абсолютно. Все едно чакаме Шави, Меси и Иниеста и затова не сме били....МУРА :idea: :!: :idea:
Както стана дума: Гърнето и Праховеца имат своя принос за провала, но Стойчо също е в кюпа и то с главна роля.

Пич,какъв е проблема като дойдат Шави, Меси и Иниеста?Титан пак няма да ги картотекират и ако ти си треньор , ще излезе ,че си некадърник!С това неадекватно управление сме обречени.
Вън боклуците от ЦСКА!

В ЦСКА няма ли юридически отдел (или лице), което да се занимава с картотекирането, та трябва Борисов и Иванов да го правят?Защо смяташ, че те се занимават с картотекирането на футболистите ви, а треньорът няма думата по въпроса?Борисов и Иванов ли подготвят документите, те ли правят предложенията?Подготовката на отбора кой я води-Борисов и Иванов ли, или Цимбика?Всъщност, може и Стойчо да я е водил, ама знаеш ли-нали на него във всичко му пречат 8-)

ПП-Не мисля, че по отношение на качествата на Стойчо има по-голям кон с капаци от теб във форума!Само Данко може да се мери, може би!И когато решиш да ми отговориш, направи една статистика на мачовете на Стойчо в ЕКТ.Може и да ти светне нещо в тъмната стая!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 юли 2012 18:46

До днешния ден се въздържах да коментирам Стойчо и то най- вече заради това, че е заклет цесекар, но чашата преля от днешните събития. Към по-горните си постове ще допълня следното - не мога да уважавам треньор, които си измива ръцете с играчите. Той ще ги плюе, че са некадърни и после ще чака те да играят. Как ще стане тая работа? Особено с младите българчета.Изпонатири ги по села и паланки, за да докара куп чужди ментета. Просто не ми се мисли, ако Бербатов беше започнал кариерата си при Стойчо - Манчестер ли, освен Монтана, Каварна и др подобни отбори друго нямаше да види. Ето затова Пената е велик и ще си остане ненадминат като българин-треньор.
Стойчо, Стойчо, как пък веднъж не си изкриви душата и не каза " Вината е моя, аз сгреших"!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2012 18:51

Кашчей написа:В ЦСКА няма ли юридически отдел (или лице), което да се занимава с картотекирането, та трябва Борисов и Иванов да го правят?Защо смяташ, че те се занимават с картотекирането на футболистите ви, а треньорът няма думата по въпроса?Борисов и Иванов ли подготвят документите, те ли правят предложенията?Подготовката на отбора кой я води-Борисов и Иванов ли, или Цимбика?Всъщност, може и Стойчо да я е водил, ама знаеш ли-нали на него във всичко му пречат 8-)

ПП-Не мисля, че по отношение на качествата на Стойчо има по-голям кон с капаци от теб във форума!Само Данко може да се мери, може би!И когато решиш да ми отговориш, направи една статистика на мачовете на Стойчо в ЕКТ.Може и да ти светне нещо в тъмната стая!

Венци Живков отговаря за картотекирането.А относно подготовката не тя бе проблема в играта на ЦСКА!А и половината от тези които я водеха сега не играят за червените.Ако ме убеждаваш,че не провалената селекция , неадекватното управление и пропуснатите картотеки,а подготовката е виновна за провала на ЦСКА,само ще ме накараш да се засмея.За теб може да съм кон с капаци,но явно на стадиона вчера всички са били такива,защото те не викаха "Оставка",а искаха Титан да си ходи!Ти тук може да заблудиш някой хора,да увърташ и премълчаваш някой неща , но на всички които се ловят на въдицата ти ще кажа да се замислят защо всички на стадиона скочиха на Титан,а не на Стойчо.Замислете се,дали тези фенове са толкова прости и да не виждат къде е проблема.Преценете сами кой какво иска и кой обича ЦСКА-Кашчей или феновете вчера на мача.Замислете се защо Кашчей плюе по Младенов и дали това го прави от любов по клуба?
П.П.
Трябва да си гледал мачовете на Стойчо в ЕКТ за да коментираш статистиката!
Лудия мач с Блекбърн няма как да го сравня с Мура!Или когато Младенов даде указания на Данчо,а той тръгна да се прави на герой и не послуша Младенов и така подари равенството на Тулуза.Как да го обвиня за това?Но както казах,в момента ЦСКА има един проблем и това е Титан.Тези тарикати трябва да си ходят от Армията!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 19:14

GOLEADOR, ти мислиш пристрастно, докато Кашчей е реалист.....както и да е. Не титан прати юношите ни на майка им в задниците, а Стойчо. Той иска успехи, иска школата да работи...... е за какво да работи като той не работи с нея????? Младите момчета ги натири, вместо да им дава шанс за по 10 минутки в някои мачове. Дайте или да направим нещо, или да спрем да говорим празни приказки по Форумите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2012 19:34

Голеадор, искаш да кажеш, че Стойчо казва на Венци Спектакъла:Аве пич, искам да ми картотекираш тия и тия футболисти, а Венци му казва:Соуи пич, ама нема стане твойта-ще картотекирам другите, щото те ме кефят повече?

Не мисля, че има нормален отбор, и нормален треньор, който да се съгласи да излезе с 13 футболисти, при разрешени 18, но няма да поиска картотекиране на юноши, при положение че е разрешено.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2012 20:18

biser4o написа:GOLEADOR, ти мислиш пристрастно, докато Кашчей е реалист.....както и да е. Не титан прати юношите ни на майка им в задниците, а Стойчо. Той иска успехи, иска школата да работи...... е за какво да работи като той не работи с нея????? Младите момчета ги натири, вместо да им дава шанс за по 10 минутки в някои мачове. Дайте или да направим нещо, или да спрем да говорим празни приказки по Форумите.

За какви 10 минути говориш,като Стойчо пролетния полусезон налагаше младите играчи в отбора.Разбира се,чичо Митко е номер едно със своя нюх към младите таланти,но малцина са като него.Всеки треньор се замисля когато пуска млад играч защото липсата на опит и рутина често ги прави нож с две остриета.Спомни си как Грънчов си изкара червен картон в мача срещу Лудогорец.Но както и да е,аз съм за това да играят юноши в отбора.Колкото и да грешат за мен е по-добре те да играят,отколкото чужденците.И за да престанем да дъвчем темата с юношите,то това за мен трябва да се нареди от БФС!Няма искам/не искам!По трима юноши в групата като задължително единият е титуляр.Но това трябва Боби да го нареди.
Относно това , че мисля пристрастно:Да!Така е!Аз обичам ЦСКА и съм пристрастен за бъдещето му.Но ти се запитай Кашчей защо плюе по Стойчо.
Ние с теб сме нови във форума,но аз мога да се обзаложа,че Кашчей не е казал нито една лоша дума за Гьоре Йовановски!Но за сметка на това е плюл по Любо Пенев по същият начин по който сега го прави със Стойчо.Сам се сети защо!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 27 юли 2012 20:44

След днешния ден,Стойчо ми падна още повече в очите. като човек.Най-вече с решението си ,да изхвърли тия момчета само две седмици преди началото на първенството .Кой вече ще ги включи в плановете си ,защо още в началото като ги изхвърли ,после пак ги взе .Ами реши си нещата веднъж за винаги ,Сега особено пък Петър и Николай станаха най-слабите и грешните щото видите ли са контузени или защото трябваше да се раздели с Тодор и покрай него реши да си разчисти сметките с всички --щом Тодор не играе ,няма да играят и те.Жалко е ,мислех го за мъж ,а той се прояви като една дребна душица.Всичките си грешки ги хвърли на момчета които дори не участваха в този срам ,а и не се знаеше дали щеше да ги пуска титуляри и ако не бяха контузени.Така че --до тук с уважението към Стойчо -който иска да си го подкрепя., но истинските мъже застават зад момчетата в тежък момент ,а не като Стойчо -на жертвения огън. Дали ще спиш спокойно ,човече,?Ще ги видим и големите ти прехвалени класни футболисти.Първия-Тенгариня ще е като Томас -така да знаете.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 юли 2012 23:30

Кашчей написа:
шивача написа:кашчей, имам чувството, че се дразниш на всеки успял Българин, защо ли?Стойчо може да е всякакъв в твоите очи, но той е доказал на всички нас, които сме фенове на отбора, че му пука за ЦСКА! Както всяко живо същество и той си има своите недостатъци, грехове и прочее, но, ако Стойчо е некадърен за теб треньор, кажи ми един, който е по-кадърен от него и е бил свързан с клуба ни?! Щото, иначе няма полза от слюнката, която отделяш за него, а говори и, че съм прав с първото си изречение. Дай алтернатива :?

Стойчо е успял българин?Като Стоичков ли, или като Данчо Йовчев, а може би като Бербатов, или като Райна Кабаиванска, или Теодоси Спасов?В какво е чак толкова успял Стойчо та да му завиждам и да се дразня-слаб треньор, с доказан афинитет към скъпа селекция, в която да има пръст и той, заради комисионните.Недостатъци всеки има, но когато се натискаш да си под светлините на прожекторите ще си носиш и кръста, а не да хленчиш постоянно, че му пречели да работи, че не му плащали заплата, че му се месели в работата...Кой друг треньор приказва така за работодателите си пред цялата страна (не визирам само България)?Не разбирам и защо държите треньорът ви непременно да е бил свързан с клуба :roll: Фъргюсън когато става треньор на МЮ бил ли е свързан с клуба?Валкареджи (ако не се лъжа) дори футбол не е играл (може и Херера да беше, не си спомням на прима виста).Моуриньо с кой клуб е бил свързан, като направи шампиони отбори в 4 различни държави?
Алтернатива не мога да ти дам, но вие докато робувате само на имена.....

сравненията са ти абсолютно неуместни. Ние едвам си позволяваме Стойчо(като заплата) ти ми говориш за реал, манчестър и тем подобни. И разбира се, че е успял, що го сравняваш с най-големите? Ако на тази визитка му казваш, че не успял, какво да кажем за останалите треньори в Бг!? Затова ти казах да ми дадеш алтернатива с близък до клуба, защото е ясно, че надали след него, особено ако са титан начело ще има име, което да не е било свързано с клуба.А ако греша, тогава няма да е с по-хубава визитка от на Стойчо! И естествено, че ще писка, кога го прави с цел за заблуда, кога за да постигне своето, по-добре така, отколкото мишка на колела!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 27 юли 2012 23:38

Алтернативи винаги се намират, стига да ги търсиш. Аз на прима виста се сещам поне за двама, които биха били приети с не по-малко еуфория от Стойчо :idea:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 юли 2012 23:43

TheOnly1 написа:Алтернативи винаги се намират, стига да ги търсиш. Аз на прима виста се сещам поне за двама, които биха били приети с не по-малко еуфория от Стойчо :idea:

Думай.

Върни се в “Архив”