Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

W@y
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот W@y » 27 юли 2012 12:23

Thsmith написа:
THE G.A.M.E написа:
Thsmith написа:Преди 20 дни бяхте пуснали анкета "Как оценявате селекцията в Левски". Имаше 5 вота за "слаба" и към 70 за много добра.
Смеехте се като казах, че селекцията е пълен провал без свестен играч и само с отхвърлени такива които не са могли да си намерят отбори... За кой ли път излязох прав с негативните очаквания.

Явно само ти не си разбрал, че проблема е далеч от селекцията ...

А именно ? Селекция + треньор които я прави и работата му през това време... резултата се видя. А новите не показаха нищо повече от старите. Да не говорим за разликата между Арандес, и играещите с желание Тасевски и Грийн с новите които привлякохме. Сигурно високата трева или вятъра е причината за провала, а не тези фактори.

Никога проблема не е само 1 винаги е повече от 1 проблем и когато станат няколко малки проблема става 1 голям и фатален....
Батков си стиска парите ,БФС нищо не правят за развитието на футбола,полувината играчи не са си по местата,защитниците са по дървени и от пинокио,имаме 3-4 поста който стават за нещо и още куп проблеми ...
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 27 юли 2012 12:29

А именно ? Селекция + треньор които я прави и работата му през това време... резултата се видя. А новите не показаха нищо повече от старите. Да не говорим за разликата между Арандес, и играещите с желание Тасевски и Грийн с новите които привлякохме. Сигурно високата трева или вятъра е причината за провала, а не тези фактори.[/quote]

Да знаеш че дъждът е виновен за провала,беше много хлъзгаво,пък и нашите настинаха.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 27 юли 2012 13:09

Пълен провал е селекцията.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 27 юли 2012 14:33

Само 1 не можах да разбера ,защо в исторически план ,когато Левски има гръбнак от чужденци отбора катастрофира ,и въпреки това продължават да залагат на чужденци ?
Искам някакви спортно-технически отговори ,а не отговори от типа "далавери" и тем подобни.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 юли 2012 14:41

Трябва да има поне 7-8 освободени,така както гледам в ЦСКА са изгонили 8 човека,така трябва и ние да махнем поне 7-8 от настоящите боклуци,незнам Тоньо и сие слепи ли са та не направиха чистката по-рано !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юли 2012 15:15

zap_lv написа:Само 1 не можах да разбера ,защо в исторически план ,когато Левски има гръбнак от чужденци отбора катастрофира ,и въпреки това продължават да залагат на чужденци ?
Искам някакви спортно-технически отговори ,а не отговори от типа "далавери" и тем подобни.

Защото след играчите школувани като деца и юноши до към началото на 90-те (последни набори 78-81) и рухването на школите у нас някъде по това време и закриването на спортните училища, които от всеки окръжен град бълваха таланти за местния отбор, а после и за покласните елитни отбори, вече няма подготвени и научени български играчи, които да са истинския гръбнак на своя отбор. С пенсионирането на Кривия, Йовов, Тодор Янчев, Пелето, триото Петрови си отиват и последните продукти на истинските стари спортни училища (школи), оттам нататък всичко за нашия футбол е тишина. Практиките са толкова порочни, че и талантите рано се развалят или изобщо не могат да се развият. Парадоксално е, но и в чужбина да идат и там не се развиват. Ако сега започне истинска работа в школите (това значи само чужди треньори, защото процесът у нас отдавна е прекъснат и приемственост липсва), тези играчи ще могат да бъдат опора на своите клубове не по-рано от след 7-8 години, но ако почнем днес.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 юли 2012 15:33

ЦСКА ще маха Шеридън. Хайде най-накрая да го вземем, откога ми се иска да го видя със синята фланелка, а имам някакво усещане, че при нас ще играе и ще ни свърши работа :mrgreen:
Присо също е на масата. Да вземем и него, от Левски на два пъти го искаха.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 юли 2012 15:34

ehh написа:ЦСКА ще маха Шеридън. Хайде най-накрая да го вземем, откога ми се иска да го видя със синята фланелка, а имам някакво усещане, че при нас ще играе и ще ни свърши работа :mrgreen:

Присо вчера беше такава дупка, че не е истина просто, а Шеридън си е дупка от 2-3 сезона. Достатъчно некадърници си имаме, не ми се гледат и червени такива... :x
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 юли 2012 15:40

Rivaldo10 написа:
ehh написа:ЦСКА ще маха Шеридън. Хайде най-накрая да го вземем, откога ми се иска да го видя със синята фланелка, а имам някакво усещане, че при нас ще играе и ще ни свърши работа :mrgreen:

Присо вчера беше такава дупка, че не е истина просто, а Шеридън си е дупка от 2-3 сезона. Достатъчно некадърници си имаме, не ми се гледат и червени такива... :x

:lol: :lol: :lol: Дано ehh не говори сериозно, писна ми от чужденци, камо ли недъгави.
Само Левски!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 юли 2012 19:01

Айде бе,при нас няма ли да има изгонени не като при ЦСКА,ама поне 5-6 освободени трябва да има...ако искаме да не сме отново на 0 де...ама като гледам Ивчо мрази да се правят трагедии от едно отпадане от анонимници :lol: колко жалко...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”