Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venger
Контакти:

Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Мнениеот venger » 27 юли 2012 10:36

Луда работа и позор. Снощи просто нямах думи за това, което се случва с българските отбори. На всеки вече му писна от всичко. Както казаха в студиото на Диема, лошото е, че вече свикваме с такъв срам и дори не можем да се нервираме.
Нека всички подкрепяме Левски, но... има много но-та!!!
Къде ни е школата, къде са българските футболисти, стига с тези чужденци, които не са дори на нивото на българските футболисти. Стига с тия заплати, България е сигурно единствената държава, в която много пари се дават само на некадърници и връзкари, които не си вършат работата.
Всичките се окичили с татуси, прически и срамят, срамят навсякъде.
Това, което се случва във футбола ни не е само проблем на спорта, това е проблем, от който страда цялата "държава" и решение няма!!!!!!!!!!!!
А защо, толковва ли е трудно, само излизаш, играеш, защитаваш емблемата?!?!? Толкова ли е трудно?
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 27 юли 2012 10:37

lazio1997 написа:И аз като повечето от вас не можах да заспя до късно през ноща...
Мнението ми за мача е, че това вчера беше най-жалкия Левски, който някога съм наблюдавал...
А иначе кой ще оправи Левски не се знае. Да дадем време на Илиев, макар вече малко да ме съмнява. След това отпадане задачата става двойно по-трудна като ни знам манталитета. Пак ще сме 500-1000 човека на мачовете, което донякъде си го изпросиха. За мене, както беше и през пролетта, точният човек е Ясен Петров. Силно се надявах той да остане след като го викнаха да спасява сезона, но не стана така. Жалко...

От изиграните 2 мача в Лига Европа аз видях какво има Левски до момента - един вратар и вярна публика...в момента имаме само това...нищо друго...

Не може да дойде един така наречен "треньор"и да се учи и да се изгражда като такъв в ЛЕВСКИ.На Левски му трябва изграден треньор,врял и кипял доста години на треньорската скамейка.Нищо лошо към Илиев но да видим къде е бил треньор и какво е постигнал с отборите в които е бил.ЗА ЖАЛОСТ АЗ НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ.Ако някой се сеща да ми подскаже ще му бъда благодарен.Така де...да си припомня.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юли 2012 10:40

Тонката и скаутският екип още ли са в клуба бе? :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

pidna
Контакти:

Мнениеот pidna » 27 юли 2012 10:42

THE G.A.M.E написа:
pidna написа:През новия век добрите треньори на Левски са Петрович и Василев - хора, знаеещи как да постигнат резултат и да надиграят тактически противника.

Какво постигна Василев през този век с Левски ?
Аз помня някви загуби и ремита от Родопа, Вихрен и други такива.
Айде по-сериозно ...
Щото Мъри със същите играчи, видяхме какво направи !

Изгради отбора на онази отрепка Мъри и го изгониха чрез интриги - някакъв дебел го обвини в ММ, че не играл достатъчно нападателно на Анфийлд.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 27 юли 2012 10:45

topchaki написа:
lazio1997 написа:И аз като повечето от вас не можах да заспя до късно през ноща...
Мнението ми за мача е, че това вчера беше най-жалкия Левски, който някога съм наблюдавал...
А иначе кой ще оправи Левски не се знае. Да дадем време на Илиев, макар вече малко да ме съмнява. След това отпадане задачата става двойно по-трудна като ни знам манталитета. Пак ще сме 500-1000 човека на мачовете, което донякъде си го изпросиха. За мене, както беше и през пролетта, точният човек е Ясен Петров. Силно се надявах той да остане след като го викнаха да спасява сезона, но не стана така. Жалко...

От изиграните 2 мача в Лига Европа аз видях какво има Левски до момента - един вратар и вярна публика...в момента имаме само това...нищо друго...

Не може да дойде един така наречен "треньор"и да се учи и да се изгражда като такъв в ЛЕВСКИ.На Левски му трябва изграден треньор,врял и кипял доста години на треньорската скамейка.Нищо лошо към Илиев но да видим къде е бил треньор и какво е постигнал с отборите в които е бил.ЗА ЖАЛОСТ АЗ НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ.Ако някой се сеща да ми подскаже ще му бъда благодарен.Така де...да си припомня.

Много си прав. За мене човекът, който ни е нужен в момента се казва Ясен Петров.

п.С: Левски НИКОГА не е бил силен, когато сме имали толкова много чужденци. Това е доказано, но никой не го следва това неписано правило...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юли 2012 10:46

pidna написа:Изгради отбора на онази отрепка Мъри и го изгониха чрез интриги - някакъв дебел го обвини в ММ, че не играл достатъчно нападателно на Анфийлд. Тъпанар си ти.

Какъв отбор бил изградил на Мъри бре ? :lol:

Помниш въобще, какво кюскане беше при Василев ??
А помниш ли, че играчи като "Пелето", "Бабангида", Домо и Мечо бяха дълбоки резерви при Гочето ?? :shock:

Стига си плещил глупости, ами кажи, какво толкова ти е направил Мъри !??
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 27 юли 2012 10:58

Заслужаваме си отпадането и подигравките.Само вижте манталитета на някои от феновете пишещи в тоя форум.Всичките оплюваха Злобул преди мача със Сараево,а той бил много прав човека,ама нали всеки който не следва общото мнение е розов не е фен и т.н.Сега,ако някой каже, че Левски догодина с тоя треньор примврно ще направи нещо всички пак дружно ще му обясняват колко не разбира от футбол.Единствения БГ отбор тая година е Лудогорец другите и те не знам за какво им е да излизат на терена само да разхождат фланелката :|
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 27 юли 2012 11:03

Не трябва да си тровим нервите с тези аматьори...Как не ги е срам като гледат мачове и да си казват аз съм футболист...На следващият мач на Герена скандирания "Aматьори", че май се взимат всички много насериозно. Истината е, че срещу никой отбор вече не сме фаворит и колкото по-бързо го осъзнаят бг отборите, толкова по-добре...

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 27 юли 2012 11:20

Кога ни започва първенството ?
1914

Върни се в “Архив”