Тонев: Играхме безумно и срамно, такива голове не се пускат и в махалата
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев определи играта на „сините” срещу ФК Сараево, като безумна и срамна. Отборът отпадна от Лига Европа след 1:3 при гостуването си с общ резултат 3:2 ФК Сараево се класира за следващия кръг на турнира.
„Не искам да кажа, какво си мисля. Играхме безумно и срамно. Такива голове се пускат трудно и в махалата. Не мога да коментирам думите на Илиан Илиев, но не бива той да поема вината. Той е много отскоро в Левски. Има и много нови футболисти. Мисля си, че няма друг клуб в България с такива условия за работа“, сподели Иво Тонев.
„Не мога да отговоря, дали ще глобим футболистите. Не искам да търсим оправдания, каква е била обстановката преди и по време на мача. Предстои да говоря дълго с треньора и другите хора от щаба. Футболистите са професионалисти, трябва да защитават името на отбора. Ако нямат глад за успехи, трябва да променим това нещо. Играхме безумно и срамно, такива голове не се пускат и в махалата.“
„Отпадането ще се отрази на бюджета ни. Сега има два пътя за всички. Или да плюем по отбора, или да го подкрепим. Сега не искам да разговарям с футболистите от отбора”, коментира Иво Тонев, който беше в кошмарно настроение след мача.
Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Тоя пък нещастник се изказа,страх го е явно от играчите затовва не му се говори с тях 

Столичани в повече, вие сте пълен ташак с всяка година го доказвате все по-убедително!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Жалка картинка.
ЛЕВСКИ е пълен с бездушни олигофрени.
Иво Тонев - нещастник, вън от ЛЕВСКИ! - боклук.
Илияне - иди си по живо по здраво - ти си от Варна, не си от ЛЕВСКИ! и да си вземеш Иво Главата да ти носи куфарите!
Старокин - момче чорбарче, не ставаш за ЛЕВСКИ, симулирай контузия и се скрий някъде.
Д. Донев - прибери си звездната селекция ( Марсола, Окапи и Кавала и други рогати) и не се връщай на Герена.
НАСКО СИРАКОВ! - това е решението!
- той не говори в съблекалнята, той бие!
тотално слаба игра, пълна безидейност, 0 физическа подготовка, 0 тактическа дисциплина, 0 характер и 0 футбол. Това беше вчера ЛЕВСКИ.
ЛЕВСКИ е пълен с бездушни олигофрени.
Иво Тонев - нещастник, вън от ЛЕВСКИ! - боклук.
Илияне - иди си по живо по здраво - ти си от Варна, не си от ЛЕВСКИ! и да си вземеш Иво Главата да ти носи куфарите!
Старокин - момче чорбарче, не ставаш за ЛЕВСКИ, симулирай контузия и се скрий някъде.
Д. Донев - прибери си звездната селекция ( Марсола, Окапи и Кавала и други рогати) и не се връщай на Герена.
НАСКО СИРАКОВ! - това е решението!
- той не говори в съблекалнята, той бие!
тотално слаба игра, пълна безидейност, 0 физическа подготовка, 0 тактическа дисциплина, 0 характер и 0 футбол. Това беше вчера ЛЕВСКИ.
morqche написа:Столичани в повече, вие сте пълен ташак с всяка година го доказвате все по-убедително!
Оф момче стига писа глупости и ти, че все едно вие Черно Море ако бяхте навънка щяхте да сторите нещо!?Всички са един дол дренки, така че не се мислете за нещо повече с това жалко подобие на отбор като Черно Море.
Avanti_Ragazzi написа:Големият проблем за Левски и ЦСКА беше не толкова противниците, колкото, че изобщо не бяха подготвени да играят мачове в средата на Юли! Просто колкото и смешно да звучи на някой това, прекалено много нови футболисти, малко време за сработка, само по 4, 5 контроли изобщо! Никой няма как да ме обеди, че Сарево е по-добър отбор от Левски, или Мура от ЦСКА. Ако тия мачове се играеха Септември да речем щеха да с победи с голова разлика за нашите отбори.
Сараево също са с осем нови попълнения, те как успяха да се обиграят, че да ви и унижат игрово, а само нашите отбори не могат.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Хайде да прочета "умните" твърдения на "разбирачите", как другите отбори нямали манталитета и класата на сини и червени и това им бил проблема.
Страшната класа и великия манталитет...!
Страшната класа и великия манталитет...!
BadBoy написа:Avanti_Ragazzi написа:Големият проблем за Левски и ЦСКА беше не толкова противниците, колкото, че изобщо не бяха подготвени да играят мачове в средата на Юли! Просто колкото и смешно да звучи на някой това, прекалено много нови футболисти, малко време за сработка, само по 4, 5 контроли изобщо! Никой няма как да ме обеди, че Сарево е по-добър отбор от Левски, или Мура от ЦСКА. Ако тия мачове се играеха Септември да речем щеха да с победи с голова разлика за нашите отбори.
Сараево също са с осем нови попълнения, те как успяха да се обиграят, че да ви и унижат игрово, а само нашите отбори не могат.
Ще те помоля да споделиш източника си на информация, не че поставям под въпрос истинността на мнението ти, нито пък от това ще ни стане по-леко, но форумчето все пак има и образователна цел

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

ralka_levskarka написа:Ще стана треньорКА на Левски и при всяка победа ще има подарък![]()
![]()
Викам малко да ви разсмея
![]()
Да уредиш картотека и за мен, тогава! На 32 съм имам почти 2 години като резерва в детско-юношеските формаций на Локото иначе съм си левскарче от преди да се родя! Май на визитка го докарвам на ниво половината от новите попълнения в Левски. Така че силно се надявам да намажа сериозно от твоите бонуси, понеже съм роден победител! ;D
TristaNNN написа:BadBoy написа:Avanti_Ragazzi написа:Големият проблем за Левски и ЦСКА беше не толкова противниците, колкото, че изобщо не бяха подготвени да играят мачове в средата на Юли! Просто колкото и смешно да звучи на някой това, прекалено много нови футболисти, малко време за сработка, само по 4, 5 контроли изобщо! Никой няма как да ме обеди, че Сарево е по-добър отбор от Левски, или Мура от ЦСКА. Ако тия мачове се играеха Септември да речем щеха да с победи с голова разлика за нашите отбори.
Ще те помоля да споделиш източника си на информация, не че поставям под въпрос истинността на мнението ти, нито пък от това ще ни стане по-леко, но форумчето все пак има и образователна цел
Утре ще ти ги напиша всичките, сега ще почна с номер 7 Said Husejinović, идва в Сараево в края на месец март тази година
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг