В интерес на истината мисля, че "Левски" ще стане шампион, колкото и абсурдно да звуча. След това обаче какво ще става, никой не може да каже.
Този Марсиньо не е толкова лош футболист, момчето от "Евертън"... Не сме ги гледали изобщо или почти не е така тези играчи, така че нека не ги отписваме и този път. Явно, че трябва да сме много търпеливи. Гонзо нанесе непоправими щети на клуба. А това за смяната на ръководството май само някой заблудени си го мислиха. Докато Тонев, Батков и дори Баждеков не си заминат, така ще бъде.
Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Последна промяна от daniel875 на 27 юли 2012 00:44, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
На Сараево едни аматьори от Малта им вкараха 6 гола а ние само два като единия от дузпа,това е смешното.Ако ни хванат и Малта ще ни бият на почивки. 

- batmanlevski
- Контакти:
blue magic написа:Не сравнявайте Лудогорец с ЛЕВСКИ или ЦСКА. Разград играха достойно и отпаднаха нелепо за разлика от двата "гранда".
много достойно ,с голове с ръце
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Резил, позор, трагедия,срам
Нямам думи вече... Веднага да направят футболът ни аматьорски 

Как така всеки вика трябва да поспим как могат да спят при това положение ?????
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо
- Levski4Ever
- Контакти:
Eminem написа:Резил, позор, трагедия,срамНямам думи вече... Веднага да направят футболът ни аматьорски
Че той професионален ли е?

- blue magic
- Контакти:
batmanlevski написа:blue magic написа:Не сравнявайте Лудогорец с ЛЕВСКИ или ЦСКА. Разград играха достойно и отпаднаха нелепо за разлика от двата "гранда".
много достойно ,с голове с ръце
Ние щото като имаме по малко корнери за цял мач, отколкото съперника голове сме най-великите!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Levski4Ever написа:Eminem написа:Резил, позор, трагедия,срамНямам думи вече... Веднага да направят футболът ни аматьорски
Че той професионален ли е?
Води се такъв.
Тоя Илиян започна тгвърде често да ме шокира с неадекватност?!!За какъв Черно море и Берое говори след загубен мач като треньор на Левски?!Какви проблеми в съблекалнята бе алооооооооооооооооооооооо!??Притеснява ме , че май още не знае къде се намира!!!Нямам нищо против ИлИл , но нека добре да си подбира думите преди да говори пред медиите! Аз копие на Тройчо в Левски не желая!Дано повече не чувам жалки и тъпи оправдания с поемане на винап от него , защото започва да ми пада в очите сериозно!Че грешките са си негови - така е , ама тия бръщолевици ми идват в повече! Айде да не правим трагедии.Света не е свършил!Ако отбора се обиграе ще дойдат и резултатите.Без сериозни суми за трансфери , нещата стават по трудния начин , а понякога и не стават.Имам доверие в ръководството и очаквам да вървим нагоре - дъното сме го стигнали отдавна - отлепянето от него не е лесна работа.! Само това , че треньора явно не издържа на нарежението ме притеснява - уникално глуповато изказване!!!
пичове, срамът е за нас, вие поне сте претръпнали, имате навик да се осирате, но на мен ми беше чуждо, поне до днес, така че и моите гащи намирисват

Последна промяна от шивача на 27 юли 2012 00:50, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !