Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
нещо ми се губи blue avalanche.. 

- levskar_95
- Контакти:
turbogena написа:Махаш Калво и Цветков ,привличаш Опоку и Карвальо!
Без коментар...
Еeee забрави най-голямата звезда Марсиньо на,който дори му направиха ФЕН ТЕМА

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
Без коментар...
НЕ ЗАЛИТАИТЕ ДЕТО НЕ Е ПРАВИЛНО! ВИНОВЕН Е МИХАИЛОВ , БОРАТ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ НИВА. НЕ НАПАДАИТЕ ТРЕНИОР ИЛИ ИГРАч. ТОЛКО СИ МОГАТ. БЕЗ ЯСНА СТРАТЕГИЯ ЗА ИДНИТЕ 5 - 10 ГОДИНИ ЗА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ - ТАКА ЩЕ Е -
Последна промяна от TodorT на 27 юли 2012 01:17, променено общо 2 пъти.
Причина: Пиши с малки букви!
Причина: Пиши с малки букви!
- Levski4Ever
- Контакти:
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев пое вината за отпадането на „сините“ от Сараево. Той обаче призна, че в отбора има липса на колектив и проблеми в съблекалнята.
„Аз поемам вината, аз нося вината, че играхме по този начин, тъй като не успях да убедя футболистите, че това е повече от мач за съперника“, сподели Илиев.
„Имаме проблеми с отношенията в съблекалнята, футболистите не могат да се погледнат в очите. Аз съм бил в по-малки отбори, в Черно море и Берое, но винаги когато съм печелил е било заради колектива“, допълни Илиев.
„Аз поемам вината, аз нося вината, че играхме по този начин, тъй като не успях да убедя футболистите, че това е повече от мач за съперника“, сподели Илиев.
„Имаме проблеми с отношенията в съблекалнята, футболистите не могат да се погледнат в очите. Аз съм бил в по-малки отбори, в Черно море и Берое, но винаги когато съм печелил е било заради колектива“, допълни Илиев.

- batmanlevski
- Контакти:
Без коментар...
Е ДА ама оставяш Иванов И Райков !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

Както се казва-Нищо ново под Слънцето...но най-жалкото е,че така и не се поучиха от грешките си
Много приказки и обещания,реформи,ала бала и като дойдат големите мачове.....истината лъсва със страшна сила!!
Сараево-лично за мен,един слабак от Източна Европа,доста под нивото и изобщо класата на Левски,но играчите им тази вечер,буквално си оставиха душата на терена! Желание,хъс,борба до полседно и резултатът е налице
Докато нашите играчи,уж по-опитни,младоците и те със самочувствие и какво.....за цял мач 2 удара във вратата!! Както се казваше-"Къде отиваш ти,може би"
Това не е нашият Левски,това не е отборът който всички искаме да гледаме,някои от играчите са срам и позор за отбора....но какво ли сме тръгнали да спорим и да се ядосваме,типично по български...Всяко чудо за три дни и керванът пак потегля,а кучетата си лаят и лаят...

Много приказки и обещания,реформи,ала бала и като дойдат големите мачове.....истината лъсва със страшна сила!!
Сараево-лично за мен,един слабак от Източна Европа,доста под нивото и изобщо класата на Левски,но играчите им тази вечер,буквално си оставиха душата на терена! Желание,хъс,борба до полседно и резултатът е налице

Докато нашите играчи,уж по-опитни,младоците и те със самочувствие и какво.....за цял мач 2 удара във вратата!! Както се казваше-"Къде отиваш ти,може би"

Това не е нашият Левски,това не е отборът който всички искаме да гледаме,някои от играчите са срам и позор за отбора....но какво ли сме тръгнали да спорим и да се ядосваме,типично по български...Всяко чудо за три дни и керванът пак потегля,а кучетата си лаят и лаят...
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев пое вината за отпадането на „сините“ от Сараево. Той обаче призна, че в отбора има липса на колектив и проблеми в съблекалнята.
„Имаме проблеми с отношенията в съблекалнята, футболистите не могат да се погледнат в очите. Аз съм бил в по-малки отбори, в Черно море и Берое, но винаги когато съм печелил е било заради колектива“, допълни Илиев
„Имаме проблеми с отношенията в съблекалнята, футболистите не могат да се погледнат в очите. Аз съм бил в по-малки отбори, в Черно море и Берое, но винаги когато съм печелил е било заради колектива“, допълни Илиев
- ralka_levskarka
- Контакти:
levskar_95 написа:turbogena написа:Махаш Калво и Цветков ,привличаш Опоку и Карвальо!
Без коментар...
Еeee забрави най-голямата звезда Марсиньо на,който дори му направиха ФЕН ТЕМА![]()
![]()
![]()
Да бе щО !? Проблем ли ти е?! Като искат да я заключат.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Levski4Ever
- Контакти:
Общо взето трябва човек със силен характер в съблекалнята да не им позволява своеволия, но ние закрихме поста спортен директор и сме много модерни...