Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот n0.merCy » 27 авг 2009 21:01

Ами ние играем ЛЕ и те играят ЛЕ видя се че динамо не са добър отбор . Хранете ме колкото иксате ама Дебрецен и ЦСКА щеше да бие . Те заслужаваха повече от нас да утидат е ШЛ . Сичко наи добро на Литекс в следваштите 2 часа и чакаме 3ти отбор в европа .
Изображение ИзображениеИзображение

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 27 авг 2009 21:01

Левскар съм , но едно голямо БРАВО на Цска ! Почти съм обеден , че ще имаме 3 отбора , дано ЛИтекс си свършат работата ! А дали Левски има по-слаб отбор от Цска ? Със сигурност в Цска играят повече българи , отколкото в Левски ! Разликата се видя днес , играха със сърце , а на Ортега , Зе , Рабех , Тиберканин ... Познайте колко им пука за Левски ... Важното е да си им тече заплатката ! Затова и от толкова години дербито е БЛЕДО ! Защото отборите се напълниха с продавачи на банани , които не знаят какво са Левски и Цска за феновете ! Мисля , че Левски трябва да заиграе със сърце , но с тези футболисти не виждам как ще стане !

mtaraduda
Контакти:

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?

Мнениеот mtaraduda » 27 авг 2009 21:04

OBI4AM LEVSKI написа:Безумната ни селекция лъсна!Наистина ЦСКА ни бие за пореден път в това отношение!Ние залагаме на "Бити карти"-те правят селекция с мисъл за бъдещето!Боли ме,защото ние няма да вървим с тази селекция нагоре,а те -ДА!!!Нямам думи за този Батков-Велев му направи селекцията,а Достанич му вади кестените от огъня!Къде са играчите от школата,по дяволите!?Къде е бъдещето на Левски бе,Ганьо Батков???

Абе "ФЕН" аре стига си ревал а???Левски си е Левски обичаме го без значение какъв е.На теб работата ти е да подкрепяш отбора,а не да ревеш при първия успех на врага от сума ти време.Аре стегни се?

LevskiUltrass
Контакти:

Мнениеот LevskiUltrass » 27 авг 2009 21:04

spokoino cqlata istina za cska 6te lasne o6te v grupite na Liga Evropa.Obzalagam se 4e Debrecen sa s klasa nad Dinamo na koito im e samo imeto

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 27 авг 2009 21:05

n0.merCy написа:Ами ние играем ЛЕ и те играят ЛЕ видя се че динамо не са добър отбор . Хранете ме колкото иксате ама Дебрецен и ЦСКА щеше да бие . Те заслужаваха повече от нас да утидат е ШЛ . Сичко наи добро на Литекс в следваштите 2 часа и чакаме 3ти отбор в европа .

Всеки отбор си има стил на игра.Никой няма да те храни, но първо мисли, преди да пишеш...... ;)

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 27 авг 2009 21:05

Добре че не влезнахме в ШЛ :
Ливърпул

Лион

Фиорентина

Дебрецен

just_marto
Контакти:

Мнениеот just_marto » 27 авг 2009 21:06

Аз лично искам да благодаря,като фен на ЦСКА, на г-н Батков, за искрените му пожелания за успех на ЦСКА и Литекс за влизане във групите. Явно ни е на кадем и дано следващия мач отново ни пожелае успех!!!!

sini bogove
Контакти:

Мнениеот sini bogove » 27 авг 2009 21:07

Ама кво се силите и заяждате????Идвате там ,където ние сме от доста преди вас,но не изпадаме в истерия!!!

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 27 авг 2009 21:07

vrvolleyball написа:Левскар съм , но едно голямо БРАВО на Цска ! Почти съм обеден , че ще имаме 3 отбора , дано ЛИтекс си свършат работата ! А дали Левски има по-слаб отбор от Цска ? Със сигурност в Цска играят повече българи , отколкото в Левски ! Разликата се видя днес , играха със сърце , а на Ортега , Зе , Рабех , Тиберканин ... Познайте колко им пука за Левски ... Важното е да си им тече заплатката ! Затова и от толкова години дербито е БЛЕДО ! Защото отборите се напълниха с продавачи на банани , които не знаят какво са Левски и Цска за феновете ! Мисля , че Левски трябва да заиграе със сърце , но с тези футболисти не виждам как ще стане !

Евала за това мнение, а за всички които не се радват на успеха ни да замълчат ! Да не съм чул сравнение Баку са по-силни от Динамо и такива глупости келеши. Съдията ни помогнал също ! Динамо са класи над Дебрецен. Сами казаха 70 млн. СЕЛЕКЦИЯ !!! 3 руски национала това не е малко, като се има предвид кой е треньор на Русия и колко са добри. Просто са в средата на шампионата и са поизморени и имат цикъл през 3 дена мачове. Затова ги бихме, защото играчите си оставиха дробовете на терена ! Да не забравяме и за Любов Пенев !
Последна промяна от love_hurts на 27 авг 2009 21:08, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 27 авг 2009 21:07

И каква е точно разликата? Нали и двата отбора ще играят в ЛЕ. А Динамо Москва са тотални слабаци, по–слаби са от Дебрецен. Какво да говорим като най–скъпият им футболист е Цветан Генков.
Изображение

Върни се в “Архив”