Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.
Постоянно се говори, че имаме по-добрите футболисти ама накрая нищо ! Не играем НИЩО ! Халфовата ни линия е смешна, тея хора не гледат ли мачове - разтегляне, изнасяне, единоборства, извеждане !!! Нищо такова пас на бека и айде до тука бяхме ако стане нещо по крилото !!! Поне да пусне Вутов да се порадваме на нашето момче, щото тоя Марсиньо е дупка !!! 

Поредния капацитет
Щом Марсинио е дупка и халфовата линия не струва ,аз искам ОСТАВКА

Щом Марсинио е дупка и халфовата линия не струва ,аз искам ОСТАВКА

flo написа:Поредния капацитет![]()
Щом Марсинио е дупка и халфовата линия не струва ,аз искам ОСТАВКА![]()
![]()
Може да е добър футболист, но аз това искам да го виждам в мачовете, не на някоя контрола вкарал един гол и е звезда ! Това което видях е това което съм писал !
doktora34 написа:flo написа:Поредния капацитет![]()
![]()
Може да е добър футболист, но аз това искам да го виждам в мачовете, не на някоя контрола вкарал един гол и е звезда ! Това което видях е това което съм писал !
Пропуснал си миналогодишната ШЛ, явно.
Haters gonna hate!
doktora34 написа:Постоянно се говори, че имаме по-добрите футболисти ама накрая нищо ! Не играем НИЩО ! Халфовата ни линия е смешна, тея хора не гледат ли мачове - разтегляне, изнасяне, единоборства, извеждане !!! Нищо такова пас на бека и айде до тука бяхме ако стане нещо по крилото !!! Поне да пусне Вутов да се порадваме на нашето момче, щото тоя Марсиньо е дупка !!!
Братле ,
Левски ще е такъв докато Тара и Тоньо са в клуба . Този локомотивец не е дошъл за хубаво на "герена" , което всеки средноинтелигентен фен разбира без да се налага да размишлява много . Просто е достатъчно да се проследи хронологията около преминаването на Тонев на "герена" . Преди време беше звеното Тара-гонзо , сега е Тара-Тоньо , всичко е по старому , с едната разлика , че стилът е малко по различен , а покрай него се взеха едни парички от ВТБ + малко по-силно лоби в структурите на новата власт . Това е ...нарисувано .
ПП Тара е със всяка власт . Разберете го ! Преди години когато беше тройната коалиция пак въртеше далавери с шефката на тотото , която от своя страна беше приближена до дпс . Смени се властта , Тара пак е на "ти" с шефа на тотото който от своя страна е приближен до новата власт . Ето затва Тара никога няма да продаде Левски .Това , че е собственик на най-популярният български клуб му отваря доста врати сред политическия елит . Всичко останало са алабалистики на които се хващат само "безличници" и хора с капацитет , колкото на една овца и половина. .......опппаааа и некой лапета .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Nuke написа:doktora34 написа:flo написа:Поредния капацитет![]()
![]()
Пропуснал си миналогодишната ШЛ, явно.
Haters gonna hate!
Мен не ме интересуват, мачовете му за други отбори ! Искам за Левски да се раздава и да играе добре ! Аз съм последния човек който ще желае неуспех на футболист на Левски, но когато не играе добре го казвам, а искам и Вутов да получи шанс !
По твоята логика, сега в ПСЖ трябва тепърва да научават какъв футболист е Ибрахимович. Щом не е играл при тях, значи никой не го знае какво може.
- Единни Перник!
- Контакти:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SGAvDxTsq8 Разговор между някакъв босненец и гугутката!
Не ме вълнува мнението ти. Вече разбрах, че си тотален хейтър. Убеждавай лапетата в своите глупости, мен не ме занимавай повече!
Nuke написа:Не ме вълнува мнението ти. Вече разбрах, че си тотален хейтър. Убеждавай лапетата в своите глупости, мен не ме занимавай повече!
бе ти наред ли си изобщо или пишеш само на изуст . Интервюто на Илиан гледал ли си го ? .....щото , ако не , зема та го гледай и после ела да ми се обясняваш .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".