Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Shampiona
Контакти:

Re: ПРИОРИТЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА !

Мнениеот Shampiona » 27 авг 2009 16:03

Много си прав Слави! Напълно споделям мнението ти за приоритетите и целите за година или повече.По-точно би било да е стратегия за развитие за 5 години напред.По този начин и ние феновете ще им дадем картблаш и помагаме за реализирането на програмата.Иначе футбола от ден-за цен няма перспектива и озлобява и треньори и ръководство и играчи и най-вече нас -Феновете, защото не знаем за какво се борим.Прав си и за налагането на младите и да се види, стават ли или не.
ЛЕВСКИ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

t-rex
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот t-rex » 27 авг 2009 16:03

Може би стана по-добре,че не се класирахме за ШЛ,просто нямаме отбор за там.По време на мача имах чуството,че ако разполагах с атомна бомба,щях да я пусна над Унгария - толкова ме беше яд от невероятния им късмет /два гола от три удара в рамките на вратата/ и от нашата каръщина...
Ама после се замислих,че в ЛЕ по-можем да се представим на ниво,особено ако Гонзо влезе да играе.Трябват ни точки за клубния /а и националния/ коефициент.
Ако успеем да спечелим повече точки,догодина,живот и здраве,пак ще сме шампиони. Схемата на ШЛ ще е същата,съперниците ще са от същия сой като сегашните,само отборът ни ще е по-опитен и обигран.Тогава вече ще влезем в ШЛ и няма да сме боксова круша.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Що за вратар е Петков???

Мнениеот Pro-European » 27 авг 2009 16:30

Петков е най-добрият вратар в БГ,
а колко пъти ни е вадил в мачове - да не говорим.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 27 авг 2009 16:47

DukeUnv за съжаление не съм се изразила много точно в последното и може би и в предните ми мнения , аз имам предвид че в мачовете с Дебрецен Жоро не се представи добре за мен лично в послеедните два мача се представи слабичко , като се има предвид че е най-добрия вратар. Но в същото време съм съгласна с Blue World Order че да се нареме "палячо" точно Жоро е върха на помиярщината . Та да обобщим това което исках да кажа - Всеки има и силни и слаби мачове , но не трябва при полжение че Жоро е гръбнака на отбора да бъде наричан "палячо" и др. подобни. Нека се каже че е имал два слаби мача от толкова време но чак да се обижда по този начин не съм съгласна. Надявам се сега да съм се изяснила и да си ме разбрал. Още веднъж се извинявам за малкото омотаване относно моте мнения
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

ОбичамеЛевски
Контакти:

Мнениеот ОбичамеЛевски » 27 авг 2009 18:37

groti написа:
galder написа:Всяка година в късното лято изпитвам комплекс че съм българин ! И това е заради един отбор с турско-сини екипи. До кога ще продължавате да опозорявате родината ни бе ?!!! Къде сте тръгнали с куци коне "на война" ? Тази прословута 2006 г. още колко години ще я дъвчите ?! Някой велик човек беше казал че: "всеки има своите 15 минути слава в живота си" Тази слава отмина, макар че беше породена от плод на верига щастливи случайности събрани на куп. Пак ви питам: ДО КОГА ?! Не случайно прозвището ви е футболните вероидиоти !!! Няколко пъти ви предупреждавах да не се надъхвате и да не се дървите толкова преди мачовете! Сега се радвате че до коледа сте в Европа хахаха - с какво го заслужихте ? Със съдийска аванта срещу азерите и победи над Андорски колос? Продължавайте да си живеете във вашия измислен син свят, с паданията за дузпи, със съдийските подаръци, задкулисните машинации, византийските номера на Томас ГАФчис, сателити и т.н. и т.н.

П.С. Искам да ви съобщя че не съм цесекар, те също търпят критика по други параграфи, но съм антилевскар и не ги подкрепях срещу унгарците, защото те са български отбор само на хартия и немога да подкрепям отбор, в чиято генетика са заложени злото, интригите и машинациите

Яж ми кура

И моя да го яде.. Но неговата майка вече го яде :(

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 27 авг 2009 19:00

Левски е просто едно отражение на действителноста в България.Мен повече ме е срам от това,че сме най-бедната и корумпирана страна в Европа(това прави всички българи евроидиоти),че сме единствената страна с толкова много блокирани еврофондове.Всичко това е благодарение на комунистите(създателите на ЦСКА) и техните наследници,които ни управляваха до преди 1 месец.
И да попитам нещо?След като Левски са футболните евроидиоти,защо имат по-добър коефициент в Европа от всички български отбори?И какви са успехите на ЦСКА в последните 20г.,че нещо не се сещам за такива,като изключим мачовете с Леверкузен?

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 27 авг 2009 19:15

Жоро е добър вратар,който е дал много на Левски и нямаме право да го критикуваме,дори и да е сгрешил.Лично мое мнение е,че Божо Митрев(като се възстанови)трябва да получава повече шансове за изява,защото той е бъдещето,а и е също много добър вратар.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Момчета свалете сините очила.....

Мнениеот plamenst7 » 27 авг 2009 19:28

Лъчо Балтанов и Борислав Балджийски трябва да получат шанс в средата на терена,а Боян Табаков и Иван Цачев(като се върне) в нападение.Това е просто задължително,ако искаме да им се радваме за напред,а не после да се чудим защо някой от тях ще е в Литекс,друг в ЦСКА,трети някъде по чужбина в дублирашите им отбори.Сашо Киров също мога да добавя към тях.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот plamenst7 » 27 авг 2009 20:53

Какво не достигна на Левски да направи в Унгария това което ЦСКА направи в Русия?Мислите ли,че ЦСКА имат по-силен отбор от Левски?

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот DukeUnv » 27 авг 2009 20:53

Абе ей я се съвземи малко бе!!!!! :evil: Ти от Левски ли си!? Как може да говориш така. :evil: :evil: :evil:
Изображение

Върни се в “Архив”