Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimitar59
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот dimitar59 » 03 юли 2012 16:28

За да не го последва съдбата на Костов,трябва незабавно да се отърве от интриганта Гаджев.

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 19 юли 2012 20:58

1'
Гаджев получи жълт картон за нарушение срещу футболист на Сараево 9' Рамос се опита да изведе с хубав пас Йовов, но той не тръгна към топката.15' Пас на Ангелов към Карвальо, но той е в положение на засада.17' Слабо центриране на Рамос и топката излезе в аут.22' Йовов стреля от фаул, но от стената от футболисти на Сараево топката излезе в корнер, след който не се получи нищо опасно.27' Мюлдер се опита да намери Гаджев, но топката стигна до вратаря Адилович, който я улови без проблеми.38' Гаджев подаде към Карвальо, но той бе в положение на засада.42' Марсиньо подаде добре към Карвальо, но той се забави, а след това центрира слабо. Направо "перфектни са"
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 юли 2012 08:35

Lochsof написа:1'
Гаджев получи жълт картон за нарушение срещу футболист на Сараево 9' Рамос се опита да изведе с хубав пас Йовов, но той не тръгна към топката.15' Пас на Ангелов към Карвальо, но той е в положение на засада.17' Слабо центриране на Рамос и топката излезе в аут.22' Йовов стреля от фаул, но от стената от футболисти на Сараево топката излезе в корнер, след който не се получи нищо опасно.27' Мюлдер се опита да намери Гаджев, но топката стигна до вратаря Адилович, който я улови без проблеми.38' Гаджев подаде към Карвальо, но той бе в положение на засада.42' Марсиньо подаде добре към Карвальо, но той се забави, а след това центрира слабо. Направо "перфектни са"

Мачът не е стоп кадри, нали се сещаш? Изброил си 5-6 момента и толкоз.През останалото време също се играе.Която и тема да отворя, все критики. Абе, хора, Левски победи! Никой ли не разбра?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 юли 2012 08:46

Nuke написа:Мачът не е стоп кадри, нали се сещаш? Изброил си 5-6 момента и толкоз.През останалото време също се играе.Която и тема да отворя, все критики. Абе, хора, Левски победи! Никой ли не разбра?

Да Левски победи с чиста доза късмет, какъвто беше и завършващия удар на Симеон. Божията ръка като че ли допута тази проклета топка в мрежата. А Илиев снощи се осра, няма защо да се кривим и самозалъгваме. Най-хубавото нещо снощи му бяха смените, всичко друго- нула :!:
На такъв резултат бих се радвал срещу отбор от топ 6 първенство, но срещу тези нескопосани босненци...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2012 08:58

Единственото,за което мога да упрекна Илиан е,че все още не е изритал Йовов! :evil:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 юли 2012 09:00

BLUE CHAMPIONS написа:
Nuke написа:Мачът не е стоп кадри, нали се сещаш? Изброил си 5-6 момента и толкоз.През останалото време също се играе.Която и тема да отворя, все критики. Абе, хора, Левски победи! Никой ли не разбра?

Да Левски победи с чиста доза късмет, какъвто беше и завършващия удар на Симеон. Божията ръка като че ли допута тази проклета топка в мрежата. А Илиев снощи се осра, няма защо да се кривим и самозалъгваме. Най-хубавото нещо снощи му бяха смените, всичко друго- нула :!:
На такъв резултат бих се радвал срещу отбор от топ 6 първенство, но срещу тези нескопосани босненци...

Голям праз! Победата си е победа. Ако ще да им се е отбивала топката от ръбовете на главите. Важно е Левски да побеждава, по-натам може и за по-красива и интелигентна игра да мислим.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2012 09:02

Nuke написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

Голям праз! Победата си е победа. Ако ще да им се е отбивала топката от ръбовете на главите. Важно е Левски да побеждава, по-натам може и за по-красива и интелигентна игра да мислим.

Аз съм съгласен с рикошети и до финала да стигнем!А там ще се развихрим!!!

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 20 юли 2012 10:13

Играхме добре, но нямахме шанс.Тези думи всички помним колко пъти сме ги чували след мачове на Левски в Европа.Затова се радвайте на победата.Всяко начало е трудно, който е очаквал, че още от първия мач ще играем много добре е бил в голяма заблуда.С времето постепенно нещата ще се подобряват.

Потребителски аватар
Giorceto
Контакти:

Мнениеот Giorceto » 20 юли 2012 18:35

Аз също съм много разочарован от играта на наще. Нямаше идея, нямаше хъс, като че, само Рамос и Дъстли имаха желание за игра. Смените бяха много правилни, като направо си мисля, 31, Марсиньо, марселиньо или както беше по-добре да не играе следващите мачове. Йовов също си е изиграл неговата игра...
И нека не забравяме, че златното лято на Левски през 2006 година започва именно с мач 2:0 на Герена срещу Сиони (Грузия). силно се надявам момчетата да се обиграят и да покажат, че не случайно се събираме по 15 20 000 на Герена.
А що се отнася до Илиян, първи мач е, заклет Левскар, всички знаем какво направи с Берое, мисля че ще се справи, стига играчите да го слушат
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР!!!! ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ!!!АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА ЗА НИЩО НА СВЕТА, ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ!
Почивки в Турция 2012

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 юли 2012 20:38

Честит имен ден на Илиан.Жив и здрав да е и да успее да повтори успехите на Мъри Стоилов.

Върни се в “Архив”