Бахти песимистите сте.
Бием мурите с 3-0, като за начало.
Арсенал са без никакъв опит в турнирите. Правят 2-2 с Марибор, които са пълна скръб. Защо отписвате нашите отсега?
ЦСКА срещу Арсенал Киев, ако бие Мура на реванша
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА срещу Арсенал Киев, ако бие Мура на реванша
Ей големи разбирачи в тоя форум бе - нямали сме шанс - дрън, дрън - крив отбор са няма спор, но поне ще играят футбол, не като ония снощните 20 човека в защита, че и артисти на всичкото отгоре. Гледам левскарите нещо много ги е хванал ентусиазма, а доколкото знам не са се класирали за следващия кръг, така че по-леко с прогнозите, да не се окаже, че ЦСКА ще остане единствения български отбор в Европа....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
russia написа: Пък и едва ли срещу украинците ще сме в същия състав! Няма да е лошо да се съсредоточиш върху Сараево, че след първия мач май те са фаворитът? Търнавския дух още ви дебне!
Не вярвам да сте в същия състав. Има време да продадете Бандата, Джоджо Присо, Карачанаков, Апата и още някой.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
MQplaya написа:Вече има такава тема.
Ей сега, ще ги слеят в една

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Sh. Group написа:Ей големи разбирачи в тоя форум бе - нямали сме шанс - дрън, дрън - крив отбор са няма спор, но поне ще играят футбол, не като ония снощните 20 човека в защита, че и артисти на всичкото отгоре. Гледам левскарите нещо много ги е хванал ентусиазма, а доколкото знам не са се класирали за следващия кръг, така че по-леко с прогнозите, да не се окаже, че ЦСКА ще остане единствения български отбор в Европа....
А вие се класирахте така ли

- dreben23
- Контакти:
Много сериозен коефициент ще направим тая година всичките!

Лига Европа, Втори квалификационен кръг-реванши
26 юли (четвъртък), 20:00 часа
ЦСКА – Мура (Нова телевизия)
26 юли (четвъртък), 22:00 часа
ФК Сараево – “Левски” (Диема)

Лига Европа, Втори квалификационен кръг-реванши
26 юли (четвъртък), 20:00 часа
ЦСКА – Мура (Нова телевизия)
26 юли (четвъртък), 22:00 часа
ФК Сараево – “Левски” (Диема)

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
MQplaya написа:dragoni написа:MQplaya написа:Шансовете са 50/50,трябва да гледаме малко по-позитивно.
Ако срещу такива противници шансовете ни са равни не знам за какви групи мислим ЛЕ или А окръжна
С продаване на звездите на всеки полусезон и вземане само на свободни агенти,ТИТАНите ни докараха дотук
прав си но няма парички а и няма желаещи да помагат и след снощния мач направо се отчаях

Tommi написа:russia написа: Пък и едва ли срещу украинците ще сме в същия състав! Няма да е лошо да се съсредоточиш върху Сараево, че след първия мач май те са фаворитът? Търнавския дух още ви дебне!
Не вярвам да сте в същия състав. Има време да продадете Бандата, Джоджо Присо, Карачанаков, Апата и още някой.![]()
![]()
Разбрал си какво имам предвид така, че това което си мислиш, че е смешно, всъщност е...тъпо!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Абе ние с/у Шахтьор нямахме шанс преди години ама ей го !!!!!
Възможно най-нежелания противник от мен но преди да са завършили и 2-та мача е излишно да се изхвърляме.
Всъщност ние първо трябва да се предпазиме от задавяне с вафла Мура пък тогава ще ги мислим украинците.
По принцип украинските отбори играят много успешно в ЛЕ последно време, а Арсенал май са по-силни
от Металург Дн. които изкупуват всичко по читаво от нашия отбор .
Не са по-страшен отбор и от Динамо М !!!
Възможно най-нежелания противник от мен но преди да са завършили и 2-та мача е излишно да се изхвърляме.
Всъщност ние първо трябва да се предпазиме от задавяне с вафла Мура пък тогава ще ги мислим украинците.
По принцип украинските отбори играят много успешно в ЛЕ последно време, а Арсенал май са по-силни
от Металург Дн. които изкупуват всичко по читаво от нашия отбор .
Не са по-страшен отбор и от Динамо М !!!
Не ме притеснява този жребии особено . Имаме играчи които ще започнат да играят от следващия кръг в ЛЕ и това е добре . Мура несмятам , че са нещо , вчера се видя, че дори когато имат шанс да атакаува, то ги е страх и забавят атаките. Имаме Платини, Тангариня и евентуално нов нападател за следващия кръг.
Като сме тръгнали за групите на ЛЕ, то нещата минават през такива отбори.
Като сме тръгнали за групите на ЛЕ, то нещата минават през такива отбори.