kambata написа:Трябват пробиви, скорост, преодоляване един на един. Няма ги тия неща. Само някакви дебилни пасове настрани и назад с 2 км/ч.
Едно към едно мислим с тебе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kambata написа:Трябват пробиви, скорост, преодоляване един на един. Няма ги тия неща. Само някакви дебилни пасове настрани и назад с 2 км/ч.
Laetitia написа:На първо място - честита победа! Красива или грозна, все пак вкарахме един гол и не допуснахме такъв.
Йовов и Старокин бяха сред най-големите разочарования. В защита оставяхме много празни пространства и това ще ни изяде главата.
Напред доста безидейна и хаотична игра, без никаква острота в атака. Добре, че беше Монката Райков - отдавна опявам, че на това момче трябва да му се дава шанс за изява и че има бъдеще в Левски.
Дано Илиан ги стегне занапред, доколкото е възможно.
Все пак, отново повтарям, добре е, че стартирахме с победа. Ако се бяхме издънили с някой хикс или по-зле, примката около отбора щеше да се затегне още по-силно.
Само не разбирам защо всеки път, когато отида на стадиона, ще ми се случи нещо непредвидено. Като да си загубя обеца или да ми се скъса единият сандал.
caci написа:от NO MERCY на 19 Юли 2012 20:45
фифи перото написа:
Първите ми впечатления.
Положението е сериозно.Много напрежение.
Но!
Отборът има потенциал.
Силва.-разходи фланелката.
/1+
Как разбра за няколко минути,че Силва разхожда фланелката.
Това значи ли,че според теб ще продължи да я разхожда.
ralka_levskarka написа:blue avalanche написа:ralka_levskarka написа:Я върви изгледай пак мача за Ели и Старокин и се върни
Ралче-левскарче,не се мори да им обясняваш.Всеки гледа мача...както си иска.
Ами взе да става тъпо да го гледат от страната, която си искат. За Ели е точното обраното. Представи се добре, като ЦЗ, но като ляв го няма, затова чакаме и Пинто да се върне. Старокин помня как съм го псувала колко бавен е бил, а днес имаше скорост в играта му.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта