Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Левски-Сараево

Мнениеот Santiago Munezz » 19 юли 2012 22:56

kambata написа:Трябват пробиви, скорост, преодоляване един на един. Няма ги тия неща. Само някакви дебилни пасове настрани и назад с 2 км/ч.

Едно към едно мислим с тебе ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 юли 2012 22:57

Честита победа левскари! За другото не ми се говори...
...ама айде да кажа 2 думи :mrgreen: Илиев разочарова ужасно тази вечер с избора на стартовия състав. Може ли да изкараш отбора си с 10 човека 60 и кусур минути?!? Йово за тези 60 мин беше на терена, за да изпълни 2 пряк-свободни удара(поправете ме ако греша :roll: ). Изкупи част от вината си с перфектните смени, но разочарованието си остава. Много сериозно трябва да се стресне, за да си възвърне доверието ми. Марселиньо нямаше ден, от това куцаше всичко градивно в отбора, но пак се връщам към Илиев, с какви нерви седеше и гледаше тази мъка 60 мин не ми е ясно.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 19 юли 2012 22:58

Левски показа доста добра игра ,но си личи че трябва един-два месеца сработване .определено в този отбор има бъдеще и трябва да имаме търпение и да им дадем спокойствие да работят. във реванша ще ни е по-лесно ,а и след като Силва навлезе във форма ще изглеждаме доста по-мощни в нападение . поздравявам Илиян и целия отбор с добре свършената досега работа и им пожелавам успех ! И тази евро-вечер Левски отсрами БГ футбола с единствената победа ! Браво !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 юли 2012 22:58

Честита победа на Левски и левскарите. Явно футболистите не четат тази тема и не са видели, че мачът трябваше да свърши поне 5:0... Видя се, че отборът на Левски допуска неточности в защитата.

Публиката на Левски беше на ниво както винаги в Европа.

Пожелавам успех на отбора и в реванша :)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

danito_94
Контакти:

Мнениеот danito_94 » 19 юли 2012 23:00

Ей,големи разбирачи всички,не ви ли писна да оплювате Левски незнам....вие какво очаквахте от този мач 3-4 : 0 ли?Не видяхте ли,че тея чакаха само една удобна контра да направят,за мен Левски игра мн правилно тактически и малко не ни достигна за 2-ри гол,ами ако бяхме тръгнали още от начало в атака и щяха да ни набутат един гол както Дебрецен(те даже 2),както Бате Борисов и после пак щяхте да плюете,какво искате от Карвалю,Старокин,Гаджев.Това беше първи сериозен мач,на отбора....вижте чорбата едвам стигнаха до равен с вафла МУРА,Лудогорец като вкараха тргнаха да пазят гола,вместо да натиснат безидейните хървати....там съм сигурен,че Левски ще бъде мн по атакуващ и си пожелавам да ги отсраним! :)

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 19 юли 2012 23:02

Laetitia написа:На първо място - честита победа! Красива или грозна, все пак вкарахме един гол и не допуснахме такъв.
Йовов и Старокин бяха сред най-големите разочарования. В защита оставяхме много празни пространства и това ще ни изяде главата.
Напред доста безидейна и хаотична игра, без никаква острота в атака. Добре, че беше Монката Райков - отдавна опявам, че на това момче трябва да му се дава шанс за изява и че има бъдеще в Левски.
Дано Илиан ги стегне занапред, доколкото е възможно.
Все пак, отново повтарям, добре е, че стартирахме с победа. Ако се бяхме издънили с някой хикс или по-зле, примката около отбора щеше да се затегне още по-силно.

Само не разбирам защо всеки път, когато отида на стадиона, ще ми се случи нещо непредвидено. Като да си загубя обеца или да ми се скъса единият сандал. :lol:

По-добре да си загубиш обецата отколкото халката.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 юли 2012 23:03

caci написа:
от NO MERCY на 19 Юли 2012 20:45
фифи перото написа:
Първите ми впечатления.
Положението е сериозно.Много напрежение.
Но!
Отборът има потенциал.

Силва.-разходи фланелката.
/1+

Как разбра за няколко минути,че Силва разхожда фланелката.
Това значи ли,че според теб ще продължи да я разхожда.

Можеш ли да четеш?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юли 2012 23:03

ralka_levskarka написа:
blue avalanche написа:
ralka_levskarka написа:Я върви изгледай пак мача за Ели и Старокин и се върни ;)

Ралче-левскарче,не се мори да им обясняваш.Всеки гледа мача...както си иска. ;)

Ами взе да става тъпо да го гледат от страната, която си искат. За Ели е точното обраното. Представи се добре, като ЦЗ, но като ляв го няма, затова чакаме и Пинто да се върне ;). Старокин помня как съм го псувала колко бавен е бил, а днес имаше скорост в играта му.

Ели го "нямаше" като ЛЗ,защото го преместиха точно,когато умората се появи.А там бягането е доста повече,отколкото в центъра!
Казвал съм и преди-НЯМА отбор в света,който в първия си официален мач да е в ТОП форма!!!Планирането на формата изисква съвсем друг график!!!

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 19 юли 2012 23:05

Нещо не мога да разбера, къде е онзи "капацитет" "ZLOBUL", не че нещо но той предрече 3:1 за Сараево.
И ме оплюваше, да "одя" при "ГОГУТКАТА".
Къде остана и неговият застъпник, че "ТОЙ" "ZLOBUL", бил прав и аз нищо не съм разбирал от футбол.
МИИИИИИИИ„ немаги никакви.
Стига сте плюли отбора, "БРЕ" много добре играха. Който не му хареса играта да излезе на терена да го видим как ще се справи. Там долу на злена6та трева е доста по различно. Казвам го от човек, който се е занимавал с футбол в различните формации на "детският" и "юношески" отбор.
От ТВ е доста по различно. Момчетата се раздадоха достатъчно. Играха, колкото можеха срещу отбор с 8 защитника. Просто това им позволи противника. Ще видим, какво ще направят след седмица, когато Сараево трябва да нападат и ще има достатъчно свободни пространства за бързите играчи.
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ КАЖА, ЧЕ "ЛЕВСКИ" Е НЕЩО МНОГО ПО ГОЛЯМО ОТ НАС.
"ЛЕВСКИ" Е РЕЛИГИЯ, ТОЙ Е ВСИЧКО ЗА ТЕЗИ КОЙТО ГО ОБИЧАТ>
КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ОТБОРА, ДА ОТИДЕ ПРИ "РОЗОВИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ".
ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА СИ ПРОМЕНИ ЛЮБОВТА КЪМ ОТБОРА!!!!!!!!!!!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 юли 2012 23:05

Спокойно, направихме страхотен мач! Все пак почти в целия мач бяхме -1 човек.

Върни се в “Архив”