Левски-Сараево - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Сараево
А от колко е мача, и по коя ТВ ще го предават.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
- ralka_levskarka
- Контакти:
kimi8311 написа:А от колко е мача, и по коя ТВ ще го предават.
20:00 часа, по Нова Телевизия
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Аз нямам търпение да дойде четвъртък , да си отида в кафенцето до Герена към 17ч , да отворя първата бира и с тайфата да почнем да пеем : И само Левски обичаме те !!! На дедовия ми е кой ще е ляво крило , къде ще играе Пелето , Иво главата ли ще е титуляр , важното е да съм на стадиона и да има по.рани босненци след мача !!! Мамка му за това живея 

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
1 X 2
ЛЕВСКИ СОФИЯ - ФК САРАЕВО 1.45 3.45 4.00
За ХК е 2,05 .. Много ни подценяват нещо.

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Stanislav_Ivanov написа:1 X 2
Ще падне коефициента до четвъртък...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
В нета азиатския -1,5 е 2,25 ебаси якото като го гледам ми се иска да му лепя 100 лева 

Добър или лош, Йовов си остава символ на Левски! Както може да опропасти хиляди положения, така може и да реши мача! Няма да забравя как от него тръгна онази синя приказка в Европа, след уникалния му мач с Публикум! Дори да греши и да ни къса нервите той заслужава уважение и ако играе в четвъртък трябва да бъде подкрепен, а не хулен! Само сините!
Момчета кажете как стои въпроса с билетите за мача - само от стадиона ли могат да се куят, и то след 11 часа в Сряда? не се ли продават и някъде на други места - Ивентим, Германос или др.? Най-много ме притеснява че билетите се пускат по обяд в работен ден и не знам как точно ще си купя! И защо пускат билетите ден преди мача 

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
MJ23 написа:Момчета кажете как стои въпроса с билетите за мача - само от стадиона ли могат да се куят, и то след 11 часа в Сряда? не се ли продават и някъде на други места - Ивентим, Германос или др.? Най-много ме притеснява че билетите се пускат по обяд в работен ден и не знам как точно ще си купя! И защо пускат билетите ден преди мача
Страх те е да не свършат ли?
Не, не ме е страх да не свършат, мерси за остроумието, но всъщност в коментара ти няма отговор на въпроса ми - тоест е излишен. Пускайки билетите за един ден, продавайки ги само на стадиона си е сериозна предпоставка за опашки (дори и да не свършат билетите) и хората, работещи редовна смяна (да ти разясня - от 8 до 18 часа) са лекичко затруднени да си купят билет, разбираш ли ме? А преди мача, отново ако си работещ и отидеш на стадиона към 20 часа пак се очаква да има опашки и сериозно забавяне. Та целта на въпроса ми е има ли вариант да се сдобия с билети по нормален начин, без да трабва да отделям час-два в работно време. Ако имаш отговор, моля сподели го, ако не - по-добре не пиши.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!