Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот samobotev » 15 юли 2012 00:06

Aз лично от доста време спрях да пиша тук. Или поне го правя доста рядко и то точно заради произвола на някои модераторчета. Бяха ми трити сумати коментари в които нямаше обиди или спам, а си бяха точно по зададената тема, просто защото бяха различно от тези на тъй наречените богоизбрани.
Освен това от 20 страници мнение не виждам адекватен отговор на въпроса защо след като другите най посещавани под-форуми си имат модератори който е фен на отбора от съответния форум на нас ни се отказва ?
И до кога тук ще се трият наши мнения при положения, че никъде в тях няма обиди или спам по темата. Съвсем на скоро в една от темите бяха изтрити дузина коментари които явно не се харесаха на един от зелените и не се покриваха с неговото виждане по въпроса зададен там

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 15 юли 2012 00:19

samobotev написа:Aз лично от доста време спрях да пиша тук. Или поне го правя доста рядко и то точно заради произвола на някои модераторчета. Бяха ми трити сумати коментари в които нямаше обиди или спам, а си бяха точно по зададената тема, просто защото бяха различно от тези на тъй наречените богоизбрани.
Освен това от 20 страници мнение не виждам адекватен отговор на въпроса защо след като другите най посещавани под-форуми си имат модератори който е фен на отбора от съответния форум на нас ни се отказва ?
И до кога тук ще се трият наши мнения при положения, че никъде в тях няма обиди или спам по темата. Съвсем на скоро в една от темите бяха изтрити дузина коментари които явно не се харесаха на един от зелените и не се покриваха с неговото виждане по въпроса зададен там

АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС СЕ Е СБЛЪСКВАЛ С ПОДОБНА ПРАКТИКА ИЗВЪН ПОДФОРУМА НА БОТЕВ , ДА СЕ ТРИЯТ АРГУМЕНТИРАНИ МНЕНИЯ НА ФЕНОВЕ НА БОТЕВ, КОИТО СА НЕУДОБНИ НА "СВЕТАТА ТРОИЦА" :idea: :idea: :idea:

КАК ЩЕ РЕШИТЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ ГОСПОДА НОВИ МОДЕРАТОРИ И КАСПЪР :?:

Нищо лично към вас, сигурно сте свестни момчета , но не мисля че може да се реши това без някаква генерална промяна . Като заначало може би е най-добре , всички имейли свързани с Дарик, на мениджмънта на Дарик , да получат няколкостотин имейла от феновете на Ботев, относно отвратителната практика във форума на Гонг. И докато не се подобри обстановката имейлите да не спират.

Убеден съм , че промяна ще има , и тя няма да е в полза на Светата Троица /картаго, славия и локо пд/.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 15 юли 2012 00:27

ИСКАМЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВИЛА !!!!
Когато не обиждаме - да не ни баннват и обратно. Толкова ли е сложно, или просто станахме много и само БАН ни "оправя".

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 15 юли 2012 00:40

шивача написа:според мен, скритият ви модератор е- Тодор Т 8-)

Това , ако е вярно, левскар и цска-р модератори на форум Ботев, чудно.
В интерес на истината и двамата си вършат работата много добре, ама е леко несериозно.
samobotev, наскоро аз разчистих една тема в нашия форум, заради спам-а който не беше ама хич по темата. Че и темата беше докладвана заради този спам, и пак доклада беше от обичайните заподозрени.
кубик ли си , кибик ли си , я ходи прегледай пак „непроменения пост“ на тоя дето доскоро беше с бан в собствения ви форум. И открий никаквите разлики.

Чудя се , оня с животинския прякор сега дали ще докладва и тази тема. Ама пусто тя е във форума на Гонг, участват моментните модератори на форум Ботев, видна е от всички, ебахти какму отнехме кефа да ни „нареди и злепостави“ :mrgreen:

П.С. васконти, ние не сме искали промяна в нашия форум, тази промяна я искат други и определено се работеше целенасочено в тази посока. Мисля че си бил свидетел на много спорове и те все са идвали от едно и също място. Дейба, ти що не се жалва поне веднъж от нас? ;)

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 15 юли 2012 00:43

1912plovdiv написа:
И към въпросите на Шейкъра искам да добавя :

Докога ще се трият мнения на фенове на Ботев извън подфорума :?: Говорим за съвсем обективни и аргументирани мнения , без обиди и ругатни . Веднага давам пример за тема касаеща пловдивския футбол , пусната от фен на Ботев в раздел Футбол - България . Темата естествено е кой отбор в Пловдив може да се счита за наследник на Спортклубъ . В последствие темата беше прехвърлена в раздел Локомотив Пловдив (ЗАЩО ??? ) , а почто всички мения / НАЙ-ВЕЧЕ АРГУМЕНТИРАНИТЕ / бяха изтрити от модераторите на Локо Пд , а останаха само мненията на феновете на Локо Пд :?: В последствие следва някаква дивашка истерия в черно-бяло : вижте как затапихме жълтите , нямат какво да кажат ....

ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ЗА ЕДИН ФОРУМ :?: И КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКРАТИ ТАЗИ ПРАКТИКА :?: :?:

Аз като потребител примерно как да докажа че съм писал еди какво си , а то е било изтрито поради неясна причнина и т.н. :?:

Въпросът ми е към някой от новите модератори или към Каспър.

Не съм наясно с конкретния случай. Възможно е прехвърлянето на темата да е направено по предлог, че се отнася само за един отбор (в случая Локомотив Пд) и за това да е подадена там. Предположение , че Мод Локо е по-запознат с историята на клуба. А това , че са изтрити нормални мнения наистина е недоказуемо в случая.
Ще си позволя и един съвет. Нека за в бъдеще да не си вадите "кирливите ризи" без значение в кой под форум, а обърнете повече внимание на собствените си отбори. Ботев няма да стане по-силен, ако се докаже че Локомотив е създаден миналата година. По-скоро любовта към собствения отбор прави един фен щастлив и отбора силен, от колкото омразата и унижението към неговия противник.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 15 юли 2012 00:46

Casper написа:
1912plovdiv написа:

Докога ще се трият мнения на фенове на Ботев извън подфорума :?: Говорим за съвсем обективни и аргументирани мнения , без обиди и ругатни . Веднага давам пример за тема касаеща пловдивския футбол , пусната от фен на Ботев в раздел Футбол - България . Темата естествено е кой отбор в Пловдив може да се счита за наследник на Спортклубъ . В последствие темата беше прехвърлена в раздел Локомотив Пловдив (ЗАЩО ??? ) , а почто всички мения / НАЙ-ВЕЧЕ АРГУМЕНТИРАНИТЕ / бяха изтрити от модераторите на Локо Пд , а останаха само мненията на феновете на Локо Пд :?: В последствие следва някаква дивашка истерия в черно-бяло : вижте как затапихме жълтите , нямат какво да кажат ....

ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ЗА ЕДИН ФОРУМ :?: И КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКРАТИ ТАЗИ ПРАКТИКА :?: :?:

Аз като потребител примерно как да докажа че съм писал еди какво си , а то е било изтрито поради неясна причнина и т.н. :?:

Не съм наясно с конкретния случай. Възможно е прехвърлянето на темата да е направено по предлог, че се отнася само за един отбор (в случая Локомотив Пд) и за това да е подадена там. Предположение , че Мод Локо е по-запознат с историята на клуба. А това , че са изтрити нормални мнения наистина е недоказуемо в случая.
Ще си позволя и един съвет. Нека за в бъдеще да не си вадите "кирливите ризи" без значение в кой под форум, а обърнете повече внимание на собствените си отбори. Ботев няма да стане по-силен, ако се докаже че Локомотив е създаден миналата година. По-скоро любовта към собствения отбор прави един фен щастлив и отбора силен, от колкото омразата и унижението към неговия противник.

Кога ще сменяте МОДераторите във форум Локо Пд ?
Последна промяна от Stealth на 15 юли 2012 00:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юли 2012 00:50

ХАхаххахаха, гледам има голямо въстание, БРАВО, крайно време беше ;) Имате пълната ми подкрепа, въпреки че "не трябва да коментираме модераторски решения". Аз бях модератор в този форум, може би някои от вас знаят, бях със същия си акаунт. Много бързо и доброволно напуснах...познайте защо :lol: :lol: Съгласен съм, че "безпристрастността" е на страхотно ниво тук, но Славистът за съжаление не е единственият "миротворец" и благотворец за форума ;) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 15 юли 2012 00:53

Cesc Fabregas написа:ХАхаххахаха, гледам има голямо въстание, БРАВО, крайно време беше ;) Имате пълната ми подкрепа, въпреки че "не трябва да коментираме модераторски решения". Аз бях модератор в този форум, може би някои от вас знаят, бях със същия си акаунт. Много бързо и доброволно напуснах...познайте защо :lol: :lol: Съгласен съм, че "безпристрастността" е на страхотно ниво тук, но Славистът за съжаление не е единственият "миротворец" и благотворец за форума ;) ;)

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 15 юли 2012 00:54

Casper написа:
1912plovdiv написа:

Casper,ние нашата любов и лоялност ги доказахме,сега въпроса е защо не можем да се изразяваме свободно в една уж свободна медия!И моля да получа отговор на въпроса обидно ли е "жълтурчин,папагал,караибрахим" или мога така да се обръщам към модовете занапред?

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 15 юли 2012 01:01

Casper написа:
1912plovdiv написа:

Ама Вие наистина сте много неадекватни настина. Нали точно това Ви е написал "Аз като потребител примерно как да докажа че съм писал еди какво си , а то е било изтрито поради неясна причнина и т.н.?", а Вие отговаряте с "А това , че са изтрити нормални мнения наистина е недоказуемо в случая."
Нали основните обвинения са точно за изтриване и банване от модератори без основателна причина. А Вие искате доказателства?! Или падате директно от Марс в този форум, или се правите на "улави".
По въпроса със съвета Ви... Точно на нас да ни говорите за любов към отбора си и омраза към противника, звучи ми доста йезуитски или въобще не сте влизали в темите на "истинските майни".
И един риторичен въпрос: След като афиширате промяна в модерирането и обещания за ненамеса на определени наши "любимци", защо същите те се водят модератори в подфорума? Или егото им и чувството им за безгранична власт е над празните думи?
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”