Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 23:42

kubik написа:Не знам нали ще ти е толкова смешно , но под ''АНОНИМНИТЕ МИШКИ'' се разбира за феновете на Ботев който пишат във форума на Гонг . Кви модератори , кви 5 лева .Четете малко !
Или викаш ,чакай да извъртя нещата :lol:

Много плосък опит да оправдаеш невестулчо, но нещо не ти се получи! Или и двамката сте доволно неграмотни? Аз както и да го чета, смисълът е един! Виж, ако невестулчо имаше предвид феновете на БОТЕВ, вероятно, пред "анонимни мишки" щеше да сложи-"НА". Още образователни уроци? Имаш ли нужда? Питай!
Последна промяна от Muscarin на 14 юли 2012 23:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 23:43

Stealth написа:http://forum.lportala.net/index.php?s=&showtopic=3153&view=findpost&p=160783

Нямаш доказателства и никой не ти вярва. Точка.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 14 юли 2012 23:54

Muscarin написа:
kubik написа:Не знам нали ще ти е толкова смешно , но под ''АНОНИМНИТЕ МИШКИ'' се разбира за феновете на Ботев който пишат във форума на Гонг . Кви модератори , кви 5 лева .Четете малко !

Много плосък опит да оправдаеш невестулчо, но нещо не ти се получи! Или и двамката сте доволно неграмотни? Аз както и да го чета, смисълът е един! Виж, ако невестулчо имаше предвид феновете на БОТЕВ, вероятно, пред "анонимни мишки" щеше да сложи-"НА". Още образователни уроци? Имаш ли нужда? Питай!

Кубик,хайде виж как се членува подлог и как пряко допълнение.Не,че 19?6 и ти ги знаете тези работи,ама все пак в 4-ти клас се учат!Кои-анонимните мишки=подлог
Последна промяна от gargamel на 15 юли 2012 08:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 14 юли 2012 23:56

rump_shaker написа:Мисля че ще дойде време в което можем да се обърнем към собствениците на сайта - Дарик Уеб

Към модераторите:

До кога ще се толерират потребители които са с ясна клубна принадлежност, но същевременно имат повече мнения в под-форум Ботев и са основни провокатори и причина за банове на потребители от под-форум Ботев?

До кога ще се толерират спаменето и целенасоченото провокиране на група потребители в под-форум Ботев?

До кога ще се банват потребители от под-форум Ботев които са били провокирани в техният си форум от гореизброените потребители за които няма никакво наказание?

Едно малко доуточнение , собственик на сайта е „ДАРИК НЮЗ” ЕООД , което от своя страна е собственост на "Дарик радио" АД ;) Кадето и да пишем няма да е грешка ;)

И към въпросите на Шейкъра искам да добавя :

Докога ще се трият мнения на фенове на Ботев извън подфорума :?: Говорим за съвсем обективни и аргументирани мнения , без обиди и ругатни . Веднага давам пример за тема касаеща пловдивския футбол , пусната от фен на Ботев в раздел Футбол - България . Темата естествено е кой отбор в Пловдив може да се счита за наследник на Спортклубъ . В последствие темата беше прехвърлена в раздел Локомотив Пловдив (ЗАЩО ??? ) , а почто всички мения / НАЙ-ВЕЧЕ АРГУМЕНТИРАНИТЕ / бяха изтрити от модераторите на Локо Пд , а останаха само мненията на феновете на Локо Пд :?: В последствие следва някаква дивашка истерия в черно-бяло : вижте как затапихме жълтите , нямат какво да кажат ....

ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ЗА ЕДИН ФОРУМ :?: И КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКРАТИ ТАЗИ ПРАКТИКА :?: :?:

Аз като потребител примерно как да докажа че съм писал еди какво си , а то е било изтрито поради неясна причнина и т.н. :?:

Въпросът ми е към някой от новите модератори или към Каспър.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 юли 2012 23:56

Yellow blood написа:"...Радващо е, че явно има желание от страна на Гонг за решаване на проблема. Факт е, че в тази тема можем най-малкото да споделим какво не е наред. Аз мисля, че за в бъдеще нещата лесно могат да се оправят. Достатъчно е тук да не се месят като мод-ове 'славия_форевър' (което твърдиш, че ще стане) и 'картаго', както и да бъде премахнат новорегистрираният и анонимен 'Модератор Ботев Пд'. На тяхно място се дават модераторски права на 2-ма, 3-ма Ботевисти и нещата ще си дойдат на мястото.

+1912

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 14 юли 2012 23:58

[

Много ми харесва частта с АНОНИМНИТЕ МИШКИ :) vasconti@ ти си анонимна мишка :) Упс! Ама май всички глобални са анонимни мишки, така ли излиза? Сега ще получа ли БАН, че цитирам друг? Много ще се изненадам, ако не![/quote]
Не знам нали ще ти е толкова смешно , но под ''АНОНИМНИТЕ МИШКИ'' се разбира за феновете на Ботев който пишат във форума на Гонг . Кви модератори , кви 5 лева .Четете малко !
Или викаш ,чакай да извъртя нещата :lol:[/quote]Kubik, а теб какво те засяга тази тема, че постоянно висиш в нея и си вреш носа където не ти е работа или си дежурен днес в нашите теми за да не изпуснете ти и приятелчетата ти какво правят големите. Хайде отивай да обсъждаш бойкот или присъствие ще правите за мачлето ви другата седмица. Учтиво си приканен да изчезнеш от форума на Ботев в, който нямаш никаква работа а още по малко да взимаш отношение по дадени въпроси.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 юли 2012 00:02

Muscarin написа:

Прочети го пак но внимателно и цялото ,щото тук е изрязана част от мнението . :cry:
да ти подскажа в превод ;анонимните мишки ги махнаха и на тяхно място сложиха нови модератори . Има предвид старите ви модератори .
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 15 юли 2012 00:03

vaskonti написа:Ок, задай си въпроса на сорсъра, но да знаеш, че ще получиш доста любопитни и неочаквани отговори.

Аз нямам какво да крия. Форума ни имаше нужда от още един модератор да поддържа реда, аз имам възможност да съм на линия само вечер и то не всяка, шейкъра не знам. Ние допускаме по-свободно изразяване, защото това е футболен форум, а не клуб на литературния критик. И когато наказваме, има за какво, и то не само чужди. Обвинявани сме в какво ли не, на предложените за модератори потребители на форум Ботев, които са ботевисти им се вадят цитати от хиляда и един форума, само да се докаже, колко са ненадеждни.

В тази връзка, Каспър, това че мнението е от 2009 има ли някакво значение, когато по това време въпросния мод е също такъв? Или правилата в тази насока от тогава до сега са се променили?

Всички доноси и оплаквания идват от едно място, задния двор на ВСИ. И продължават да идват..............или се бъркам? Ех дейба и безгрешните, обидчиви и онеправдани душици, света вода ненапита.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 юли 2012 00:04

пичове, кофти работа, но да знаете, че васконти е пекан и най-малко той, заслужава да бъде обиждан ;) иначе сте си прави за вас си ;) и на мен ми направи впечатление, че не ме банираха :roll: а това си е сериозно нещо :shock:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 15 юли 2012 00:06

kubik написа:
Muscarin написа:

Прочети го пак но внимателно и цялото ,щото тук е изрязана част от мнението . :cry:
да ти подскажа в превод ;анонимните мишки ги махнаха и на тяхно място сложиха нови модератори . Има предвид старите ви модератори .

Добре м ай сега отивай да ''бойкотираш неофициално'' Коко :lol:

Върни се в “Архив”