rump_shaker написа:Мисля че ще дойде време в което можем да се обърнем към собствениците на сайта - Дарик Уеб
Към модераторите:
До кога ще се толерират потребители които са с ясна клубна принадлежност, но същевременно имат повече мнения в под-форум Ботев и са основни провокатори и причина за банове на потребители от под-форум Ботев?
До кога ще се толерират спаменето и целенасоченото провокиране на група потребители в под-форум Ботев?
До кога ще се банват потребители от под-форум Ботев които са били провокирани в техният си форум от гореизброените потребители за които няма никакво наказание?
Едно малко доуточнение , собственик на сайта е „ДАРИК НЮЗ” ЕООД , което от своя страна е собственост на "Дарик радио" АД

Кадето и да пишем няма да е грешка

И към въпросите на Шейкъра искам да добавя :
Докога ще се трият мнения на фенове на Ботев извън подфорума

Говорим за съвсем обективни и аргументирани мнения , без обиди и ругатни . Веднага давам пример за тема касаеща пловдивския футбол , пусната от фен на Ботев в раздел Футбол - България . Темата естествено е кой отбор в Пловдив може да се счита за наследник на Спортклубъ . В последствие темата беше прехвърлена в раздел Локомотив Пловдив (ЗАЩО ??? ) , а почто всички мения
/ НАЙ-ВЕЧЕ АРГУМЕНТИРАНИТЕ / бяха изтрити от модераторите на Локо Пд , а останаха само мненията на феновете на Локо Пд

В последствие следва някаква дивашка истерия в черно-бяло : вижте как затапихме жълтите , нямат какво да кажат ....
ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ЗА ЕДИН ФОРУМ
И КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКРАТИ ТАЗИ ПРАКТИКА
Аз като потребител примерно как да докажа че съм писал еди какво си , а то е било изтрито поради неясна причнина и т.н.
Въпросът ми е към някой от новите модератори или към Каспър.