Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 23:01

vaskonti написа:Стой и гледай.

И обещания имаше, и заплахи, и клетви как няма да пипне нищо... И не, няма да стоя и да гледам.

Поне на теб трябва да ти е ясно, че има едно място, където разбирам добре какво наистина се случва. Защото на това място модераторите си казват всичко.

Великата "Червена книжка на Мао" на хунвейбините, темата на другарския съд, пред която Народният съд бледнее като незначителен, където се плюнчат всички в гей-задоволство, темата, в която е събрана цялата утайка на форумите на Гонг, иначе казано...

Заседание
Изображение

Мястото, от което извира мъдрост, осветява планетата, и дава кураж на правоверните да громят неверниците с бан в ръка! Преклонете глава, о, вие, непросветените, пред мъдростта на Великата Праведна и Единствено Вярна Тема, която вие, простосмъртни глупаци, не можете да видите! Там е и Истината, и Пътя, и Битието на всеки правоверен!

Алелуя! Амин!
Последна промяна от Шврнц Тпрунков на 14 юли 2012 23:07, променено общо 2 пъти.
Не натискайте ТУК!

El Brujo

Мнениеот El Brujo » 14 юли 2012 23:02

Muscarin написа:Изображение

Както каза Каспър по-горе, ти нямаш никакво доказателство, че тоя е бивш модератор в Гонг и настоящ кукловод на човека без мнение - Белия. Не за друго, ами щото ника му е различен.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 23:08

El Brujo написа:

Както каза Каспър по-горе, ти нямаш никакво доказателство, че тоя е бивш модератор в Гонг и настоящ кукловод на човека без мнение - Белия. Не за друго, ами щото ника му е различен.

Много ми харесва частта с АНОНИМНИТЕ МИШКИ :) vasconti@ ти си анонимна мишка :) Упс! Ама май всички глобални са анонимни мишки, така ли излиза? Сега ще получа ли БАН, че цитирам друг? Много ще се изненадам, ако не!
Последна промяна от Muscarin на 14 юли 2012 23:09, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 14 юли 2012 23:08

El Brujo написа:

Коя е тази истеричка от картинката?

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 23:12

publicimage написа:Коя е тази истеричка от картинката?

Любимецът на ГЛОБАЛНИТЕ МОДЕРАТОРИ, Пловдив1926.....

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 юли 2012 23:18

Мисля че ще дойде време в което можем да се обърнем към собствениците на сайта - Дарик Уеб

Към модераторите:

До кога ще се толерират потребители които са с ясна клубна принадлежност, но същевременно имат повече мнения в под-форум Ботев и са основни провокатори и причина за банове на потребители от под-форум Ботев?

До кога ще се толерират спаменето и целенасоченото провокиране на група потребители в под-форум Ботев?

До кога ще се банват потребители от под-форум Ботев които са били провокирани в техният си форум от гореизброените потребители за които няма никакво наказание?
Последна промяна от rump_shaker на 14 юли 2012 23:24, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 14 юли 2012 23:20

vasconti, първо искам да кажа, че чест ти прави, че опитваш да обясняваш неща, за които не си ти виновен и се опитваш да оправяш каши, които други са забъркали. Тъй като едва ли си обръщал повече внимание на нашия форум тук преди, искам да ти кажа, че проблемите не са от няколко дни, а прогресивно се развиваха. Само че, първоначалната реакция на много Ботевисти беше просто да се махнат от тук. Много дълго форумът ни беше неизменно на трето място по активност, след което хората постепенно се отвращаваха и се преместваха единствено в Независимия. (Факт, който едва ли се е харесвал на собствениците на медийния продукт Гонг, а може и да е останал скрит от тях.) Но в последните дни своеволията тук ескалираха, а ние няма как да се примирим с това. Това е обобщението на картинката накратко.

Сега искам да ти задам един въпрос и да ти дам отговор на твой такъв:

Защо, след като казваш, че 'Модератор Ботев Пд' е дългогодишен и уважаван потребител на форума, модераторските права не са му дадени чрез автентичния му ник? Може и да си прав в твърдението си за човека, но тази врътка, с прясната му регистрация от преди 2 дни по-скоро ме навежда на мисълта, че е най-малкото спорна фигура за жълто-черната общност тук. Ако можеш, ми отговори на въпроса.

А моят отговор на въпроса ти защо само срещу модераторите Ботевисти е имало толкова сигнали и оплаквания е, че и сам би си отговорил на този въпрос. Достатъчно е единствено да се замислиш за съседския манталитет, на принципа "не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле". Поразгледай от кого са идвали сигналите, кои са доносниците и всичко ще ти стане ясно. И от наша страна биха могли да бъдат изпращани същите сигнали с/у други модератори - примери за това са ти дадени в последните няколко страници. Това че не сме го правили, не значи, че другите мод-ове са чисти като сълза, а просто значи, че сме над нещата и предпочитаме да си гледаме повече в нашата градинка. Мълчанието ни обаче, явно е изтълкувано погрешно и тези хора решиха, че може да ни се качат на главите. Подкокоросани бяха и двама глобални модератори тук (най-вече единият, другият само от време на време пуска провокативни постове с/у Ботев и привържениците му) и така се стигна до самозабравяне и произвол тук, с премахването на нашите мод-ове.

Радващо е, че явно има желание от страна на Гонг за решаване на проблема. Факт е, че в тази тема можем най-малкото да споделим какво не е наред. Аз мисля, че за в бъдеще нещата лесно могат да се оправят. Достатъчно е тук да не се месят като мод-ове 'славия_форевър' (което твърдиш, че ще стане) и 'картаго', както и да бъде премахнат новорегистрираният и анонимен 'Модератор Ботев Пд'. На тяхно място се дават модераторски права на 2-ма, 3-ма Ботевисти и нещата ще си дойдат на мястото.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 14 юли 2012 23:34

Muscarin написа:
El Brujo написа:

Много ми харесва частта с АНОНИМНИТЕ МИШКИ :) vasconti@ ти си анонимна мишка :) Упс! Ама май всички глобални са анонимни мишки, така ли излиза? Сега ще получа ли БАН, че цитирам друг? Много ще се изненадам, ако не!

Не знам нали ще ти е толкова смешно , но под ''АНОНИМНИТЕ МИШКИ'' се разбира за феновете на Ботев който пишат във форума на Гонг . Кви модератори , кви 5 лева .Четете малко !
Или викаш ,чакай да извъртя нещата :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

westside

Мнениеот westside » 14 юли 2012 23:37

kubik написа:Не знам нали ще ти е толкова смешно , но под ''АНОНИМНИТЕ МИШКИ'' се разбира за феновете на Ботев който пишат във форума на Гонг . Кви модератори , кви 5 лева .Четете малко !
Или викаш ,чакай да извъртя нещата :lol:

Вълчо ти ли си?

Върни се в “Архив”