Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 22:46

Stealth написа:Ти нали беше НЕ много запознат ? Какво му беше на ''местенцето'' ?

Ееее, как бе, той знае много неща, дето трябва да питаме сорс...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 22:49

Шврнц Тпрунков написа:
vaskonti написа:И това е от 3-4 дена насам, така ли? Преди това беше чудно местенце?

Прогресивно са скапваше, защото се манипулираха правилата успешно :) Сега, с Теб и Богът-Славия ще стане едно кротко и тихо местенце, в което само монаси и монахини ще пишат удобни Боговете мненийца.

С риск да ме счупят от бой, ще издам една тайна - Славията на този етап няма да модерира вашия подфорум. Казвам ви - целта на всичко, което се прави е наистина това място да се подобри.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 14 юли 2012 22:52

Много интересно , до сега защо Славията , Жоро-бялата змия или ирладския коч , не са взели участие тук ?
Покриха ли се ? На кьор-софра на морето ли отидоха ?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 22:52

vaskonti написа:
Шврнц Тпрунков написа:
vaskonti написа:И това е от 3-4 дена насам, така ли? Преди това беше чудно местенце?

Прогресивно са скапваше, защото се манипулираха правилата успешно :) Сега, с Теб и Богът-Славия ще стане едно кротко и тихо местенце, в което само монаси и монахини ще пишат удобни Боговете мненийца.

С риск да ме счупят от бой, ще издам една тайна - Славията на този етап няма да модерира вашия подфорум. Казвам ви - целта на всичко, което се прави е наистина това място да се подобри.

Ти СЕРИОЗНО ли смяташ, че някой ще ти повярва? Ако го мислиш сериозно, значи или си абдал, или лъжец. Подобно обещание не му е първото на Богът в бяло, няма и да е последното.
Не натискайте ТУК!

El Brujo

Мнениеот El Brujo » 14 юли 2012 22:54

Има няколко човека, които са се самозабравили и докато не престанат да своеволничат в този форум мир няма да има!
Докато на разни палячовци, които леят тонове с помия по наш адрес им се дават модераторски права, мир няма да има!
Не знам на кой от т.нар. "ръководство" му е хрумнала "гениалната" идея да ни прати мод-цесекар, но така нещата няма да се оправят, а ще става по зле! Ти лично си вкара таралеж в гащите като си приел тази длъжност. Никой тук няма да даде шанс нито на теб, нито на анонимника "модератор Ботев Пд", не защото имаме нещо лично против вас, а защото сте чужди и не ви е работа да ни модерирате!
Шум ще се вдига все повече. Никой няма да позволи на 4-5 мишока да се гаврят с Ботев. По един или друг начин ще си постигнем целта. Доказали сме, че можем, ще го докажем пак.

Това, което се случва тук през последната половин-една година със сигурност няма да се хареса на собствениците на Дарик/Гонг!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 22:55

Шврнц Тпрунков написа:
Stealth написа:Ти нали беше НЕ много запознат ? Какво му беше на ''местенцето'' ?

Ееее, как бе, той знае много неща, дето трябва да питаме сорс...

Ми питай го де! Ако аз ти ги кажа да не би да ми повярваш? Да не се окаже обаче, че няма да ти харесат отговорите му?
[/center]

westside

Мнениеот westside » 14 юли 2012 22:55

Bижте какво не се трие и даже се поощрява от модератор.
http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1342292735m.jpg
Двойния аршин е ясен ,само вие не го виждате и увъртате нещата. Cлед като сте позволили фенове
да модерират други форуми ,защо тук това да не е възможно ,откъде накъде хора които анатемосват
всичко жълто на този свят ще има власт да ме модерира след като е предубеден??? Вие най-после ще разберете ли
че ние искаме едно единствено нещо ДА СМЕ РАВНИ ,как така едни ще има двама модератори болни фенове
на отбора си ,а ние няма да имаме дори един??? Такъв филм няма ,сами си вкарвате автогола и той е решаващ в 90-тата минута!

Някой ще благоволи ли да ми отговори Ваши виртуални Благосвещенства???

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 22:56

Шврнц Тпрунков написа:
vaskonti написа:
Шврнц Тпрунков написа:

Ти СЕРИОЗНО ли смяташ, че някой ще ти повярва? Ако го мислиш сериозно, значи или си абдал, или лъжец. Подобно обещание не му е първото на Богът в бяло, няма и да е последното.

Стой и гледай.
[/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 22:59

Изображение

kosbel1912

Мнениеот kosbel1912 » 14 юли 2012 23:00

Такааа, хайде да се включа и аз!Уважаеми господа/предполагам/ модератори, форума на гонг е продукт, чийто клиенти сме ние и ние съответно с нашите посещения генерираме печалба за собствениците! След като има масово недоволство от начина на функциониране на продукта Ви сред нас - Вашите клиенти, най -нормалното нещо е проблема да се търси у вас, представителите на собственика, а не сред потребителя! Но явно Вие, не сте на това мнение и затова на вси Ботевисти, ни остава само едно, като уважаващи себе си потребители да се откажем от ползването на продукта Ви, като опитите Ви да замажете действията/бездействието на меко казано компрометираното "ръководство"-каквото и да значи това, не помагат ! Дано в последствие, господата модератори успеят да компенсират собствениците на продукта от последствията на тяхното явно не зачитане на правата на потребителя!
В заключение, един призив към всички жълточерни, нека да оставим тези дребни душици да осмислят живота си, предавайки си важност в този форум, вероятно това компенсира тъжната действителност в реалният им живот, а за нас остава да се радваме на светлото бъдеще на любимия отбор и каквото и както си желаем да коментираме в Независимия!Само Ботев и със здраве!

Върни се в “Архив”