Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 22:05

vaskonti написа:
Шврнц Тпрунков написа:ОСНОВНИЯ проблем тук е, че някой наказва отговорите на провокации, но не и самите провокатори. .

Идея си нямаш как уцели десетката с това изказване.
Този въпрос можеш да го зададеш на последния ви модератор - sorcererals и да разбереш неговото мнение по въпроса.

Ясно, значи все пак си "запознат". Благодаря за отделеното време. Можеш да ми наложиш бан - с това ти мнение ще те накарам да го направиш в най-скоро време.

Ако искаш, да те напсувам, да ти дам повод?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 22:05

Muscarin написа:
vaskonti написа:
Stealth написа:vaskonti , кой реши , че в нашия подфорум има проблем ?
(потребителите на еди-кой си подфорум например )
И можеш ли да изложиш тук пред всички в какво се състои проблема ?

Масовото оплакване от модераторите във вашия форум говори само едно - има проблем. Аз ти казвам, че нито в подфорума на ЦСКА, нито в подфорума на Левски има такъв проблем. А ти е ясно, че и на двете места има да не ти обяснявам какви индивиди. Поради някакво причина тук има проблем. Пак казвам - всеки е прав за себе си, но не е редно да търсите вината само в едната страна. Приемаме, че вината е взаимна и това е, приключва се въпроса.
Аз все още не разбирам какво ви вълнува - бъдещето модериране или миналото такова?

За какво бъдещо модериране ми говориш, след като имам БАН за подаден сигнал за лична обида към мен! ВЧЕРА!

Къде си подал този сигнал и имало ли е някакъв по-особен коментар от твоя страна?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 22:06

Шврнц Тпрунков написа:
vaskonti написа:
Шврнц Тпрунков написа:ОСНОВНИЯ проблем тук е, че някой наказва отговорите на провокации, но не и самите провокатори. .

Идея си нямаш как уцели десетката с това изказване.
Този въпрос можеш да го зададеш на последния ви модератор - sorcererals и да разбереш неговото мнение по въпроса.

Ясно, значи все пак си "запознат". Благодаря за отделеното време. Можеш да ми наложиш бан - с това ти мнение ще те накарам да го направиш в най-скоро време.

Ако искаш, да те напсувам, да ти дам повод?

Съветвам те наистина първо да попиташ човека точно за това нещо, пък после помисли дали заслужавам псувня. Повярвай ми - запознат съм в пъти по-добре от теб, sorcererals може да го потвърди.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 22:06

Ясно е ,че нищо няма да се промени. Тоя форум е заприличал на Партиен конгрес. Аз съм аут! Нямам намерение повече да убеждавам промити мозъци как е редно да се прави!

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 14 юли 2012 22:09

to6kata1912* написа:Аз призовавам всички, ако и тази тема бъде закрита, да се спре изцяло посещението на този форум, защото от няколко дни никой не дава НИКАКВА информация кой е този просволут нов модератор!!!

А и не е точно в това въпроса , а какво е накарало ''ръкородството'' (Славия форевър , Модовете на Локо ПД , Картаго и т.н.) да решат че в нашия под-форум има проблем и да настъпят тези промени ?
Никой от тях не влиза тук да отговори и мълчат , а са изпратрили Каспър и Васконти да ни убеждават че нашите локални били виновни , но за какво ....никой не ти казва .

westside

Мнениеот westside » 14 юли 2012 22:09

Много добре разгледайте снимката:
Изображение
http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1342292735m.jpg
Bижте какво не се трие и даже се поощрява от модератор.Ето я темата:http://forum.gong.bg/lokopld/viewtopic.php?f=10&t=31151&p=542865&hilit=%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8#p542865
Двойния аршин е ясен ,само вие не го виждате и увъртате нещата. Cлед като сте позволили фенове
да модерират други форуми ,защо тук това да не е възможно ,откъде накъде хора които анатемосват
всичко жълто на този свят ще има власт да ме модерира след като е предубеден??? Вие най-после ще разберете ли
че ние искаме едно единствено нещо ДА СМЕ РАВНИ ,как така едни ще има двама модератори болни фенове
на отбора си ,а ние няма да имаме дори един??? Такъв филм няма ,сами си вкарвате автогола и той е решаващ в 90-тата минута!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 22:09

Всъщност като за последно добър повод за размисли! Чудесно поведение на един ГЛОБАЛЕН МОДЕРАТОР!

kartago написа:Къв си ти бе, нацист? Ариец някакъв ли си? Кой си ти? В "Нефтохимик" винаги са играли пичове и мъже, а заради такива боклуци като тебе се караме бургазлии! Ела на мен да ми обясниш къв зелен фен си! Хайде да те видя! Играл съм и за двата отбора и да се самоубия ли?! И да не съм само аз, а? Ако още веднъж си позволиш да изцапаш този форум ще имаш много дълга почивка! Когато си заслужим да си имаме форум, тогава можем да пишем, а сега, като сме на гости, трябва да бъдем учтиви, това е! Иначе, не обичам боклуците!

greenandwhite написа:Къф съм аз ли? Ами аз съм обикновен човек. Нито съм нацист нито пък съм ариец и за сведение никога не съм обиждал някои заради неговия расов произход. Никои няма вина какъв се е родил. А ти като си модератор това какво право ти дава да ме обиждаш.Да си видял да съм те обидил някъде? Боклук съм бил. Нито ме познаваш нито нищо от къде знаеш какъв съм що съм? Голяма работа сте станали като сте модове и вече може колите и бесите да триете мнения които не ви допадат. Добре хайде това е под форума на Ч-Ц трябва да се съобразявам прав си все пак тука съм гост както се казва. Ама вие тази цензура е налагате в всички под форуми и не съм само аз този недоволния. Погледни в под форума на Ботев сам ще се увериш за какво ти говоря.
Последна промяна от Muscarin на 14 юли 2012 22:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 22:10

vaskonti написа:Съветвам те наистина първо да попиташ човека точно за това нещо, пък после помисли дали заслужавам псувня. Повярвай ми - запознат съм в пъти по-добре от теб, sorcererals може да го потвърди.

Дали заслужаваш или не псувни, си е за твоя сметка. Ти си тук да търсиш отмъщение, и да го търсиш срещу канари.

Написах 1000 думи за какво точно иде реч, но това, което получавам е или мълчание, или "питай сорсър".

Та, да се върнем към основната причина да си тук.

Да те псувам ли или ще сложиш бан по други причини?
Не натискайте ТУК!

El Brujo

Мнениеот El Brujo » 14 юли 2012 22:10

Casper написа:
sky1 написа:Каспър ->http://prikachi.com/images/46/5015046N.jpg
Питай го лично,ако е мъж ще си каже.Или направо да каже пред всички.

Ти вярваш ли? Аз лично, не!

Човече, изобщо не става въпрос дали вярваш или не. Това е ФАКТ! Всеки, който го познава ще го потвърди, че преди се пишеше Заро по форумите. Питай и самия него!!! Какво ти говори факта, че двамата с Мод Локо са се скрили в миши дупки и не казват нищо по въпроса?
Заро Е Айриш!

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 14 юли 2012 22:12

Casper написа:
sky1 написа:Каспър ->http://prikachi.com/images/46/5015046N.jpg.
Питай го лично,ако е мъж ще си каже.Или направо да каже пред всички.

Ти вярваш ли? Аз лично, не!

Понеже искаш сигнали-получаваш ги.Ако нареча Славията бялТурец,това обидно ли е,нарушава ли някоя точка от правилата?Юредическият собственик на името и марката Ботев да бъде наричан "сдружение за права и свободи",това обидно ли е?Един български банкер да бъде наричан "караибрахим",нормално ли е?Доказателствата ще ги намериш при бегъл поглед в мненията на черно-белите потребители!
Последна промяна от gargamel на 14 юли 2012 22:18, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”